svētdiena, novembris 29

Šrōdingera kaķis.

ir vislabāk skanošais jēdziens ko es zinu. Pagaidām.


Draugu Kviz (zils vairogs ir tieši tas kas raksturo zināšanas par taviem draugiem YEA!) ir smieklīgākā lieta, ko es esmu redzējis.. šodien. Beidz vienreiz mānīt sevi ar domu, ka kautkur dziļi dziļi manā sirdī ir stilīgums. Nav. Es nevelku arī izdilinātas bikses ar caurumiem un užšūtiem dziļdomīgiem tekstiem, piem. "NEW YORK".
Vēl foršāka ir iespēja ar tām man jau pišķirtajām naudiņām atklāt kas ko saka un tādējādi būt šokā. Piemēram Pzauryai Vlemsei, kura palūdza Ketijai palūgt man, lai visas vietas kur es viņu pieminu nomainu uz kautko citu, nav svarīgī ko es par viņu domāju.
VATAFAK!!!! Kā cilvēkam var nebūt svarīgi ko es par viņu domāju.
Tāpat man vēl pietrūkst naudiņas, lai uzzinātu kurš kretīns uzskata ka es dejoju sliktāk par Džeksonu. VAT? Es zinu, ka es gluži neesmu "queen of the dancefloor" un par Essential esmu dzirdējis tikai no nostāstiem, un jā - mans deju repertuārs aprobežojas tikai ar valsi, lai arī Ketija netic pat tam, bet VAT! Sliktāk par Maiklu Džeksonu? Viņš taču ir miris! Viņam ir sastinguši muskuļi un viņš vispār nevarētu pakustēties arī tad, ja viņa smadzenes vēl darbotos. No šitā var secināt, ka kāds uzskata ka es dejoju ne labāk par leķajošu koka pagali, un, ziniet, tas jau ir apvainojums. Es galu galā esmu gājis vienu dienu tautiskajās dejās!

Bet ja runājam par svarīgām lietām, tad šodien es atvēru "Quelle" vai jeb ko citu, kas ir apmēram tas pats pēc uzbūves, un ieraudzīju auss termometru. Kāpēc gan ne! Kurš gan nevēlas izmērīt temperatūru savā ausī! Es būtu gatavs maksāt pieci lati lai redzētu kā ārsts mēģina izmērīt Ketijas temperatūru ar auss temometru.

Bet mana ikdiena ir labāka par auss termometru, jo man ir aizdomas, ka manā zemapziņā dzīvo čigāns.
Otrdien mēs ar Ketiju kā jau normāli studenti, kas neuzskata par jēdzīgu ierasties uz visām lekcijām nolēmām pirmo bastot un ierasties uz otro, kas sākas 12:30 (patiesībā nesākas gan, es tevi tagad mānu, bet pagātnes es to nezināja, tāpēc tā bija daļēji patiesība pagātnē). Mēs aizbraucam uz skolu un kas tad tas - mēs esam ieradušies uz lekciju numur 1 nevis 2. Man tika nozagta kavēta lekcija. Pēc tam izrādās, ka pirmā tomēr nenotiks un tās vietā uzreiz tiks likta otrā un nu re. Daži domā "vai cik labi, ieradāmies arī uz otro", bet nē, patiesībā ir tāda, ka tajā brīdī tiek nozagta reāla lekcija.
Un vispār tā bija laika diena.
Aizgāju netīšām (vispār tīšām, bet man kauns) gulēt pulksten 16 vai arī sešos, bet jebkurā gadījumā pēcpusdienā. Nogulēju ilgi, pamodos, Ketija jau bija atkal pie kompja un es prasu cik pulkstens un man saka ka desmit. DESMIT! es biju gatavs nošauties lai tikai man nebūtu jāiet uz skolu. Bet gudri bērni zin, ka vakarā uz skolu neviens neiet.
Vispār smieklīgi.
Un tad vienu dienu es pamodos no rīta normālā stresā par to kur ir manas šķiltavas, jo ja nav šķiltavu nav iespējams uzpīpēt un es taustos pa kabatām un viņas ir tukšas un no šķiltavām nav ne miņas. Vēl trakāk - pēc 4sekundēm izrādās ka arī kabatas ir nozagtas. Un tāda ir dzīve cilvēkam, kas iet gulēt bez biksēm.

Un ja tā padomā, vēsture ir tāda smuka lieta, un dažus cilvēkus atcerās un atcerās arī ko viņi saka, pēctam vesels bars to padod tālāk veselam citam baram jo ir diezgan dziļdomīgi citēt Ekziperī katru mīļu brīdi. Ja es nošautos katru mīļu brīdi, kad es redzētu Ekziperī citātu es jau sen būtu beigts, augšāmcēlies un atkal beigts. Vairākas reizes. Bet tas ko es vispār gribēju teikt ir tas, ka es varētu savā dzīvē sasniegt kaut ko lielu fizikā vai izglābt Āfriku, vai būt vienīgais vīrietis kas pārdzīvo 2012 un sākt jaunu cilvēci. Lai nu kā izdarīt kaut ko tādu, lai mani atcerās un tad es domāju būtu diezgan smuki, ka dažādos sociālos portālos, atmiņu kladēs un sazin kur vēl būtu rakstīts piemēram "Bet mana ikdiena ir labāka par auss termometru, jo man ir aizdomas, ka manā zemapziņā dzīvo čigāns."
HAH :D
Šis ir brīdis kurā es jūtos lielisks.

Lai gardas ir tavas vakariņas un meitenei jautrs prāts.
Es gribu stāstīt par pastkartēm, bet citi cilvēki domā, ka strādāt uz šitā datora ir svarīgāk.
Pff.

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru