sestdiena, jūlijs 5

bulkas

Pārsteigums ir man un domājams, ka arī Allaham, par to, ka vēljoprojām ir iespēja nopirkt biļetenus uz SigurRos koncertu. Laikam rādās, ka vienīgie, kas nopirka biļetes ir es, Vīnis, Sanita un pusmiljons lietuviešu un neviena cita tur nebūs. Nezinu vai tas ir slikti vai labi man, bet tas noteikti ir pohuj Vladimiram Plivskim.

Gribiet zināt kas ir dīvani?
Izrādās, ka pasaulē ir cilvēki kas nezin seno latviešu ziņģi par mīlestību kur dzied "bez mīlestības dūmo krāsnis un negriež maizi nazis ass"
Neiedomājami vienkārši.
Es to dziesmu A kautkad uzdziedāju, kamēr viņa grieza tomātu un viņa uz mani skatijās kā uz galīgu pajoliņu (ar vel lielāku "es uz tevi skatos kā uz galīgu pajoliņu" skatienu nekā parasti) un paziņoja man ka nezin to dziesmu.
Bet viņai atkal ir spēja televizorā nosaukt reklāmās redzamo sieviešu vārdus un vēl pat pateikt arko viņas precās.

Gribiet zināt kas nav forši?
Tas, ka ir pāri 2iem knapi un visi, izņemot Jāni Čibovski, kurš domā ka būtu lielisks raidijums radio "noķer pandu un diskutē", guļ.

Ja tev gadijumā liekas, ka man nav īsti par ko rakstīt, tad es tev saku - BINGO, tu esi trāpijis 100niekā un ieguvis savā īpašumā varenu uzvarētāja sajūtu un draudzīgu rokasspiedienu no manis, kurš tiks tev nodots brīdī, kad es tevi satikšu.
Man ir garlaīcīgi, man nav darbs un brīžiem liekas ka manai dzīvei pat nav jēgas. Bet nu skatamies no gaišās puses - man ir slima plauša, un dažiem nav pat tās!

Kautkad aizvakar, mani atlaida no 2 darbiem, kuros es pat nebiju sācis strādāt un vakar es biju meklēt darbu uz skolas sportazāles stroiku, bet tā kā tur strādā cilvēks vārdā "GUGA" un stroikas darbinieki, no kuriem viens man vienudien nāca pretī ar sejas izteiksmi "es esu izdzēris vairāk nekā tu māki sareizināt" un teica "SIE HEIL!" vai kā to raksta, tad mēs ar Daini vienkārši nosmējāmies traki un izdomājām tur nestrādāt. Paceļam prom no turienes es ar abām kājām ielecu betonā un sasitu vietas zem ceļiem, nobrāzu roku un iedūros ar galvu zemē, tākā tas gājiens glužiszemē nosviests tomēr nebija.
Ja jums gadijumā ir vakances, kur maksā normālu algu un ir nepieciešams cilvēks kurš māk rēķināt galvā,nosautk labas filmas, ir ļoti komunikabls un prot apsmiet jebkuru, tad droši - es esmu pati uzmanība.

Mazs ieteikums draugiem.lv, kurš tika izdomāts jau diezgan pirms laika, bet nezkapēc es viņu nevienam nepavēstiju.
Es nesaprotu kapēc viņi vēl nav sākuši pelnīt uz to ka visiem cilvēkiem nomaina vārdu piemēram uz "Es esu krievs" un krieviem uz "counter strike smird" un tad iekasē naudu par to, lai tos vārdus varetu atmainit atpakaļ. Doma kā māja manuprāt!

Šodien es brokastis ēdu 16:00.
Biju pie Daiņa, kurš arī neizskatijās īpaši sen modies, bet jau bija gatavs mošot un plivināties ar rokām kā normāls Pēteris Zīraks vai Ieva Rimicāne. Kāds man varētu pateikt kā nosaukt to pirkstu kombināciju kas patīk metālistiem un kuru vispār kautkādās senās gleznās Lucifers rāda un tas skaitijas ganjau kadreiz kkāds "sātana fakyou" vai kkas tāds. Es vnk rakstīju un nevarēju izdomāt kā viņu nosaukt.
Dainis man iedeva tēju, ar 3 cukura karotēm baltā krūzē ar zaļām lapām un kautkādu tekstu virsū. Dainim ir 3 pīles, no kurām 2 repo un viena ir preslijs. Vēl dainim ir ķirši. Man patīk apēst daudz ķiršus un sakrāt kauliņus mutē un tad visus reizē izspļaut. Vēl Dainis man iedeva makaronus ar olu un tomātu un desu, kas bija gardi un Remarka grāmatu "trīs draugi". Daiņa māsa strādā nacionālajā bibliotekā un var dabūt jebkādu grāmatu, kāda jebkad mūžā ir bijusi izdota latviešu valodā. Forši galīgi. Mana māsa nestrādā.

Vēlāk bijām uz Vīņa tēva foto izstādi. Vīņa tēvs ir fotogrāfs tāpat kā Vīnis, un viņš gan neko man neiedeva, bet es pats paņēmu tur vīnu un sieru un zemenes. Un vēl viņam ir lieliska Pāvela Jakoļeva fotogrāfija, kuru Vīnis gribēja bet neielika man albumā.
Pāvels Jakoļevs ir mans izbijušais ekonomikas un ģeogrāfijas skolotājs, kurš prot smieties kā psihs un smiešanās laikā viņa galva kā hameleons pielāgojas jebkuram fonam, vienalga vai tā būtu sarkana debess, vai sarkana zāle, vai sarkana siena. Vēl viņš spēlē šahu un kad kāds neatnāk uz nodarbībām tad saka "tas nu gan ir švaks pulvers!" Vēl viņš man ielika "ni" par to ka es neuzrakstīju eseju "Ekonomikas nezināšana - 100% nejaušību" jo es to laiku izmantoju lai izrēķinātu cik dažādos veidos var izspēlēt desu spēli, jo manlikās neviens skaidrā prātā pie pilna prāta esosš cilvēks to eseju nevar uzrakstīt. Es kļūdijos - pārējais klases daļai likās savādāk.

Vakarā bijām uz "koklētāju ansambļa "Austriņa"" koncertu, un lai arī izklausās, ka tas ir vēl kautkas garlaicīgāks par vārdu "letonika", bija diezgan forši, smuki spēlēja un tā.
Dainis man pārmeta ka es vairākas reizes neaplaudēju, jo aizmirsu un tad es viņam teicu "tad kad būs kautkas aplaudēšanas vērts es plaudēšu un nokritīšu zemē raudot" un tad tā Austriņas saka "tagad mēs spēlēsim Metallicas dziesmu "Nothing else matters" ar tādu angļuvalodu ka man izklausijās ka būs dziesma "bet tas mūs neķer".
Dainis bija traki priecīgs un dziesma bija galīgi forša, bet es zemē tomēr nekritu un neraudāju arī.

Tagad tu vari sākt rakstīt man vēstuli, vai arī priecāties par šo:
"Nodarbojieties ar mīlestību, kad vien jūs varat!
Tas nāk jums par labu." /K.V./
vai arī ieej www.letonika.lv un saproti, ka iespējams tev tomēr nav garlaicīgākais darbs pasaulē.

Šai minūtē man nolādējās Radiohead diskogrāfija, kas ir nepārprotams mājiens ka man jāiet pīpēt.

Lūk, dzīve.

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru