svētdiena, jūnijs 14

Ogists Konts

Sveiki, labdien un es nemācos sesijai.
Es ceru, ka nekad (nekad nekad nekad) nepienāks tā diena, kad mans nolādētais slinkums un mūžīgā paļaušanās uz veiksmi mani piečakarēs.

Tā kā skan Empire of Sun - Walking on a Dream es domāju es varētu sākt ar savu vienu no labākajiem sapņiem pēdējā ilgākā laikā.
Šis brīnumainais piedzīvojums sākās naktī, sēžot mašīnā, kurā iebūvēta mūžīgā benzīna tehnoloģija, kopā ar Ivaru, neatminamu meiteni un Viesturu no darba, kurš kā izrādās ir latvijas geocaching topa pirmajā vietā, jo atradis Latvijas teritorijā 6696 slēpņus.
-Hei, mēs varētu šonakt kešot visu nakti, paņemt visus, kas man centrā nav, piemēram, "Nonārs" un pārējos. - Valters teica ar sajusmas pilnu izteiksmi sejā, kas varētu būt identiska tai, kad es pirmoreiz mūžā spēlēju Mario.
-Jā nudien!- teic Viesturs -Taču vispirms, mēs varētu aizlaist uz akvaparku, uz kuru mums visiem ir abonementi!- un šinī brīdī mēs, visi mašīnā sēdošie izvelkam no kabatas un paceļam gaisā kartiņas, kuras kā noprotams ir abonements baseinam.
Klāt ir diena, mēs esam pie akvaparka, kurš patiesībā ir diezgan iespaidīgs, un nedaudz atgādina samazinātu saules akmeni. Vīnis uzreiz iet peldēt, bet es nevaru, jo man nav līdzi peldbikses. Viestur un meitene tikmēr ir Matrixā vai Nārnijā, vai es nezinu kur ellē sasodīts viņi ir, bet vairāk viņi šajā stāstā nepiedalās. Tā nu es eju uz speciālo veļas šņori ar apakšbiksēm, kas paredzēta cilvēkiem, kas nav paņēmuši peldbikses, pārvelku un dodos baseina virzienā, taču pie baseina malas mani aptur uzraugs, kuram ir cepure lielas oranžas svilpes formā. Es parādu savu abonementu, tācu uzraugs saka -Vai, es atvainojos, diemžēl Jūsu abonements bija tikai uz 24 stundām, un tas ir izrakstīts 17.tajā gadsimtā, un arī tinte ūdens ietekmē ir izplūdusi, tāpēc Jūs varat peldēties vairs tikai 6min. Es ilgi nedomādams ielecu baseinā, un tai mirklī apkārt sarodas miljoooooooooooooooooons cilvēku ar fotoaparātiem un mikrofoniem un visu pārējo un uzraugs saka - vaimandieniņ, Jūs taču esat traks, Jūs tikko uzstādījāt jaunu pasaules rekordu kā cilvēks kurš bijis baseinā visīsāko laiku!- un kāds cits no pūļa sauc "JĀ! VINŠ PAT PĀRSPĒJA TO IEPRIEKŠĒJO REKORDISTU, KURŠ BIJA TIKAI 8MIN!!!!" un visi skatās uz Ivaru, kurš stāv baseina malā speedo apakšbiksēs ar WTF izteiksmi sejā.
Beigas.
Es ceru, ka tu ievēroji, ka es rakstīju tā kā grāmatās dažreiz mēdz rakstīt, un rakstīju par sevi trešajā personā, jo manliekas vairāk es tā nedarīšu.

Man bija "nekā īpaša" nedēļa, ja neskaita to, ka manliekas čigāni cenšas uzstādīt rekordu streļīšanas mēģinājumos. Pie Origo viens pat dzinās man pakaļ kādus metrus 40, lai es viņam atdotu savu benāri.
Elvijam ar Gintu nez no kurienes uzradās Tony Hawk spēle uz playstation un tas manliekas bija krutākais kas notika. Tā spēle ir spēlēta tā ka slims paliek, un tagad man patiesībā gribas spēlēt vel. Brey piemēram teica tā 'mēs varētu kautkad uztaisīt tādu vakaru, kad jūs vienkārši spēlējat visi, un mēs ar čizo taisam kautko garšīgu ēst."
Es nezinu kur rodas sieviešu loģika, bet dažreiz man viņa galīgi patīk.
Iedomājaties tik - tagad būšot kautkāds xbox vai sazinvēlkas, kur tev ir kastīte, un tad tu kusties un spēlē čalis kustās tieši tāpat kā tu. Psihi. Mēs ar Daini vēljoprojām neesam sapratuši pat to kā iespējams fiziski tas, ka uz parastajiem kompīšiem ar dzeltenajām kasetēm varēja tās pīles ekrānā ar pistoli šaut.
Tehnoloģijas bļeģ.
Skudrucis lohs.
Es vienkārši pārbaudu vai tu lasi.
Nē vispār nepārbaudu gan, lohs tu esi, ko nepiezvanīji ar to savu Lielvārdes braucienu!> es tevis dēļ pamdos nelaikā.
Tātad es pamostos ar smaidu sejā, un ārā ir miljooooooooooooniem gaisa pūkas, un ja tu zini cik ir miljons, tad iedomājies to visu gaisā un Lauri Anstrautu, kurš tur lejā dedzina un pēctam nevar nodzēst. Es iedzeru kolu uzpīpēju rīta smēķi priecādamies par gaisapūkām, pamācos nedaudz, un tad domāju, ka ja jau skudrucis vle nav zvanijis tādā agrumā, tad jaiet uz veikalu pēc pārtikas. Eju gar Narvesen, un tas ir ciet. manā galvā norisinās kautkas tāds kā "johaidi, TIK AGRS?" jo kā mēs zinām narveseni ir vaļā vienmēr kad es eju uz skolu. Aizeju uz supernetto, nopērku paiku, paskatos čekā - pusseptiņi bļeģ. Vakarā.
Ejat Jūs visi dirst. - nu es biju dusmīgs.
Jā es nemāku uzņemt hronometru skatoties tikai uz sauli, un man pavisam reāli likās, ka es varētu būt gulējis tikai kādas 2h un pamodies no rīta.

Vēl svarīga informācija!
Manā mājā tagad ir pa 5 kaķiem vairāk. Ja tev nav 7 gadi, un mamma atļauj, un tev vajag kaķi mājā tad drosi vari kontaktēt, savādāk man ir aizdomas, ka mamma viņus aizvedīs nelabos ceļos. Pieejamie modeļi ir ar baltām kājām (aristokrāti) un visi tumši - melns ar pelēkiem raibumiem, nevis takā govij, bet drīzāk takā traktors būtu braucis pāri. Nu es nemāku labi aprakstīt, bet ja interesē varu atsūtīt bildi. Pagaidām gan viņi neko vēl nerubī, bet nu ilgi jau nebūs, kad paliks traki. Ģimenē ir iedzimts smieklīguma gēns, jo māte jaunībā vairākas reizes ir ieskrējusi ar galvu skapī un vairākus mēnešus savas dzīves uzskatīja, ka ir pietiekami varena lai apēstu mani. Mēģināja sākt ar kājām un īkšķiem bet tālāk par tiem tā arī netika. Mātes māsa, dzīvo pie vecāsmammas un ir resna klimpa, tik resna, ka vienreiz mēģināja uzlekt uz skapja, bet atsitās pret stūri un nokrita zemē, un es gandrīz nomiru no smiekliem. Bet tas ir tikai nepareizas audzināšanas rezultāts un to man vispār laikam nevajadzēja teikt.

Es arī atvainojos visiem, kas gaida manus kautkādus ziemassvētku apsveikumus vai vēlkautko pa pastu, kautkad tas būs, bet pašlaik es vēljoprojām neesmu īsti apveltīts ar pietiekami daudz laiku, lai to izdarītu.
Paldies cilvēkam, kas atsūtija melnbaltās pastkartes. To teksztu otrā pusē es izlasīju tikai pirmajai, un man nebija interesanti, tapēc tālāk vairāk nē, bet tās pastkartes man galīgi patika. Un paldies Signei, man ibja prieks, gan par formām, gan par satelītiem, un tu nebiji uzlikusi markas, tapēc man bija jāiet uz pastu, kur man teica "ģengi jesķ?" "otdai ģengi" un smējās, jo domāja, ka es dzīvojot Maskačkā nezinu ko tas nozīmē. Vēl tur tevi apsmēja un nolādēja un teica "kas tā pa draudzeni, kas sūta bez markām" un es teicu "SIGNE MILLERE!!" bet manliekas viņām bija pilnīgi vienalga.
Bet tiešām LIELS paldies (: Man patīk pastā, un man patīk lietas pa pastu, un man īpaši nepatīk viena pastniece, bet tas nav tik svarīgi.

Un noslēdzam šito visu ar lielisku mākslas darbu!
http://www.youtube.com/watch?v=dZ94vnmvPrw&eurl=http%3A%2F%2Fwww.draugiem.lv%2Ffriend%2F%3F1097620&feature=player_embedded

Amen.
Es Jūtos labi ^__^

P.S.
Es nevaru vien beigt uzjautrināties par to ar kādiem atslēgvārdiem cilvēki no google nonāk manā blogspotā.
Tātad:
-Ko nozīmē retorisks jautājums? (es gan butu priecigaks, ja tu butu "ko nozime sarkasms", bet nu laikam jau ari uz šito der atbilde "valters bruns" :D)
-Ko daŗit vasārā (un nonāk ierakstā "lietas ko var darīt vasarā ^__^)
-labie vārdi apsveikumi skolu beidzot (par šito es vienkārši esmu starā!)
-sanita kirša gribu iepazīties (WTF?)
-svārku raušana uz augšu
-cilveki iet ar kajam bildes
-dažādi matemātikas triki ar kalkulatoru
-kas jāzin ģeogrāfijas eksāmenam (īstā vieta kur meklēt - es par to, ka ventas rumba atrodas Kuldīgā uzzināju augstskolas otrajā semestrī)
-tetovējums jezus nozime (KO PIE VELNA TAS VARĒTU NOZĪMĒT!?!?! vienu es tev pateikšu čist - es ļoti apšaubu to, ka tas varētu apzīmēt cilvēkus kam patīk raudāt, kad nomirst Dumidors. tu esi dumš/ja. es tiešām esmu pašlaik ļoti sašutināts par tavu neaptēstību.)
-gāzes truba sienā (man nav ne mazākās nojēgas kāpēc ellē ratā uz pasaules kāds cilvēks girb kautko tādu meklēt google)

1 komentārs:

  1. Pec februari nomira mans kakis,tik tiesham velos jaunu.
    Kakju bildes studija!!
    (tur kads melns ir?)

    AtbildētDzēst