svētdiena, augusts 30

DEAAAAAAM!!!!!

Deam es esmu yo!
Es nezinu ko es tikko uzrakstīju, bet tas mani padara par daļu noteiktas subkultūras.
Jā nudien, pavisam nejauši esmu atklājis kādu jaunu slepenu kustību, kas man sākumā likās vienkārši Saimja RDMV augstais angļu valodas līmenis, taču izrādījās kas plašāks. Ir aizdomas ka tur varētu būt iesaistīts pats Andrejs Volmārs.
Tas sākās pavisam nejauši, kad šeit http://www.draugiem.lv/events/event.php?eid=66602&dname=lv izlasīju Klaida Lielbikša komentāru "deam kas par pasakumu busss !!" No sākuma varētu likties, ka puisis vienkārši iekļauj savā runā kādu angļuvalodas vārdu lai atspoguļotu savu inteliģenci, kas viņu ierindo prestižajās angliski runājošo rindās, taču manām acīm nepaslīdēja fakts, ka tāds vārds kā "deam" neeksistē. Pārbaudiju tildi gan wikipedia gan citas vietas, taču neatradu nekādus skaidrojumus ši vārda nozīmei, kas tam liek izskatīties jau vairāk kā dīvaini.
No tā var secināt, ka tas varētu būt sava veida slēpts ziņojums, un arī pēdējais vārds "busss" varētu apzīmēt ASV ekspreizdentu, jo esmu redzējis ka tā raksta cilvēki, lai nebūtu jāliek garumzīmes. Tad paliek jautājums kas zem šī visa slēpjas?
Rokoties dziļāk interneta resursos atradu vēl lūk ko:
Valtera Bērziņa iesauka ir "DEAM!!!". Pieļauju iespēju, ka viņš ir tāds kā sava veida šīs kultūras melnais pāvests.
http://www.draugiem.lv/friend/?520395/Valters_Berzins/

Deam -esmu tomēr dejotājs ^^
Šeit portālā face.lv lietotājs "lomārs" cenšas paziņot Valteram Bērziņam, ka viņš tomēr ir dejotājs, lai gan acīmredzams, ka viņš vienkārši ir resns pelmenis. Vēljoprojām aizdomīgi.
http://www.face.lv/userinfo.php?id=489300

Deam kā man bail.
Tā raksta kāds oho.lv lietotājs. Nezinu no kā, bet arī man ir bail.
http://meeting.oho.lv/meeting.php?cmd=dienasgr_pub&did=687800&kid=312601

Arī 22 gadus vecais Didzis savā profilā norāda, ka viņš ir nekāds grādi pēc deam. Un arī kroplis. Es nezinu cik daudz ir nekāds grādi pēc deam, bet tam noteikti jābūt vairāk par 451 grāda pēc fārenheita.
http://suki2000.draugiem.lv/friend/?fid=183786

Un slepeni vīri ir iefiltrējušies arī neizsakāmi foršajā hc.lv portālā, kuru, man ir aizdomas, lasa tikai Lauris Anstrauts un Lauris Baturs. Varbūt arī kāds cits Lauris, neesmu īsti iedziļinājies izpētē.
Lūk:
Deam ko tad lai es tagad daru? DDD
Deam kur lai dabū končas?! Sasodīts!!!
Tā kāds cenšas no Valtera Bērziņa izspiest kāda veida samaksu.

Šādi es varētu turpināt un turpināt, taču tā es varētu dabūt arī nelabu galu, un ar to es nedomāju, ka man iedod iepuvušu desas galu, bet gan nāvi vai ko trakāku - mūžīgu piesaisti deam kultūrai kuras vērīgās acis uzglūn no katra stūra.
Nekad nebūtu domājis, ka Latvijā varētu rasties šādi organizēta pagrīdes grupa.
Es nemelošu, arī es mēdzu izmantot vārdus angļuvalodā, jo es piemēram negribu "wtf" vietā rakstīt "kas par velnu" vai ko tamlīdzīgu, kā arī bez angļuvalodas nav iedomājama arī mana akadēmiskā dzīve. Piemēram pirmajā semestrī.
Ilze Šulmane: Valter Brūn, tā kā Jūs neesat ieradies uz vairāk kā pusi Silvas lekciju jums kursā "Studijas un Pētniecība" atzīme būs 3 balles, jo jūs nevarat būt kvalitatīvs žurnālists, nezinot vārda "tēzaurs" nozīmi.
Valters Brūns: nu LOL
Ilze Šulmane: neLOLo man te, tu neesi nekāds 133+ HAXXOR, tācu ir iespēja jums eksāmenā ielikt 8,3, ja jūs ar mani slepeni pārgulēsiet, un neviens to nekad nuzzinās, ja neskaita to, ka tas baumu veidā nonāks jūsu kursabiedru ausīs, un jūs pēctam apsmies.
Valters Brūns: OK bitcheeeeeees
___________________________________________________________
Manas dienas vēljoprojām rit nododoties filmām un smēķēšanai un reizēm aizbraukšanai uz izstādēm, kurās jāapsmej Skudrucis un tad nākamajā rītā jāpamostas pohainam un jāskatās pa LTV kā es tur neesmu.
Filma, ko es nesaprotu ir Transformers 2.
Pirmā daļa bija tāda viegli izklaidējoša action filma kur varēja pasmieties un tā bet otrā ir kautkas nesaprotams. Pusi filmas, un viso pēdējo pusstundu viss kas notiek ir sprādzieni un robotkaujas kurās viss notiek tā ka neko nevar saprast, tad atkal sprādzieni, dzirksteles, Megana Foksa, sabrūk māja, uzsprāgst ritens un tad uzsprāgst sprādziens. Ja izņemtu ārā visus sprādzienus no filmas manliekas tur paliktu 20min kuras būtu piesātinātas ar dziļdomīgiem tekstiem, tādiem kā "This is not my war" kuru varētu teikt Nikolass Keidžs, nejau tas dumjais aktieris dumjā filmā par robotiem jau pašā sākumā. Vēl man ir aizdomas ka filmas veidotāji nesaprot ko nozīmē vārds "robots". Roboti ir no metāla un viņiem ir skrūves un viņi sarūsē, bet var arī salabot, bet te man ir jāskatās kā uz kautkāda saturna roboti aug kokonos. WTF? Kokonos aug kukaiņi un kautkādi pretekļi no šausmenēm nevis roboti. Un vēl ir vecs robots ar spieķi. Kur tas vispār ir dzirdēts, ja robots ir vecs viņš ir sarūsējis, nevis viņam ir spieķis jūs sukas nolādētās, es saprastu ka viņš ir vecs arī bez tā spieķa. Un tad vēl ir Megana Foksa kura man nepatīk. Sūds tā filma ir. Gribēju stāstīt vēl ko vairāk bet pārāk liels mēsls.

Vēl par filmām runājot es nesaprotu kas ir šis.
http://www.imdb.com/title/tt0377061/
Es gribu to filmu redzēt, bet viņa nav. Neeksistē. Nepastāv, vismaz ne šajā visumā. Tā ir pirmā reize, kad es piedzīvoju kad nav iespējams atrast kādu filmu ko es gribu, un pie tam tā nav kautkāda debila Lietuviešu filma kurā ir garīdznieks sieviete ar bērnu un aiziet uz bērēm salīdzinot ar to filmu ir nenormāli jautri. Sasodīts, torrentos var atras t pat šito: http://www.imdb.com/title/tt0808240/ kā tad ir iespējams ka nevar atrast to ko gribu es. Esmu apbēdināts.

Un Aigar, es noskatījos Awake. Es neteiktu ka nebija izklaidējoši un tā, un arī meitene man patika, bet kāda velna pēc tas čalis vispār bija pamodies. Es gaidīju ka viņš traki bļaus vai arī būs dziļas pārdomas, bet nē. Viņš neko nedara. Varētu uztaisīt identisku filmu, tikai kurā viņam nostrādā narkoze un pilnīgi nekas nemainītos, javien viņš neatcerētos ka viņa māte nogalināja viņa tēvu kas bija ļoti nebūtiski. Mēsls kautkāds. To filmu patiesībā vajadzētu saukt "Awake, but cant do nothing, doesnt scream and doesnt change anything" Pat nedaudz rīmētos vismaz.
_____________________________________________________________

Un nedomājiet cilvēki ka es neesmu ievērojis Jūsu tizlos mēģinājumus panākt bezmaksas statistikas un izplatīt gadismtu vecas anekdotes spiežot "ieteikt draugiem" kamēr patiesās problēmas paliek nerisinātas. Kāpēc piemēram neviens neiesaka draugiem likvidēt starppilsētu sabiedriskā transporta Teikas pieturu? Man tur piemēram iekāpa iekšā kundze, kura aizņem 3/4 no abiem krēsliem un tieši tāpec viņa izdomā apsēsties blakus tieši man, ignorējot faktu ka vēl ir daudz brīvu krēsla autobusā. Un vēl nekaunīgāk viņa pamanās aizmigt un nākamās 20min man ir jābrauc autobusā nesaprotot vai man blakus ir veca krācoša tante, vai liels svina katls kurā iebāzts sivēns, kura misija ir rukšķēt kamēr asinis nāk pa ausīm laukā. Dažreiz man ir tiešām žēl ka sabiedrībā nav pieņemts sist pa seju penšiem, kuri krīt uz nerviem.

3 komentāri:

  1. Deam! Wolis taču ir kā magnēts... Kādu citu iemeslu dēļ gan tā trīsceturtdaļtonnīgā tante nosēdās autobusā viņam blakus?

    AtbildētDzēst
  2. Tev pilnīgi noteikti ir taisnība! Drošvien ka kundzi nevar vainot, jo tāda vecumā gan jau bieži sanākt atslēgties pirms sāc sist kanti!

    AtbildētDzēst