ceturtdiena, janvāris 21

Paranormal Activity with Harry`s hair!

Un es Jums nopietni saku, ka es drīzāk sākšu tirgot narkotikas, nekā Twitterošu.
Lai arī Aigars saka, ka caur twitteri būtu vieglāk izveidot tīklu, tās tomēr ir nodarbošanās, kas viena otru izslēdz, jo viena sevī iekļauj socializēšanos un biznesa menedžmentu, kamēr otra ir vienkārši priekš lohiem.
Dienas citāts:
"I have to think twice as much when talking to you. Its like everything that comes out of your mouth ir sarcasm."
Forši
Un vēl man ir gadsimta atklājums - īriem ir pašiem sava valoda. Es visu mūžu dzīvoju salīdzinoši normālu dzīvi vienkārši domājot, ka viņiem ir nenormāli slims angļu akcents, kas arī ir iemesls kapēc es nevienu vārdu nesaprotu. Izrādās tā ir cita valoda.
Zaibis. Varbūt izrādīesies vienu dienu ka Slovākiem arī ir pašiem sava valoda, jo arī no viņiem es nevienu vārdu nesaprotu.
Un runājot par valodām smieklīgi ir Somi. Es šodien tā domāju vai vispār pastāvēšanas laikā ir parakstīts kaut viens dokuments somu valoda? Tā valoda ir vienkārši tik smieklīga, ka es apšaubu faktu, ka kāds varētu gribēt parakstīt nopietnus dokumentus tādā valodā.
Un manas valodas zināšanas prasmes vēljoprojām aug! Šodien iemācījos no dziesmas - "Tänä iltana tyhjeni kaljakori"! man ir dzimšandienas apsveikuma kartiņa daudz valodās, un vēl man tika dziedāta dziesma 10 valodās reizē. Ja jums kādreiz piedāvā dziedāt dziesmu 10 valodās reizē - sakiet nē. Lai arī mīļi un jauki, labi čist neizklausās.
Es esmu slinks un tāpēc negribu daudz rakstīt, tā vietā es vienkārši eju pīpēt.
Bet nu paldies par apsveikumiņiem un zebru ar spārniem un tā.

Lūk, Aigar, - īsti draugi tev uzliek zebru ar spārniem uz profilbildes, nevis cenšas ievilināt twitterī!

1 komentārs:

  1. nakuj, nevajag tirgot narkotikas. var taču tirgot zeķes un dūraiņus. vai tomēr nākt tviterī (((:

    AtbildētDzēst