trešdiena, maijs 11

The thing's hollow... it goes on forever... and... oh my God! It's full of stars!

Es domāju pēc miljrada ar bakalaura, maģistra un grāvju rakšanas darbiem saistīta spama visur, kur vien skaties, vairāk vai mazāk visiem, kam prāta ir kaut cik vairāk par vidusmēra viduslaiku cilvēku, ir skaidrs, ka tuvojas maģiskais laiks, kad studenti noliek malā šņabi un rada prātam neaptveramu apjomu ne pārāk interesantu anketu, lai kaut kādā veidā piebeigtu atlikušos darbus, kas nu atlikuši līdz brīdim, kad varēs apakšbiksēs apsēsties uzartā laukā un iedzert alu. (Es nezinu vai kāds tiešām tā dara, bet es pašlaik neatteiktos.

Man gan pašam anketas besī (ja vien tu beigās nedabū kaut kādus rezultātus, kas saka "Tu būtu ekselents pāris ar Džordžu Klūniju), bet nu kaut kādā veidā pētījums ir jāveic arī man.

Es meklēju cilvēkus, kam patīk filmas un/vai sci-fi (NĒ, Sci-fi nav tikai filmas, kur kosmosā Zorgs šauj ar lāzeru galvā Kubrikam, ko visu novēro starpdimensionāls bēbis) par laikā ceļošanas tēmu, vai arī vienkārši ir vēlme palīdzēt cilvēkam, kam nākas dzīvot kopā ar Filipu Lastovski.
Savā BA darbā es analizēju filmas Donnie Darko, The Butterfly Effect un Primer, un man ir nepieciešami cilvēki, kas kādu no viņām noskatoties vēlētos ar mani papļāpāt pie kafijas vai vienkārši caur draugiem. Un es zinu, ka liela daļa no Jums ir kādas no viņām jau redzējuši, bet es nesūdzētos, ja būtu vēlme skatīties, vēlreiz, jo tas, ko es prasīšu gan jau atmiņā palicis nebūs.
Filmas ir foršas, man stils nevienam skatīties sūdus likt neļauj, jo galu galā es neesmu Filips, kuram visvairāk reizes mūžā redzētā filma ir "A Walk to Remember" (true story!).

Ja kāda no tām filmām interesē, un grasies viņu skatīties līdz kādam datumam 25ajam vai tā, lūdzu dod ziņu. Ja nezini vai gribi skatīties, es varu aptuveni izdomāt kura Tev varētu patikt vislabāk, un tad pielauzt Tevi to tomēr izdarīt. Man kaut kādā mistiskā veidā vajadzētu dabūt kādus 10 cilvēkus uz katru filmu.

Ko es varu piedāvāt apmaiņā pret šo palīdzību (neskaitot to, ka tu būsi redzējis vismaz vēl vienu labu filmu):
-draudzīgu rokasspiedienu
-savu BA darba tīrrakstu, kurā būs pieminēts Tavs vārds
-bildi ar Filipu grāvī
-5 gaļas spēlē "Kingdom of Loathing", kuru mēs visi spēlējam tā, ka bakalaura rakstīšana sāk šķist sekundāra.
-Ja tu noskaties visas 3, es Tev sūtu pastkarti (FAK, man sāk šķist, ka ar manu muti runā čigāns).
-Apskatīt grāmatu "The Wolves in the Walls"

3 komentāri:

  1. Esmu ar mieru skatīties vēlreiz The Butterfly effect. :)

    AtbildētDzēst
  2. MJAU. Es vēl gribēju pateikt, ka man vajag jebkuru cilvēku, kurš var pateikt jebko, un šeit labāk ir nodrošināt kkādu iespēju, lai es varu sakontaktēt Tevi, vai ja tā tas nestrādā (un tu komentē kko anonīmi) tad vari kontaktēt mani uz bruns.valters@gmail.com

    AtbildētDzēst