trešdiena, decembris 26

Kas notiek Pasaulē.?

Interesanti, ka gadiem nāk tāda īpašība, ka paliekam arvien skeptiskāki, pret visu jauno, ko uzzinam.
Tas tā kā būtu normāli.
Ja kādreiz par faktu pieņēmu visu, ko man pastāstīja uz betoniem pie piecstāvenēm (mazajai Zanītei esot zelta fiškas), tad lēnām ar laiku jau sāku sijāt kurām baumām ticēt, kurām ne, un kurām izvēlēties ticēt tikai tāpēc, ka smieklīgas. Tad ar laiku jau sāk parādīties papildus argumentu nepieciešamība, lai kaut kas būtu ticams. Sākot lasīt grāmatas, kas nebija par rūķiem, pūķiem un maģiju, šķita ka taisnība ir visam rakstītam vārdam, bet šo pārliecību ātri sapisa pirmā Ernsta Muldašova grāmata, ko paņēmu rokā.
Un tad ir internets, kur katram lunim, kam nav slinkums, ir stāsts, vienalga vai kaut kur komentāros, ziņās, youtube, vai ārkārtīgi ekselentā blogā, kurš ir tik ekselents, ka interpunkcija var iet dirst.
Bet tad ir cilvēki, kam vienkārši ir pohuj.
Ziemassvētkos ciemos atnāca radi, un mans brālēns Jānis ir tik naivs, ka tas jau ir skaisti!
Tad ko šo pusdienu laikā uzzināju:
Ļoti aktīvi darbojas Illuminati, kuras biedros esot Obama, Buši, Sarkozī, bet arī kādi 8 dalibnieki no Latvijas (es nezinu kur šo var izraut), to skaitā V.V.Freiberga ar vīru, kā arī Normunds Rutulis un Māris Grigalis. Kā jau zinām - Preslijs nemaz nenomira tad, kad visi tā domāja, bet gan vēlāk no vecuma, un arī Maikls Džeksons ir vēl dzīvs- viņa nāve ienesa viņam nenormāli lielu peļņu, kā arī viņš tagad ir noslēpies un Illuminati.
Mūsdienu Illuminati izejot uz medijiem, jo viegli cilvēkus ietekmēt. Tāpēc Illminati esot arī Rihanna un Lady Gaga (kā pierādījums tiek minēts fakts, ka Gagai esot kāds deju solis, kur viņa ar rokām rādot piramīdu. Pēc šādas analīzes es gan arī varētu teikt, ka Mālpils Tautisko deju kolektīvs katru piektdienu mēģina izsaukt Luciferu).
Tad vēl papildus tam uz mēness neviens nekad neesot bijis izņemot Ārmstrongu. (Es gan nezinu vai tad skaitās arī Buzz Aldrin vai nē). Visus astronautus, kas šo publiski sakot nobraucot smagās mašīnas.NASA itkā arī esot atzinusi ka tas pirmais video esot fimēts Nevadas tuksnesī (tad bija vai nebija Ārmstrongs tur es vairs nezinu).
Par pasaules galu nevarot ticēt ne amerikāņiem ne krieviem, bet Amerika drīz vienkārši noplūdīs kā tajā katastrofu filmā (aizmirsu kā sauca, bet tur viss sasala un bija garlaicīgi).Vēl nākamagad dolāram beidzoties derīguma termiņš, un dolāra vairāk nebūšot. Vienkārši nebūs tādas valūtas vairs. Saplīsa. Rokfellers nebūšot priecīgs, jo viņš dolāru izdomāja.
Arī Guntars Čeketa (mans bijušais klasesbiedrs) esot par Illuminati reiz stāstījis un rādījis video, bet kad prasīju vai arī Čeketas esot Illumanti, atbilde bija noliedzoša.
Nu tā īsumā - tagad zini arī tu.

3 komentāri:

  1. Brālēni ta brālēni, bet kad šo pašu penteri pilnā nopietnībā sāk klāstīt vīrišķis spēka gados, kurš it kā tevi ir radījis un audzējis, nu tad ir jautri...

    AtbildētDzēst
  2. Nu... Manai mammai patīk numeroloģija, ezotērika un viss cits par ko raksta citādajā pasaulē. Mājā ir kalendārs ar čika laikiem, un laikiem, kad kosmosam jāprasa vēlēšanās u.t.t.

    AtbildētDzēst
  3. Ar to man arī ir bijis tas gods savas māmuļas dēļ iepazīties, bet tur ir drusku citādi - ņemšanās par un ap ezotēriku ir tāda viegla koķetēšana, salīdzinājumā ar "patiesības atklāšanu" par iluminātiem, kas jau velk uz reliģisku pārliecību. Bet lai jau cilvēki ņem un tic, pārējiem ir tikai jautrāk :)

    AtbildētDzēst