sestdiena, janvāris 31

Orions

Orions Mālpils debesīs šovakar kautkā ļoti spožs.
Man patīk Orions, un nešauboties varu teikt, ka tas ir mans mīļākais zvaigznājs, jo Oriona jostu, es atceros no apmēram 4 gadu vecuma, kad kopā ar SiliņEdgaru gājām gar parku un saucām to par "zobenu", vēl tajā zvaigznājā ir Betelgeize, kura ir Vonneguta "Titāna Sirēnās" un vēl tur zem jostas ir M42, kas ir gan Xibalba no The Fountain, gan Magrathea no Hitchhikers Guide to galaxy. Vari saukt mani par nūģi, jo es tāds esu.
Ar to nemaz vēl viss nebeidzas! Es izlasīju "Twilight" un elle kā man patika ^__^. Vakar ap 01:00 izdomāju nedaudz palasīt, un kad izdomāju aizstaigāt līdz kungu istabai koridora pulkstens rādija jau 6:32. Es tiešām neesmu redzējis filmu, un varbūt es nododu visu vīriešu dzimumu kā tādu, bet kā ellē ratā vispār var nepatikt kautkas, kur ir TIK forši par vampīriem!?! Man protams no bērna kājas jau ir lielāks fanātisms par vampīriem un elfiem un viskautko tādu nekā normālam vidusmēra saprātīgam cilvēkam, un kādreiz top seriāls bija Bafija pret vampīriem. Tur protams vampīri bija pastulbi un idiotiski pēc skata un lielākoties neko citu nedarīja kā vien tika nodurti, bet nu tai laikā nebija īpaši lielas izvēles, ko skatīties, tapēc ņēmu to par labu esam.

Es nemāku noteikt dienas, jo man par to nav īpaši jādomā, bet to, ka šodien ir sestdiena es zinu, jo to man Ivars pirms kādas stundas pateica.
Trešdiena.
Nesen bija Sanita ciemos. Sanita ir forša, pat ņemot vērā to, ka viņai patīk braukt garām Tumšupei un viņa nesaprot, ka katra diena ir trešdiena. Vispār es jau no 22 apmēram sāku čīkstēt par savu galvu un to kā man nāk miegs, bet beidzās tas ar to, ka aizgājām gulēt kautkad pāri 6. Toties redzēju SAW V. Nebija nemaz tik sūdīgs, to filmu ir interesanti skatīties kautvai tapēc vien lai redzētu kādus trikus tas vecais ir izdomājis. Pēctam noskatījāmies vēl Phone Booth, kuru es itkā esmu redzējis, un tad es īsti nesaprotu kā tas laiks tik ātri pagāja līdz 6iem. Vēl Sanita cepa pankūkas (es iesitu olas bļodā!!!!!!!!) un man kārtējo reizi nākas pārliecināties, ka sievietes roka mājā ir kautkas ļoti derīgs. Es protams pats sevi uzskatu par labu pavāru, jo varu uzcept jebko, vienalga vai tie būtu kartupeļi vai pelmeņi vai olas vai pelmeņi, un maizi ari varu uztaisīt jebkādu, bet līdz tādām kulinārijas prasmēm kā Mārai man vēl ir tāls ceļš ejams. Ātrāk un izdevīgāk manliekas sanāk precēties.

Trešdiena.
Modos neatceros cikos, bet Sanita man bakstīja sānā un Ivars izlikās, ka guļ, bet patiesībā lasa. Ivars ir dīvains - iet gulēt vienalga cikos, bet domā, ka jāceļas 9os lai kāda trešdiena arī nebūtu. Tad Sanita vēl uzdrošinās iet pīpēt bez manis, kamēr man vēl gribas gulēt, un man ir jāmokas izvēlē vai gulēt tālāk vai pīpēt, un tad viņi izdomā, ka ir laiks celties, lai arī man vēl gribas gulēt. Sapratnes nekādas.
Tie uzskatīja par gudru tad skatīties kautkādu filmu, es - gulēt.
Smuki gulēju, tiktiešām, dažreiz ir tā, ka gulēšana ir smukāka nekā citās reizēs, vienīgais nepatīkamais bija tas, ka vienā brīdī es pamodos ar zīmuli degunā. Acīmredzami biju sācis šņākt vai kautkā savādāk traucēju viņiem skatīties.

Tad es neatceros kas notika, bet kautkad jau bija klāt trešdiena.

Čigāna spēcīgās rokas (un noteikti arī kājas) rezultātā man ir dīvaini ar galvu un tā reizēm sāp vienkārši tāpat, un citreiz no tā, ka es uzskrienu pa trepēm, vai izdaru kautko citu, no kā man sirds sāk sisties straujāk, taču vakar notika atklāsme! Tā kā, ja pieņem, ka man ir iespējama smadzeņtrīce, tad visdrīzāk man vaidzētu cauru dienu gulēt un nelasīt neko un nesēdēt pie datora, ko es protams veiksmīgi neievēroju, taču vakar pēc ilgi negulēta laika, 8 no rīta es jutos tik fantastiski, ka būtu pat ar mieru iet stroikā pastrādāt. Tā kā parasti pamostoties man reibst un sāp reizēm galva, tad mans secinājums ir, ka jo vairāk es neguļu, jo labāk es jūtos, un tapēc mans turpmākais plāns ir uzbrukt pārējām Krēslas grāmatām un iespējams cilvēkiem skaipā.

Vēl man ir telefons!
Ja jūs domājat, ka sadauzīts ekrāns ir pietiekami liels "bonuss" tad Jūs rūgti maldaties! Ivars ir uzlicis man skaistāko iespējamo zvanu kāds vien var būt, un tad 8 no rīta kad man jāceļas, jo pa istabu elles skaļumā dārd "ZAĶIEM RĪGU, ZAĶIEM RĪGU, JĀ JĀ JĀ JĀ!" tad es tiešām īsti nesaprotu cik ļoti miris es jau esu, un cik drīz būšu miris pa visam. Vēl manliekas kāds gudrīts man atsūtija īsziņu - tā tik turpini, es kādreiz noteikti uz viņu atbildēšu.

Un es jūtos lieliski ^__^
Šodien man bija smukākais sapnis pēdējā gadismtā, tā, ka es pamodos ar lielu C:, un es jūtos kautkā cits cilvēks, lai arī pat vēl neesmu dabujis brilles.
Viss, kas mani tagad interesē ir štrumbantes.

P.S. Kāds kretīns ir izzadzis riteni no koka. Varēja labāk atnākt pie manis paprasīt pagraba atslēgu un savākt kādu no tiem, kas pagrabā.

4 komentāri:

  1. orions tiktiešām bija skaists :) a par to Krēslu- grāmata ideāla, bet filma galīgi nekāda ;) M.T.Ļ.S.

    AtbildētDzēst
  2. Jautāju ne pa tēmai, bet gribas zināt! Kas izpilda to "foršo dziesmiņu" "zaķiem rīgu, zākiem rīgu! jā jā jā jā!! ???

    AtbildētDzēst
  3. Danielas Rēbuss! Ar tādu vārdu manliekas netik tādas dziesmas vien var izdomāt :D

    AtbildētDzēst
  4. paldies! dziesmas vārdu trulums, protams,ir neatkārtojams, bet... lipīgs! tencinu!

    AtbildētDzēst