piektdiena, februāris 27

SZF

Man gribējās uzrakstīt dienasgrāmatu, bet uznāca miegs, tapēc es vienkārši nopublicēšu SZF kafijas automāta un pīpētavas aprakstus, pieņemot ka tā nav konfidenciāla informācija.

Kafijas automāts:
Ir tikai viena vieta, kas fakultātes telpās ir nozīmīgāka par kafijas automātu, un tas ir dekanāts. Lai arī nākas sastapt cilvēkus, kas to noliedz, visdrīzāk tie parasti ir tādi, kam vēl nav pamatizglītības, vai arī tie ir slāvi, kas cenšas izkonkurēt SZF kafijas automātu ar savu, blakus esošajā Krievijā, esošo automātu, kas gan piedāvā lētākas kafijas cenas, taču katram, kas kaut ko sajēdz no latviešu burtiem, jau no pirmā acu uzmetiena ir skaidrs, ka tur kafija tiek pildīta nesmukākās krūzēs, un automāts arī nepieņem lata monētas, kas, ja pie varas būtu es, tiktu uzskatīts par kriminālu darbību. Kafijas automāts, bez savu primāro funkciju veikšanas, kalpo arī kā socializācijas procesu nodrošinātājs, jo pie tā gandrīz vienmēr var satikt kādu, ar ko tu negribi runāt, taču beigās ej smēķēt ar kafiju rokā un zināšanām par to, kas uzdots uz vakardienu, galvā. Tā nozīme studenta dzīvē ir tik liela, ka ir dzirdētas pat runas, ka pie fakultātes esošais Latvijas karogs ir nevis sakarā ar to, ka tur atrodas augstskola, bet par godu šim kafijas automātam, kas mēdz norīt 2ls pretī nedodot neko, vai neiedot krūzi, tādejādi ļaujot pusminūti skatīties, kā tava kafija aiztek uz labākiem medību laukiem, taču neskatoties uz šiem automāta mēģinājumiem paust savu protestu pret valstī esošo situāciju, tas būs tas uz ko tu vienmēr varēsi paļauties vairāk kā uz saviem kursabiedriem, Filipu Lastovski un pārējiem, kuri tev pirmsākumos varētu šķist uzticami.

Pīpētava:
Viena no lietām, ko nezin pat daudzi 3. kursa studenti ir tas, ka SZF nav ieejas. Vietā, kur šķietami vajadzētu atrasties ieejai, atrodas pīpētava, kas pulcē vienkopus lielāko daļu šī paraduma piekopējus. Protams vienmēr atrodas tādi, kas uzskata, ka viņi nav gana cienīgi, lai pīpētu pie SZF un tāpēc dodas pīpēt krievijas teritorijā, taču tos parasti ātri vien atpakaļ atgriež Slāvu izvirzītā sieviete, kuras uzdevums ir tev nesaprotamā valodā pavēstīt, ka, ja tu pīpēsi viņas zemē, dabūsi pa seju. Lai arī pīpētavā nav īpaši daudz objektu uz kuriem sēdēt, tas ir tikai tāpēc, ka fakultāte rūpējas par to lai mūsus studentiem būtu stipras kājas, kas viņus nekad nepieviltu naktīs skrienot pa Maskačkas ēnainajām ielām, cerībā izvairīties no savas naudas, telefona un sejas ziedošanas labdarībai.

Paldies par kūkām, man vēljoprojām iet lieliski.

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru