svētdiena, marts 1

Ropažu stop

Šodiena sākās manuprāt 10:41, kad man zvanīja Ivars, es nēsāju līdzi 7 dažādus cimdus, Brencis, lai modinātu mani sakarā ar iepriekšdienā sarunāto iešanu stopēt 10:00. Man bija 2 segas un ārā bija pelēkas debesis, kā jau tas reizēm mēdz notikt dienās, kad debesis nav zilas vai kādā nepareizā krāsā. Pie datora sēdēja mamma un ļoti precīzā ritmā rullēja un spieda peli tā "trrrrrrr, tik, tiktik" un tas mani tracināja tā, ka nācās vien celties un iet stumt sejā kārtīgu brokastu. Lai arī brokasts īpaši krasi neatšķīrās no parastām dienām, šodien es manliekas smējos tikpat cik visā iepriekšējā mēnesī kopā. Kautgan vispār nē, Ketija arī ir smieklīga, bet šodien es smējos tikpat cik visā Martā kopā pagaidām.
Neilgi pēctam mēs devāmies stopēt bla bla un bijām jau Rīgā. Nē, mēs nebijām Rīgā patiesībā, bet bijām tālu, jo mums patīk kešot un nav smadzenes (lai arī mēs esam spēcīgi matemātikā un zinām daudz vārdus uz burta "D";).

Šodien mēs atradām "PandaCache" un "ozols".
"PandaCache" ir dzelzs būda meža vidū, uz kuru, mums pašiem nezināmu iemeslu dēļ, mēs gājām ar kautkādiem līkločiem pa mežu, kamēr mēs mierīgi varētu būt dragājuši pa ceļu. Vēl tur bija šahta, kurā var iekrist, salauzt kājas un nekad mūžā vairs netikt ārā (un tapēc ivars tur iemeta kaučika bumbiņu) .
"ozols" bija vienkārši ozols. Itkā. Manliekas es savu mūžu nebiju tik ilgi mēģinājis tikt kautkādā kokā un ar tik daudz dažādām tehnoloģijām. Koks diezgan smuks un garantē smieklus, un es varu ielikt arī bildi.
Lūk:
Ne man slinkums tomēr.
Nē tomēr nav. Lūk:


Tad mēs vel bijām Ropažos. Ropažos ir veikals kurā pārdod visādas lietas un arī mulinē diegu kurš izskatās smuks. Es gribēju itkā pirkt, bet tas mesls maksā 1,40LATUS un es tomēr nenopirku. Stāvot pie kases man ienāca prātā nafig es nenozagu un tad es sajutos dumi. Tad mēs pēctam aizgājām uz to ozolu, atnacam atpakaļ un es tomēr nozagu.
Lūk kā izskatās zagts mulinē diegs:


Vēl mēs spēlējām burtu spēli uz D burta, kura bija ilgākā manā mūžā. Spēles noteikumi - katram pa kārtai jāsāuc lietvārds uz D burta, kurš nebeidzas ar "šana" un nav personvārds, un drīkst Skrūvju firmu nosaukumus. Katrīnu es tādā spēlē uz B burta saliku ātrāk nekā musm picu uztaisīja, bet ar Ivaru sanāca kautkādas 59,4345354 stundas.
Lūk pāris citāti (kuri man tagad ir pierakstīti uz rokas). (citāti ir rekonstruēti balstoties uz manu atmiņu un iztēli, tāpēc varētu atsķirties no patiesības)
__________________________
I: Dzeguze
W: Delve
I:Kas tas tāds?
W:Es nezinu, bet izklausās kautkā līdzīgi vārdam "smēde"
I:Ir tas skrūvju veikals "Delve 2", bet vaitad mēs saucam skrūvju veikalus?
W:Jā, mēs saucam!
__________________________
W:Ko tu tik ilgi?
I:Es cenšos izdomāt vārdu, kas sāktos ar "Dl.."
__________________________
W: Delfīns
I: Disemberizācija
W:Nav tāds vārds
I:Nu bet kā tad savādāk to var pateikt?
W:Ko tas vispār nozīmē?
I:Nu tad kad tev nocērt visas kājas un rokas!
__________________________
Vēl es nebūdams pie pilna prāta saderēju ar Ivaru, ka ir tāds vārdu savienojums kā "dziļūdens vaga" un pakāsu un tagad man viņam jāpērk "Apinīts".
Negodīgi.

Un tagad man ļotiļoti nāk miegs, un es uztaisisu kafiju un iesu ar Saimi uzpīpēt ārā.
Jauku nakti murmuļi un visi pārējie, kam patīk skūpstīties.

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru