piektdiena, aprīlis 17

Šī dienasgrāmata ir tikai EKSPERIMENTĀLS mācību līdzeklis.

Ir aizgājusi kārtējā diena, kad es nesaņemu vēstuli ar uzaicinājumu kļūt par Krievijas imperatoru, un es pamazām sāku šīs cerības atmest.

Tagad es lasu vēsturi un ziniet, man galīgi patīk.
Vidusskolā vēsture vairāk saistījās ar kāršu spēlēšanu, gulēšanu un vīrieša dzimumorgānu paslepenu zīmēšanu Daiņa pierakstos.
Nākamajā rindkopā es uzrakstīšu visu ko es zināju par viduslaikiem pēc 12.klases beigšanas.
Lēnis. Cunfte.
Tagad es uzrakstīšu, ko es zinu tagad: Viduslaikos cilvēki bija pilnīgi idioti, un kad es saku "pilnīgi" tad es to domāju kā "PILNĪGI" nevis kā "krievi". Viņi piemēram zīmēja kartes, kurām funkciju bija vēl mazāk nekā Laurim Baturam, jo tur nebija nekādi mērogi, kartē bija atzīmēta paradīze, kuru neviens gan nekad nebija redzējis, papildus viņi vēl iedomājās "kapēc gan kartē būtu jāzīmē tikai vietas? zīmēsim arī Bībeles notikumus!" un sazīmē kautkādus stāstus no Bībele. Uz kartes bija 3 kontinenti, jo visi domāja, ka Amerika ir āzijas otra puse, un visi aktīvi noliedza Austrālijas eksistenci, jo pēc Vecās derības Noasa pēcteči dzīvo tikai uz 3 kontinentiem, un pat ja tāda Austrālija eksistē, uz tās pilnīgi noteikti nevar dzīvot cilvēki, jo pēc Ptolemaja domām zemes dienvidu daļā bija uguns siena, kurai garām nevar tikt, līdzarto Kristus misijas uzdevums "Ejiet un māciet visas tautas"nav realizējams, jo neviens nevar tur aizbraukt, un vispār viss pestīšanas darbs kļūtu apšaubāms. Kristus nevarēja dot bezjēdzīgu uzdevumu, un ekvatora nepārvaramību neviens neapšaubīja, tāpēc Austrāliešu eksistence vienkārši tika noliegta.
Te es tagad pievienoju pasaules karti, kuru es būtu zīmējis, ja tagad būtu viduslaiki (KARTE IR APTUVENA, UN NEDOMĀ TO IZMANTOT MĀCOTIES ĢEOGRĀFIJAS VAI JEBKURAM CITAM EKSĀMENAM!)



Vēl kautkādi teorētiķi sadalīja dienas laiku 22tūkstošbla atomu, no kuriem katrs bija 0,16 sekundes, bet reālajā dzīvē normāli cilvēki nemācēja noteikt pat to vai ir pagājusi stunda.
Tad vēl atradās tādi idioti, kas laiku pa laikam devās meklēt svēto grālu. Nevienam īsti nebija nojēgas par to kā grāls izskatās, un ko ar to īsti iesākt, bet tas bija modē apmēram tikpat ļoti kā braukt uz fonofestu, tāpēc ik pa laikam uzrādās kādi grālotāji, kas 5 gadus grāloja, un tad tika sūtītas ekspedīcijas, kas šos grālotājus izglābtu, ja viņi iekrituši akacī vai kautkā tā.
Un šitas bļeģ ir interesanti un es nesaprotu kapēc man vidusskolā neviens to nestāstīja. Manliekas es būtu labs vēstures skolotājs. Manliekas es būtu labs jebkā, izņemot sportu un latviešuvalodu, skolotājs. Laigan sportā es varētu sūtīt bērnos kešot, tākā paliek tikai latviešu valoda.

Pa nedēļu es itkā neko baigi svarīgu nedarīju - gulēju, nedaudz kešoju, gulēju, ēdu, skatījos filmu un dirnēju pie kompja. Vēl tur ir došanās uz skolu, bet tas itkā nav baigi svarīgi, lai arī man tur ir diezgan interesanti.
Svarīgākais nedēļas notikums viennozīmīgi ir mans un Skudruča (un Aigara outline`u) nākamais spertais solis mītiskajā GRAFITIJ pasaulē - tagad andrejsalā ir aplūkojams jauns, mūsu zimēts KIWIE, kas neapstrīdami parāda mūsu profesionālās izaugsmes pārākumu pār dažiem citiem mazāk profesionāliem un pieminēšanas nevērtiem GRAFITIJ māksliniekiem, kas zīmē līdzīgus zvērus.

Vēl es pilnīgi noteikti gribēju uzrakstīt par šito jau nedēļu iepriekš, bet diemžēl mans slinkums nav naudā izmērāms.



Šito filmu es iesaku : Čizo, Elvijam, Mārai Polei, Elīnai Priedniecei, Katrīnai Vicky Christina Barcelona Dzerkalei un vispār arī citiem, kuri neuzskata, ka Vicky Chrisitna Barcelona ir kautkas lielisks. Ā nē, sanāk, ka Katrīna tu diemžēl nevari skatīties :( <- Lūk bēdīgs smaids par godu tev.
Filma ir lieliska, un es noskatoties vēl 1,54h biju pārlaimīgā stāvoklī, un runāju stundu ar Beļģiem čatā, mēģinot dabūt OST. Ja kādam viņš ir pieejams, es būtu ļoti pateicīgs, jo es vēljoprojām neemsu dabūjis.
Viņu noskatījās arī Agnese Rukšāne un atzina par labu, bet es īsti nezinu vai cilvēka, kurš ir īsāks par 1,70, viedoklis ir vērā ņemams.
Neko apraks'tit es neaprakstīšu, jo ja tu nezini kas ir imdb.com, tu neesi mans draugs. Un jā filma nav ANGĻU valodā, tākā draudzējies ar titriem - ir to vērts.

Un nu es gnadrīz aizmirsu pieminēt, ko es darīju pagājušo 6dien! Es biju Siguldā izkešot 3 kešus pa visu dienu. Cik forši ir tas?! Ļoti forši!
No sākuma man bija 49h jāgaida kamēr Ivars brausk no Vangažiem, tāpēc es aizgāju vienu paņemt viens pats, diemžēl visi manā GPS atzīmētie ceļi izrādījās esam vainu zem gaujas ūdens, vai tik lielas "dūksnāju taciņas", ka es uzskatīju par gudru vienkārši dragāt taisnā līnijā cauri mežam. Rezultātā es gandrīz salauzu roku, saņēmu telefona zvanu no Ivara brīdī, kad es biju ĻOTI sasvīdis (arī īgns) un vēl es redzēju tuvāko lapsu pasaulē! Jā, Siguldā pie Gaujas dzīvo tuvākā lapsa pasaulē, jo es gāju un pēkšņi man priekšā bija lapsa 3m attālumā un viņa nebija piesieta un arī es nē un viņa nobijās un aizbēga. Pēctam es gāju pa mežu ar nūju lai var sist ja nu gadijumā man uzbrūk trakas vāveres vai vilki vai lācis. Vēl tajā dienā es redzēju bebru impēriju, kurā dzīvo bebrs ko es redzēju un viņam ir liels SKAISTS purvs un miljoniem nogāzti koki, un pat ar dambi ietaisīts baseins ar maģiskās zemes saliņu vidū. Vēl es redzēju Agnesi Rukšāni, bet viņa parasti nekādus dambjus netaisa, lai arī viņai patīk iedzert balzāmiņu.

Kopumā es tagad jūtos ļoti labi, un man patīk ko es sarakstīju un šo dienasgrāmatu es veltu tam, kas nāvīglabā ierakstīja komentāru, lai es atrāk raksut nākamo dienasgrāmatu.

Jauku jums dienu, murmuļi!

7 komentāri:

  1. http://hung-the-first.blogspot.com/

    AtbildētDzēst
  2. Tev ir fascnējošas vēstures zināšanas, ņemot vērā, ka tas nav nekas diži grūts. ;D
    ūn, es droši vien būtu uzzīmējusi Pālēnus tavā kartē kā vietu, kurā noteikti derētu nenomaldīties. ^^

    AtbildētDzēst
  3. Nu galīgi foršs, sasodīts.
    Gaidu nākamo (:

    AtbildētDzēst
  4. čau, Valter!
    tātad, varētu sākt ar to, ka es arī esmu tavu dienasgrāmatu cienītāja,vai tagad jau varētu teikt - biju. šķiet, ka neesmu arī nevienu ierakstu pagaidām izlaidusi. objektīvi sevi vērtējot, laikam iederos (iederējos) kategorijā "mazās meitenītes, kas čurā biksītēs, jo dienasgrāmatiņas ir galīgi foršas, etc ".

    taču man liekas, ka tas vairs nav tas, kas bija sākumā. (vai arī es vienkārši esmu paagausies ;D)
    ir tāds teiciens, ka vislabāk ir visu izbeigt tad, kad esi slavas augšgalā, savā vislabākajā punktā, ko spēj sasniegt. aiziet ar glanci, nevis kļūt garlaicīgam, apnikušam. tavas dienasgrāmatas tagad ir lasīt tāpat kā klausīties mūziku, kuru taisa lielās komercijas dēļ. uz pasūtījumu "taisi nākamo", nevis tādēļ, ka tev tā gribās.

    Valter, tu esi lielisks, es to zinu. manuprāt, tu vari darīt daudz labāk un daudz labākas lietas.
    veiksmi tev gan mīlestībā, gan matemātikā.

    /nepublicēšos ar savu vārdu, laikam vēl neesmu tik pieaugusi, lai to darītu/

    AtbildētDzēst
  5. "uz pasūtījumu "taisi nākamo", nevis tādēļ, ka tev tā gribās."
    Es nevienu dienasgrāmatu neesmu rakstījis itkā uz pasūtījumu un rakstu tikai tad, kad man gribās (tāpēc arī viņas ir samērā reti pēdējā laikā). Tāpat nekad neesmu alcis pēc milzīgās slavas, un biežāk rakstu priekš sevis nekā tevis un citiem, tākā mani nebaida arī manas LIELISKĀS PRĀTAM NEAPTVERAMĀS slavas zaudēšana (:
    Jauku dienu.

    AtbildētDzēst
  6. ..zvans - EW, es redzēju WOLI Kuldīgā!
    Woli, tu ESI slavens!!!
    Tātad man ienāca ziņas, ka tu nesen esi bijis Kuldīgā..gaidu sīkāku info..

    AtbildētDzēst
  7. Ja jā - es arī esmu dzirdējusi frāzes - ej galīgi, es pazīstu vienu meiteni par kuru raksta Brūns Walters :D Vecīt, tu tiešām esi slavens :D Super. Krekeris un 15 sek garš smaids spešl tev :D

    AtbildētDzēst