pirmdiena, oktobris 4

un dzīvoklī notiek šādi.

Es gribētu to saukt par Placebo, bet tā kā to lieto medicīnā, tad laikam īsti neskaitās.
Dzīvoklī ir lielākoties auksti, ja vien nav vilnas zeķes kājās un normāls adīts džemperis, tāpēc Ketija ir atvedusi sildītāju, kurš stāv apmēram tik pat stabili kā es pēc pudeles šņabja, bet tas nav būtiskākais. Tā nu mēs sildamies un priecājamies, bet visi pārējie salst. Taču tā kā Jānis deva zināmu ieguldījumu ūsu analīzes veikšanā uz vienu nakti mēs sildītāju piešķīrām Jānim un Rūsim.
Guļ viņi un sildas:
Rūsis: Eu, negribi to sildītāju izslēgt? Man ir reāli karsti!
Bet Jānis saka "Nē", jo viņam ir silti un viņš ir priecīgs. Tā nu viņi guļ laimīgi līdz brīdim, kad Jānis secina, ka ir aizmirsis ieslēgt sildītāju. Ja tas nav smieklīgi, es nezinu kas ir.

Te vispār ir forši. Mums ir lokālais cigarešu veikals, nodarbojamies ar tādām lietām, kā partiju kandidātu ūsu skaitīšana un es drīkstu aizņemties krējumu, ja pasaku, ka Rūsis ir skaista.

Vēl es šodien redzēju kā bariņš 12gadīgu meiteņu uzvilkušas mugurā miskastmaisus tusē pa pagrabu un domā ka ir spoki. Tas it kā būtu foršākais dienā, BET - es redzēju kā 2 kaķi atrod balonu. Loģiski domājot 2 kaķi un balons nav nekas, kas pastāv ilgi, bet nē - apmēram pusstundu viens no viņiem balonu ķēra un otrs no balona vienkārši bēga, kamēr viņiem sāka apnikt un es aizgāju un viņiem to balonu atņēmu.
Ja tu kaut ko atņem diviem kaķiem, dienu var droši uzskatīt par izdevušos.

1 komentārs: