otrdiena, augusts 5

Sanitas rosols (jo rasols izskatās vnk pēc stulba vārda)

Mēģinājums glābt:
Nezinu par alkoholu, cigaretēm un milzīgu mīlestību pret sievietēm, bet TU VARI PATEIKT NĒ narkotikām un... amatierteātrim!
Nekad mūžā. 5dien pēdējā reize, un manliekas vairāk es amatierteātrī neiešu nekad.
Tādas nelielas pārdomas pēc šovakara mēģinājuma.

Runājot par narkotikām - ja tev vaig šprices, tad ej uz centrālo staciju ^__^ Tur kur beidzas peroni tur acīmredzami vai nu masveidā notika vakcinācija pret kautko vai arī tusējas cilvēki ar kuriem es labāk palieku uz "tie tur".
Vēl tur ir kautkāda guļvieta kautkam, kas ir pilnīgs idiots, jo gulēt blakus vilcienam manuprāt var tikai krievi un nelaimīgi cilvēki.

Šorītu es sāku ar 3 ceptām olām, 2 tomātmaizēm un krūzi tējas.
Olas brokastīs gadijumā neizklausās galīgi amerikāniski? Manliekas ka izklausās. Jā es esu no tādiem cilvēkiem, kas pamostas un ēd, un es ceru ka tas tevi neizbrīna vairāk kā tas, ka es neesu bijis fonofestā.
Es gribu lai kāds man no rīta uztaisa brokastīs olu ar to gaļu kas ir tāda nu tā kā amerikāņiem, es tādu vienreiz ēdu pusdienās un bija garšīgi bet es gribu arī brokastīs. Vienīgie, kas to manliekas varētu izdarīt ir meitenes un Skudrucis. Nekādi parasti apvainojumi utt, man vnk kkā liekas ka Skudrucis to varētu izdarīt. Vēl manliekas to varētu izdarīt meitene ar Aladina biksēm no Māras murjāņpārtija, mana mamma un čizo.
Un jā es, būdams psihs kafijas dzērājs, no rītiem dzeru tēju, JO nu man kautkā nepatīk tik ļoti no rītiem kafija, ja es iepriekšējā naktī esu gājis gulēt 04:00 vai vnk negājis.
Tomātmaizes ir vienkārši labas, un kad es tādas apēdu mana seja ir tāda -> :)
Man patīk kā izskatās tomāta šķēle uz maizes, bet pats tomāts, man kautkā neliekas skaists.

Aizstopēju uz Rīgu un aizgāju un iesniedzos SZF. Es nezinu vai tā ir īstā vieta, kur man mācīties, bet tur ir garšīgs rosols, pāris lekcijas nedēļā kopā ar Ievu Fogeli, Dāvis, kurš pret mani izturas labi un daudz meitenes, kas ir pietiekami labi argumenti, lai es tur būtu.
Es uz turieni eju ar kājām, jo aizbraukt un atbraukt izmaksā mazo cigarešu paciņu un siera smalkmaizīti, bet nevienu krievu es vel neesu saticis.
Bet itkā ja kāds piesienas tad parāda ar pirkstiem M burtu, nobļaujas "MASKAČKĀĀĀĀ!" un tad ir 1% iespējamība, ka tevi nesitīs.

Mans jaunais prāta aizbraukšanas iemesls ir lieta vārdā Geocaching.
Sistēma tāda: pasaulē ir ja nemaldos apmēram 60 000 (LV 300-400) kastītes paslēptas vietās kur tu 100reiz mūžā esi gājis garām un viņās iekšā ir blociņš un rakstāmais un lietiņas. Tu atrodi, ieraksties blocina, iznem kautko un kautko citu ieliec. Es nezinu, kas to izdomāja, bet es ceru ka viņam ir galīgi smuka sieva.

Un jā kopš es par to uzzināju, vēl nav bijusi diena, kad es mājās būtu bijis nepiekusis vakarā.
Šodien ar Vīni meklējām pirmo no rīta centrālajā stacijā un neskatoties uz špricēm, karstumu un visu pārējo atradām arī. Un vēl es uzzināju ka tajos vilcienos kuros guļ ir arī palagi un spilveni. Vareni. Un tad man bija jādomā kas viņus mazgā, bet tā kā tas vilciens gāja uz Maskavu, tad es pieņemu ka viņus vnk nemazgā.
Pēcāk aizsoļojām uz AB dambi kurš izrādās saucās AB dambis ( agrāk tā bija "daugavmala pie ta kazino ko es gribeju apzagt") un nezinam mēs kapēc tas ir AB dambis, labākā teorija pagaidām ir ka tas ir dambis no punkta A uz punktu B. Es ceru ka tā ir pareizā, jo man patīk matemātika.
Vēl tur bija Sanita ar savu draudzeni Aneti, kura arī ir smuka un vēl tur bija kautkur arī aizmirsu kā sauca, bet meitene kuru es šodien iepriekš meklēju. Vainav brīnumi? manliekas ka ir. Vēl tur bija arī rosols un Sanitas nerēķināšanās ar mūsu spējām. Iedomājaties tik - paņem kautkādu kotlešu trauciņu vidēja izmēraun atved mums rosolu apšauba vai mēs varēsim izēst. Tā iet ka nebrauc uz manu vārdadienu, pēctam vispār no dzīves neko nezin.
Atradām arī uz dambja un tad devāmies uz LV dzelzceļa muzeju kurā ir "šlakbomis" (neesu pārliecināts par tā vārda eksistenci, bet tā es saucu to ierīci) uz kura rakstīuts "neejk iekšā sods 5ls", bet ja Sanita iet parunāt ar strādniekiem, tad mēs tiekam iekšā un viņi vēl pat palīdz mums kasti meklēt. Zajebis, ko lai citu saka.
Kaste tur gan nebija, jo kādam acīmredzot patīk laupīt. Kretīni sasodītie.
Un vēl vēlāk dabujām pie Saeimas laikam, kas nebija grūts un arī īpašs ne.

16:15 es braucu ar autobusu uz Siguldu pa 1`,ls. 16:25 piemēram uz Mālpili autobuss maksā 1,80, kas ir pilnīgi idiotiski, jo tas autobuss ir stulbs.
Siguldas autobuss nebija stulbs. Viņš bija vecs un stulbs, bet es biju tik piekusis ka momentāli atslēdzos līdz pat Siguldas hesītim un biju baigi priecīgs, jo tādā autobusā esvēl nekad nebiju tik labi gulējis. Vēl tur bija tante kura sēdēja pie lūkas un teica "vai kā pūš! vai kā pūš!"
Siguldā pie gājēju pieturas bija tante ar zilām robota kājām un vēl zilākiem asinsvadiem. Manliekas ka ja man būtu tādas robota kājas, es bikses vilktu nost tikai tumsā.
Pašlaik man nekas nav pret savām kājām un es bikses varu novilkt arī mālpils kultūras namā vai kino.

FORŠI FORŠI GANDRĪZ AIZMIRSU!
Mēs ar Vīni šodien redzējām RIMI mazu meitenīti azimigušu bērnu ratiņos ^__^ vnk galīgi smuki.
Es prasīju cik maksā, bet neviens neteica.
Un vēl mani apkalpoja pārdevēja, kura manliekas bija pārdevēja pirmo reizi savā mūžā,lai arī izskatijās pieredzējusi Ļeņinu vai to otru.
To es secinu, jo:
1:viņa smaidija
2:viņai krita no rokām ārā viss
3:viņas rinda kustējās vislēnāk
4:viņa teica "lūdzu" kad es teicu paldies
5:viņa atvainojās vienam vīrietim, par to ka vinai no rokām karte izkrita
6.vina teica "summa summa kapec nevar karti lai man summa es karti gribu"
Es nopirku 2 siera smalkmaizes un pienu par 25, 25 un 33santīmiem
Vēl es šodien nopirku mazo zelta marlboro par 75 santīmiem, tramvaja biļeti par 40santīmiem, autobusa biļeti par 100 santīmiem un vēl 20 santīmus iedevu meitenēm kautkādām uz ielas, kuras man nepatika.

Vēl es vecrīgā redzēju kā 4 jaunieši spēlē ģitāras ielas malā un viens vecs onkulis, izskatījās pēc soma, uzdejoja pie viņiem nedaudz, un viens piecēlās stūma viņu prom un teica "you blackass bitch, go to your fucking country" un tas onkulis teica "fuck you", bet vins nebija nēģeris. Par to man pēctam bija ilgi jādomā jo kapēc jāsaka blackass kādam kas nav nēģeris.
Manliekas eksistē tāds Ivars Kaidass blackdead, vismaz man šķiet ka es tādu kautkur esu lasījis.

Siguldā es nostopēju čali, kas klausijās kautko kur ar ģitāru spēlēja klubinieku un pa virsu repoja un vēl viņš brauca uz Suntažiem, smaidīja un pīpēja Kent.

Manliekas ārā sāka līt - es eju skatīties.

EDIT [biški vēlāk] - kapēc cilvēki šauj salūtu dienās, kas pēc manām aplēsēm nav jaunais gads? Manliekas tur vaig 30 gadus kombinācijā ar nepabeigtu pamatizglītību, lai to saprastu.

3 komentāri:

  1. Dāvis tevi pierunāja pieteikties uz kojām?

    AtbildētDzēst
  2. nu viņam mani nebija jāpierunā, es to jau izdomāju ātrāk :D

    AtbildētDzēst
  3. varbut,ka krievi ir nelaimigi cilveki.

    AtbildētDzēst