sestdiena, decembris 6

madre.

Tagad es izpildu to Brain personias testu un nevaru saprast vai var ticēt tur kautkam vispār, jo es vienu jautājumu atbildēju nepareizi.
Un tad man saka:
Krāsa: violeta
Stihija: vējš
Dzīves teiciens: “Smaids bieži ir pats galvenais. Smaids atlīdzina. Smaids apbalvo. Smaids uzmundrina. Un smaids var būt arī tāds, ka tā dēļ iet nāvē.” /Antuāns de Sent-Ekziperī/
Forši, ka manu dzīves teicienu ir teicis X2Z. Varu derēt, ja es būtu atbildējis to vienu jautājumu savādāk es būtu galīgi erudīts vai kautkas tāds un manu dzīves teicu būtu teicis Jēzus un tad būtu "Īstens kristietis dara kā ir pareizi, par pārējo atbild Dievs!".

Un Ivars ir kautkas par ko var smieties:
[2:39:31] Vīns says: uzraksti kautkādu dažu vārdu salikumu
[2:39:54] wolis says: cukurs pulkstens zvaigznes sekss
[2:39:57] Vīns says: 2 - 5 vārdi
[2:40:13] Vīns says: ō, lieliski
[2:40:23] wolis says: un kas tagad notiks?
[2:40:30] Vīns says: nu nekas liels
[2:41:03] wolis says: bet?
[2:42:10] Vīns says: nu galerijai nosaukumu vajag vnk
Nepārspējami manuprāt :D

Vakar Ivaram skaipā bija vārds "Ivārs", kuru es nomainīju, un šodien viņš to vārdu ir mainījis 3 reizes, kamēr tagad nonācis pie "MARCIPĀNIŅŠ MAURĪCIJS BRANDAVĪNA UZDZĒRĀJS LIETASKOKA LIETĀ". Ir aizdomas, ka viņš neatceras kā viņu sauc, bet kad es viņam prasu vai atceras, tad neatbild. Ej nu sazin, kaunās varbūt.

un tātad.
Trešdien es skolā biju un neatceros neko tur īpašu.
Janu vienīgi cilvēki uzzin kādu mūziku es klausos un priecājas, jo politiskais Jānis domāja ka es klausos tādu "Pddddd" (nav ne mazākās nojēgas kas tas ir) un Matīss domāja, ka kautko smagu, bet dzirdēja Cold War Kids un tad tam laime apmēram tāda kā man, kad es atradu tos.
Pēc skolas riktīg nevarēj izdomāt vai braukt mājās un tas beidzās ar to ka mēs ar Ievu stundu sēdējām pie Origo slidotavas un uzjautrinājāmies par krītošiem cilvēkiem. Galīgi galīgi forši.
Un vēl tur bija Sergejs un Ruta kurus abus varot itka atrast draugos (es domāju meklējot "Sergejs" atradīs uzreiz to vienīgo un īsto) un tad Sergejs izskatās pēc "privet, mņe patik telefoni" un Ruta pēc "sveiki, es studēju un nevaru atrast džeku" un tad tie tur ņēmās tā kā man pat lielākajā pālī prātā neienāktu un nāca mums prasīt vai mēs no Origo jumta ar viņa telefonu nevaram viņus nofočēt, jo viņi gribot draugos galeriju "sekss v gorode".
Aizbraucu uz kojām tomēr ar domu rakstīt referātu, kas beidzās ar to, ka Saimis raksta "ejam iedzert aliņu" laigan viņam vispar naudas nebija un tad vēl bija variants "mēs jau varam arī aiziet pastaigāt, līdz Brīvības piemineklim kautvai". Patriots bļe :D
Aizbraucām ar Velziju arī un neslikti. Enriko pulkstenī pa pāris aliem un tad kautkādā sakarā izdomājām pakešot. Beidzas tas ar to, ka trolejbusi neiet un es 5 rītā eju uz Ķengaragu matus mazgāt un pa ceļam domājam vai čizo teiks "kas jūs debīli esat?" vai "jūs esat psihi?", bet beigās viņa tomēr teica "Valters ir te?".
Pus6 ievēlos kojās savā gultā un riktīgi ērti. Kāpjot gultā novilku kreklu, apgūlos un tad bija domas.
"Bāc jānovelk bikses.. bet tāāāāāds nogurums... nu vismaz zeķes vaidzētu novilkt.. bāc bet zeķes ir vēl tālāk nekā bikses.. bāc ganjau tik forši ir ar meiteni kopā dzīvot, jo tad tu vari atnākt noguris un paprasīt lai viņa novelk tev bikses.." un pie tās domas es arī atslēdzos.

4dien skolā uz vienu lekciju, uzzināju ka vēl ir viena meitene, kura izrādās ir 2 meitenes un smieklīgi. Miegs nāca kā elle tapēc mājās ar to, kas 13:45 iet un autobusā galīgi smieklīgi. Miegs galīgi galīgi traki un tad es iekāpu un atslēdzos, un pamodos vienā pieturā un pēctam citā un tad vislaik kā pamostos tā autobuss stāv uz vietas un tad sāku domāt vai kautkāda avārija vai kas ka vislaik stāv un nebrauc un tad skatos pēkšņi un tie ir Allaži, kas nozīmē, ka 80% ceļa jau ir nobraukti.

Vakarā ar pelmeņiem, pienu un kafiju pie Ivara gāju un tad skatīties filmu.
SVARĪGI!
IVARS VIENREIZ pie Daiņa redzēja, ka KAFIJAI VAROT PIELIET PIENU un tad esot garšīgi. TĀĀĀDS atklājums!! Nu tas ir tapēc, ka viņš kafiju nedzer gandrīz vispār, un es parasti dzeru bez piena, tapēc viņš neko tādu nebija redzējis. Laigan ja es kafiju pērku, tad vienmēr es ņemu ar pienu. Dīvaini kautkā, līdz vakardienai nebiju to novērojis.

Un tad vēl viņam bija kautkāds krējums, par kuru domājot man jau slikti paliek. Ne tā ka negaršīgs vai kautkas tā, bet kautkāds nenormāli kreftīgs vai sazin kāds, ka liekas ka tu vnk beizu putukrējumu ēd un kautkā neforši. Un arī kautkādā dīvainā bundžā viņš bija.

Noskatījāmies "Youth Without Youth" to filmu kautkā galīgi sen jau gribējām skatīties, bet kautkā atlikts nepārtraukti un tā un tad vakarvakar.
Tānu bija filma ko es ČISTA NESAPRATU. Vienīgais plus, ka tur kautkā tās sievietesd un es skatos un man liekas viņas galīgi skaistas un es nesaprotu kapēc, jo citā brīdī manliekas es nebūtu tādas īpaši ievērojis bet jā. Filma ir ka vienam iesper zibens, viņš paliek jauns, tad satiek kautkādu kurai iesper zibens un tad aizbrauc jumts un viņa domā, ka ir indiānis sens, un tad tur sanāk ka tajā ir iemiesojies kautkāds gars, un tad tam džekam pašam arī ir kautkāda neizskaidrojama šizofrēnija, kautkur pa vidu tiek pieminēts Hitlers un beigās tas čalis, ir taka vecs pagātnē un nevar saprast vai ceļoja laikā vai ka, bet nu smieklīgākais visā filmā ir tas, ka kautkur pāri vidum mēs vnk skatamies klusu un tad es saku "bļe mēs taču pusfilmu nemaz nesaprotam ko runā!" un tad Ivars smejas. Tas tapēc, ka kautkā līdztam nepamanijām laikam, ka mēs skatamies ar kautkādiem spāņu subtitriem un pusfilmu runā vainu vāciski vai kautkādā nepareizā valodā.
Vēl var pasmieties tur, jo vienā vietā kautko vāciski saka un tad saka "GEDEK" vai kautko tādu vāciski un tad galīgi smieklīgi.

Un pēkšņi es jūtos tik labi ka prieks.

2 komentāri:

  1. Tu liec cilvēkiem smaidīt un padari krāsaināku ikdienu! /s.ķ.m./ (:

    AtbildētDzēst
  2. Man ir labāks krējuma piedzīvojums - mana krustmāte man gribēja iegrūst mutē lielu karoti ūbertrekna lauku krējuma. ha.
    labvakar.

    AtbildētDzēst