svētdiena, decembris 7

van tu fri for!

Pašlaik es ITKĀ rakstu dienasgrāmatu (ha smieklīgi, tur kur rakstīts "dienasgrāmatu" es itkā gribēju rakstīt "referātu" bet lainu paliek :P <- tādu smailiju es nekad nelietoju) bet patiesībā te nekas nesanāk.
Es atradu uz māsas balkona šampanieša pudeli un tas būs mans jaunais benāru trauks (NEKĀDU BENUŽU! BENĀRU!!!) un tad var slēgt derības ap kuru gadsimtu viņš būs pilns, rēķinot, ka nevar paredzēt cik bieži es esmu mājās.
Un tad es netīšām uzdūros divām GO! Team dziesmām, kuras man skan tā, ka es sēžu un manliekas, ka ir vasara un es sēžu pļavā un meitenes staigā peldkostīmos un īsos smukos krekliņos (es pats esu pārsteigts cik daudz dažādus peldkostīmus un īsus smukus krekliņus es spēju iedomāties) un nav par neko jāuztraucas un jādomā nākotnei un tad sajūta ir galīgi galīgi laba. Kautkā stulbi, ka tagad jāpelna nauda vecumdienām un tā. Kad es būšu vecs, tad taču neviena vairāk varbūt negribēs ar mani bučoties, es labāk tagad dzīvotu un neko neuztrauktos un taisītu pasauli skaistu, un tad vecumdienās varētu atpelnīt.

Vēl es varu pateikt:
Women are particularly at risk from sex trafficking.
Tā kā, ja tu esi sieviete - uzmanies!
Es varu uzrakstīt 10 punktus pie kuriem jāturas, lai tevi nenolaupītu ļauns laupītājs (IlzeM tu vari nevienu neievērot)
1.Nekāp mašīnā svešā
2.Ja dod konfektes tikuntā labāk nekāp mašīnā svešā
3.Labāk vispār nekāp nevienā mašīnā, jo nevar zināt, dažreiz izskatās, ka pazīstama, a īstenībā sveša, šitā man bija 4 gadu vecumā zoodārzā, tikai otrādāk, es skatijos uz mašīnu ar kuru atbraucu un domāju, ka tā ir sveša un nevarēju atrast mammu, un nesapratu, kas notiek un sāku raudāt, un nāca sieviete un prasija man krieviski "maķ tvoju" vai sazinko vēl, tai laikā es krieviski mācēju tikai "pašļi" un "sabaka"
4.Nerunā krieviski! Ja tu izliksies, ka tu māki tikai latviski, tad tevi nevarēs varbūt nozagt, jo viņi nezinās kā lai tavā valodā tev pasaka, ka tu esi nozagta, jo savādāk tu varētu padomāt, ka, piemēram, tevi ved vienkārši izpriecu braucienā.
5.Neej viena piedzērusies mājā. Tā var arī nomirt pa trepēm vai sazin vēlko.
6.Nevelc krūšturi! Tas ir viens no iemesliem, kapēc nozog sievietes- viņi vienkārši grib jūsu krūšturus.
7.Ja tev saka "anglijā maksā 99999999999999999999999999999999999999deviņi9999999 miljonus sekundē un izglītība pa brīvu katru dienu" - arī netici. Tā cilvēkus tikai ievilina.
8.Ja tu esi mazgadīga sieviete, neej uz manu skolu pa Ludzas ielu, jo tur ir Mātes Terēzes Māsu misionas kautkas, un tad bieži bērni tiek zagti priekš kautkādiem kultiem un tā.
9.Nebrauc uz valsti, kuru tu nemāki parādīt kartē.

vēlvienu man slinkums domāt, bet lejā tie smailiji kautkā smieklīgi iet uz riņķi, apmēram taka suši uz slīdošas lentes.

2 komentāri: