trešdiena, februāris 4

BIG BIG LOVE!

Pēc 3 pilnīgi un absolūti negulētām naktīm, kad gāju gulēt pēc tam kad bija uzaususi saule un modos, kad tā sen jau spīdēja kautkur, kur cilvēki domā, ka trīsstūrim ir 0 malas (sveiki Amerika!) tā ap 22 piemēram vakar, šodien aizgāju gulēt 03:12. Nezinu īsti kā vēl to izskaidrot, bet manuprāt tas ir dēļ tā, ka es tik ļoti šausmīgi biju vīlies sevī par to, ka man nepatika Hausa jaunā sērija un Heroes es vienkārši nebiju spējīgs noskatīties līdz galam, jo lidojošais vīrs ir vienkārši kretīns, Surešam gribas pateikt "pis atpakaļ uz Indiju, kretīn" un vienīgie vārdi, kas man ir palikuši priekš karsējmietenes, kura pirmajā sezona man likās visai simpātiska un jauka ir "tu esi palikus galīga suka, tu suka! Es tevi vairs nemīlu!!" (es ceru, ka ar laulību 3šajā sezonā nav tāpat). Šo rakstot es jūtos tiktiešām dusmīgs un, ja man neskanētu Foals - Big Big Love, es iespējams mestu pret sienu kādu no miljons mantām, kas atrodas uz mana galda.

Es esmu tiktikko modies kautkā pēkšņi parasta sapņa vidū un mostoties vēl sapņa iespaidā ar milzīgu C: sejā domāju par Simonu un to, kapēc gan bijusī klases audzinātāja Ina ir likusi man izdomāt kā, lai dziesmā "Nevis slinkojot un pūstot." ievij pantiņos atskaņu "mirst" - "dirst".
Ja es pat sapņos sāku palikt rupjš, tad es domāju tikpat labi es varu arī dienasgrāmatā ierakstīt "kuce". KUCE! (es ļoti, atvainojos, es godavārds tā patiesībā nedomāju, es nezinu no kurienes tie lamuvārdi nāk, un manuprāt tai dziesmā tik tiešām neko nevajadzētu mainīt. Vēlreiz atvainojos)

Vēl mani kautkā priecē draugiem.lv jaunā viedokļu izteikšanas iespēja.
Varbūt Laura izteiktais viedoklis par mani "Bruņotais Valters ir mans kursabiedrs." nav tieši tas ko es gaidīju, jo manuprāt tas mani īsti neraksturo kā personību, taču Pētera viedoklis lika pasmaidīt. Viss ko viņš tur rakstijis laikam ir taisnība. Savas dienasgrāmatas man tiešām reizēm liekas ļoti stulbas un es esmu pogas nospiešanas attālumā, lai Jūs viņas nekad nesaņemtu, un reizēm es to pogu arī nospiežu, un laikam par to, ka cilvēki nesaprot, kad es stāstu kas notiek kautkur es arī neapšaubu, jo nereti manu dziļo domu gājienu, kas tiek pasniegts lielā sajūsmā un ļoti ātrā runā, pavada sejas izteiksme kas izskatās apmēram šādi l:L(skatīt no šīs puses <-)
Pats es vēl neesmu saņēmies salikt par visiem viedokļus, lai arī kārdinājums ir liels. Galvenokārt tas ir tapēc, ka man nezināmu iemeslu dēļ es negribu rakstit neko, kas manuprāt to cilvēku varētu aizvainot (jo daži redz ir gatavi bezmazvai krustakaru pret mani uzsākt, jo es aizsūtu draugos vēstuli, kura satur vārdu kombināciju "ej dirst") un man negribas rakstīt arī jaukas lietas, jo ir bail, ka cilvēki vēl padomās, ka es esmu kautkas galīgi jauks.

Tagad vispar es jūtos lieliski. ^___^
Jauku jums dienu, murmuļi!
Foals - Big Big Love (Fig. 2)

1 komentārs:

  1. 1.Parasti es esmu ļoti nerupjš, vienīgie lamuvārdi, ko es lietoju ir "suka", "kretīns" un "losene", kas manā uztverē nav īsti lamuvārdi, tapēc īpaši tam nepievēršu uzmanību. Bija laiks, kad manā vārdu krājumā nebija pilnigi neviena lamuvārda. Tādus kā "ej dirst", "kuce" un citus pārējos es manuprāt nelietoju biežāk kā reizi gadā, un tas ir tikai tad, ja es esmu traki dusmīgs.
    2.Neviens no variantiem nav pareizs, jo tikai pozitīvs viedoklis ir garlaicīgi un tāds "patiesais" viedoklis es īsti nezinu kas ir. Pietiekami labi zinot manus draugus es nedomāju, ka kāds no viņiem teiktu "tu esi tik skaists ^___^" tikai tapēc, lai pasaudzētu manas jūtas. Tas kas mani interesē ir vienkārši viedoklis. Vienkārši ko katrs cilvēks domā par mani, laigan vairumā gadijumu es itkā to jau zinu.
    Lūdzu (:
    Veiksmi tev ari.

    AtbildētDzēst