sestdiena, novembris 3

Šalom!

Nu jau pagājis krietns laiciņš kopš šiten kautko vairāk vai mazāk garu rakstīju. Iemesls iespejams ir tas ka garstāvoklis nav īpaši spīdošs pēdējā laikā un īsti negribas arī neko darīt. Pusmūža krīze iespējams pienākusi jau piektdaļmūžā.
Pirmāmkārtām gribu parādīt jums šitento:
http://www.youtube.com/watch?v=4NCGPaTRdko
1:59 - 3:59 mīlu cilvēkus kas to uztaisīja.
Un vienīgais jautājums kuru es biju spējīgs izdomāt tāds kuru tiešām labprāt kādam uzdotu ja neskaita to vai eskadreiz fogēlievu satikšu ir : Kas ir tas kas nosaka to kas šitai pasaulē ir labs, un kas ļauns. Attiecināms uz katru rīcību, vārdu un pārējo.
Jo patiesība ir tāda ka mēs ļoti maz zinām par dzīvi un mums nemaz nav skaidri kas ir labi un kas slikti.
Un ja es, nedod Dievs, nomiršu, tad es gribētu doties uz debesīm un pajautāt kādam kas tur ir pie teikšanas: Eu kas tad īsti bija labi un kas slikti?

Otrāmkārtām es gribētu pateikt čau visiem tiem cilvēkiem kas par mani kautko zin bet es par viņiem neko. Īpaš sveiciens tām tur 3 no āģ kas zin mani un Ievu Fogeli.

Trešāmkārtām šodien nonācu pie secinājuma ka Ivara metāldraudziņi ir vieni no laipnākajiem cilvēkiemvispār. Dīvaini bet tā ir. Pat Divu pilnmēnešu Toms patiesībā ir savā ziņā jauks jo cienā mani ar gotiņas konfektēm un piedāvā alu. Un paldies tai kas ir Zvaigznīte par statistiku. Un paldies Ievai tai kura mani ar rosolu baroja Madonā ka runā man aiz muguras labu par mani (:

Četrāmkārtāmkārtām es vēljoprojam elpoju nāvi, neraugoties uz to ka uzraksti uz paciņām nepārtraukti sola mani nogalināt. Sūdīgi jau ir, mātei arī nepatīk, bet nu... Nav arī īpaši lielas jēgas nomirt pilnīgi veselam.Ir teiciens ka dzīvē jāizmēģina viss, tad kāda vella pēc neizmēģināt tuberkolozi.

Piektāmkārtām šitosesdien man saimis sola pabeigt būs jau gatavs reklāmvideo pasākumam kas būs 9.decembrī ja nemaldos un uz to var sarosīties tie kas sasodīti labi vai mazāk labi fotografē vai video taisa.

Sestāmkārtām laikam esmu izdomājis kur bliezt pēc vidusskolas. Fizmati statistīķi uzmanaties, Brūns Valters nāk! Jā es tiktiešām pietiekami labi pārvaldu matemātiku un nē es negirbu iet uz sabiedriskajām zinātnēm (: Ja saeimā var strādāt ar 3 raženiem vidusskolas gadiem, tad mierīgi var būt arī prezidents fizmats. Amen.

Septītāmkārtām.
septītāmkārtām šodien bija skaistākā diena pasaules vēsturē un uz skolu negribējās iet vispār jo ārs bija tik skaists ka bail.

Lūk prieki, lūk laime.

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru