piektdiena, jūnijs 6

Mandele

Gribat es jums pavēstīšu kautko jaunu?
Nē mani nepasludinās par Krievijas imperatoru.
Es esu slims un jūtos tā, ka Dainis manā vietā manliekas lietotu izteicienu "kā izdirsta krizdole" (ļoti atvainojos, to saka Dainis nevis es.)
Man bija ļoti liela Māra, kas man naktī no 3dienas uz 4dienu gulēt atļāva aiziet tad kad bija tik gaišs ka var grāmatu lasīt un govis jau piekto reizi tiek slauktas. Un tad aidā! uz biloloģijas eksāmenu.
Neko nestāstīšu par to.
Māra ir mana labā mandele, kuru es tā pus4 naktī nosaucu par godu Mārai Polei. Otru es nosaucu par Žaklīnu un viņa ir iedomīga sučka un darās tā, ka nujau manliekas, ka viņa ir divreiz lielāka nekā Māra bija.
Nekā patīkama, čista saku.
Pārtieku es no kartupeļu stūķa un tējām, daudz miega un nekā nerubīšanas, jo antibiotikas galīgi valda.
Un neviens no jums sasodītie kretīni vel nav man veselību novēlējis. Es esmu šokā un domāju izsūtīt sašutinājuma pilnas vēstules.
Un IVAR BRENCI ja tu tagad esi mājās - ak lai Dievs tev stāv klāt, kad es iegūšu atkal normālas staigāšanas spējas. Bez jokiem. Man no tevis zāles vaidzēja.

KO es redžeju pa TV: pirmāmkārtām es uzzināju ka ir tāds čalis, kas vnk braukā apkārt pa Ameriku saldējuma mašīnā un dala visiem pa brīvu saldējumus. Sit man nost` bet es esu Vīņa bārda, ja viņš nav vismaz puslīdz tik kruts kā Jezūs.

Tad Maggi ir radījuši kautkādu reklāmu "sviestmaize slikta - zupa laba". Ja es varētu es viņiem tagad vnk pateiktu "ejat jūs dirst!" Nezinu kādām smadzēnēm jābūt lai pasludinātu zupu labāku par sviestmaizi, janu vienīgi tā ir pupiņu zupa un sviestmaize ar sēnēm un puķkāpostiem un citām lietām ko neviens neēd.

Bet toties Bonaqua vai kā to raksta gan ir sataisījuši kautko galīgi smuku, kad rāda viņas es vislaik skatos un priecājos.

Tad vēl ir aldara alum kautkāda reklāma kura ir daļēji laba. Tā kā tur sākumā parādās jau "aldaris" tad man ir pilnīgi vienalga kas tur tālāk būs bet vispār nē, jo šitai Jāņu reklāmā viniem ir galigi kruti kkadi tur tekstini un tur saka ka janos "visi veči alu dzers, visas meičas meņģēsies". Neslikts solijums :)

Tiko iebliza mājā Katrīnā un Valters un Voldemārs un Dainis un novēlēja man veselību, bet tas nebūt vēl nenozīmē, ka es viņus mīlu.

Tad vēl pa televizoru gāja filma šovakar ar Nortonu un smuku aktrisi, kurai es neatceros vādu un kad es izdomāju ka varbūt varētu skatīties viņu tad pa visu ekrānu parādās liela Sipeniece un es viņu ienīdu.

Un vēl mani piečakarēja jo bija reklāmna "yo yo 7dienas filma" un es domaju ka nutik būs, bet izrādās ka šodien nav 7diena. Ja tv3 šiutādā garā turpinās viņi būs vēl tizlāki par LNT.

Un rīt 20:55 pa TV3 ir filma kur Dainis maziņš pirmoreiz bučojas ekrana priekšā. Kad es biju mazs es domāju ka bučoties ir muļķīgi un to dara tikai meitenes. Ak jel cik gan dumi mēs piedzimstam.

Tagad man ir grūti kontrolēt tos burtus tapēc es eju gulēt un jauku jums arī nakti un bla un bla murmuļi.

2 komentāri: