svētdiena, marts 23

Nekāda sakara ar lieldienām

Šorīt rīta dzestrumā mani jau tiko modušos aizsūtija uz veikalu pēc kautkā. Neatceros vairs pēc kā tieši jo gāju kopā 5 reizes pēc kārtas un neatceros ko katra reize pirku, bet ne par to ir stāsts un ne par to mums jāraud.
Foršākais ir tas ka Bafā ir jauna pārdevēja gan gados gan arī vispār (vispar es redzeju ari velvienu un sāku apsvērt domu vaitik mūsmīļais Bafiņš nav sācis pārmērīgi izmantot kautkādu teķa lēto darbaspēku).
Tātad es pērko to nu savu pērkamo kas nemaksā precīzu naudu un no "d
vacāra" meičai ir dumi izdot un viņa man saka "4snt neatradīsies?" un es rīta vispārnekonesaprašanā būdams patiecu "priekš tevis man pat cigaretes atradīsies" par ko saņēmu pretī varenu smaidu un atlikumu.
Otrajā reizē ejot nopirku citronu manliekas un viņa izdodot naudu man teica "18 gadi" un es pateicu "paldies" un izgāju no veikala. Pēc sekundēm 5 apmēram normāli apjuku un sāku smieties.
Tad es gāju vēl 3 reizes uz veikalu, jo manai mātei ir labas pašorganizēšanās spējas un beigās jau man liekas, ka nākamreiz kad ieiešu Bafiņā pēc cigaretēm, viņa prasīs kapēc vēl neesu bildinājis viņu.

Vēlāk gadijās diezgan smieklīgs gadijums, kad māsa atnāca manā istabā pasēdēt pie kompja, es tikmēr izlēmu par gudru iet mammas istabā bikses sašūt. Mamma arī atnāca, apsēdās un grieza gaļu zupai. tā nu mēs abi tur ņēmāmies klusībā kādu brītiņu kad pēkšni no manas istabas atskan bļāviens "Eu, KO JŪS TUR ĒDAT?"
Neatceros kad būtu ar mammu kopā tik traki smējies, bet šitais bija kautkas galīgi labs :)

Un Garda Līga šodiuen man parādija kautko foršu.
Roses are red
Violets are blue
Some poems don`t rhyme
And this one doesn`t.

Ģeniāls vienkārši ir tas cilvēks kas šito izdomāja.
Prieki pa visu seju.

Vēlāk garlaicībā nīkstot izdomāju Dainim un Ivaram aizsūtīt no neta īsziņas tā kā vienam no otra kas saka ejam ārā. Biški sajaucu un Ivars saņēma "Čau nāksi ārā? Ivars" un Dainis tādu pašu tikai ar parakstu Dainis. Pēctam es saņēmu no Daiņa "Čau, nezinu, ko ārā? Reāli! Ivars"
Pārsmējos galīgi :D

Un stulbākais vārdu savienojums krievu valodā iespējams ir čelovek - pauk. Tik tizli vienkārši es nezinu. Ir jābūt krievam lai kautko tādu izdomātu.

Vēlāk uzgāju pie Ivara un pateicu ka pēc 10min ejam pie Daiņa un es tieši pēc 10min es saģērbšos un vnk iešu pa taisno un nepiekāpšu pie Ivara un viņam jau jābūt ārā. Pēc 9min Ivars klusām ielavijās manā dzīvoklī un galvu aiz durvīm pabāzis pateica "es drīz būšu"
Smieklīgs vīrs :D

Pasēdēju vēl biški viņu gaidot un pārsteidzoši uz burciņas kautkādas izlasīju "Rīnogles" un sāku smieties kas tās par oglēm kuras ir arī rīnas un domāju ka nekā dumāka uz pasaules nav, bet tad tomēr vēlreiz lasot izrādijās ka tur ir rakstīts "Rinogēls" un tas nosaukums jau vairs nevienam nav svešs.

Un šodienas intelektuālā stunda bija tāda, ka izrādijās ka Ivars zin ko nozīmē Ragnaroks. Tas nozīmē pasaules gals. Tad es viņam prasīju vai tas ir domāts kā pasākums vai vieta un viņš nemācēja atbildēt. Beigās izrādijās ka pasākums.
Tātad pasaules gals kā pasākums jeb Ragnaroks ir tad kad visi cilvēki dara ko darīdami (bučojas,dzer,grābj lapas, mācas, klāj gultu, sitas ar olām, mazgā tramvajus, lec ar lecamauklu, dzer vīnu, pīpē uz balkona, stāv rindā...) un pēkšņi vai netik pēkšņi visa šitā bode uziet gaisā.
Pasaules gals kā vieta ir vieta ko es kādreiz sen redzēju multenēs, tā ir vieta kur ir vnk klints krauja un tas ir galējais punkts uz kuru var pasaulē aiziet un ja tu tur nokrīti tad tu izkrīti no pasaules.
Tādai pasaules uzbūvei ticēja lielākoties visi ļautiņi pirms daudz gadiem, kad vēl nebija apgāzta pankūkzemes teorija.

Vēl mēs pie Daiņa paspēlējām "worms" ko kādreiz ir spēlējuši visi kas nav reāli nūģi un kam nav slinkums un tad vēl aizgājām uz viņa siena šķūnī un izslēdzām gaismu un tumsā piekāvām viens otru.
Mēs tiešām mākam izklaidēties :D

Un ivars ar gumijniekiem kājās baudīja maza bērna sniega priekus un uzvēla sniega bumbu un es viņam teicu lai viņš aiznes viņu uz centru (1,5km) neatpūšoties, par to es viņu ierakstīšu dienasgrāmatā un visi viņu apbrīnos.
Viņš atnesa.
Tā nu jūs varat viņu tagad apbrīnot.




Lūk, dzīve.
Priecīgu lieldienu.

[Edited 3:58:49]
Zinat kas ir forša lieta?
Aiziet gulēt tad kad tev arī nāk miegs!
Žēl gan, ka tādu vaļību es varu atļauties tikai brīvlaikos.

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru