pirmdiena, marts 24

Svetofors - tas ir iespējams normālakais vārds krievu valodā

Šodien bija tizla diena.
Es pamodos, tad aizgāju gulēt vēlāk, tad pamodos, aizgāju pēc cigaretēm un tad aizgāju gulēt un pamodos 18.
Man patīk miegs.
Miegs tas ir tad kad tu guli gultā, bet nevis ņemies ar savu (vai arī kāda cita, bet to neiesaku) meiteni un nevis plāno kārtējos pasaules dominēšanas plānus, bet tavas acis ir aizvērtas un tu redzi divas 70gadīgas dvīnes, kuras tev prasa vai tu gadijumā neteici vārdu "ankors".
Es uzkaitīšu vēl lietas, kas man patīk:
Pīpēt - ta
s ir riktīgi forši, žel gan ka kaitīgi un smirdīgi ,bet tā vispār forši
Krūtis - jo viņas ir foršas, es neiznu kapēc, bet riktīgi ir, un ir galīgi aplams uzskats ka jo lielākas krūtis, jo krutāk, jo man piemēram ir bail no lielām krūtīm, godavārds, foršāk ir tādas krūtis kuras ir smukas un foršas un uz kurām paskatoties es nodomāju "tās nu gan ir smukas un foršas krūtis, ibio peso"
Raksīt - jo tad cilvēki lasa un priecājas un uz zemes ir miers un cilvēkiem ir labs prāts un visi zin kādas muļķibas Brūna jaunskungs domā
Vasara - jo tad var darīt visas tās lietas ko es uzrakstīju pāris dienasgrāmatas iepriekš un vēl zīmēt ar krītiem uz asfalta un arī krūtis vasarā ir foršas
Brey māja - jo tur nekad nav stulbi un parasti ir arī smieklīgi un tur es esu saticis visādus cilvēkus, kādus es agrāk neesu saticis un dažreiz tur ir arī Brey un ārā ir suns, kurš gan man patiesībā nepatīk, bet vasarā toties ir forši sēdēt ārā krēsliņos un mest kokos lētas gumijas "atvainojos" maukas. Un vēl tur čizō arī dažreiz ir.
Saņemt algu - jo tad es varu viņu visu iztērēt un man viskautkas ir , vai arī, kā arī visbiežāk notiek, nav pilnīgi nekā, toties es esu labi pavadījis laiku
Dāvanu pirkšana - jo tad es varu meklēt kautko foršu kādam un tad tas kāds ir priecīgs un man arī uzreiz prieki ir
Šprotes uz maizes - jo viņas ir garšīgas
Krūtis - jo kapēc ir nedaudz augstāk rakstīts

Šodien bijām ar Vīni un Daini šupoties un tākā mēs uz šūpolēm gājām visu ceļu freestailodami, tad mēs esam krutākie džeki rajonā.
Un tie, kas domā kautkad iet uz baznīcas šupolēm - varat neiet, jo pateicoties Ivara smagsvaram tas striķis pārplīsa un kā Ivars pats apgalvo viņš "nobrauca lejā kā ar liftu" un es otrā šūpoļgalā stāvēdams noslīdēju kā pa slidkalniņu.
Tad mēs gājām uz citām šūpolēm, kuras nesaplēsām, jo Dainis ari gribēja pašūpāties. Un tur bija reālistiskākais sniegavīrs kādu es jebkad mūža biju saticis, jo viņam bija mati un galva spaiņa formā, bet mazie bērni (vai arī pieaugušie (vai arī mālpils profesionālās vidusskolas audzēkņi)) bija aizmirsuši iespraust viņam rokas, ko mēs ar Ivaru vareni izdarijām nedaudz apskādējot kautkādu ābeli.

Un jūs domājat, ka man ir samērā tizlas lieldienas?
Ziniet, Katrīna ir krievijā kur svin tikai "nacxa" un neviens latviski nerunā vispār un viņa tur ir kopā ar cilvēkiem no kuriem 2 patīk ieroči un viens ir gejs tā kā nezinu gan vai tur kautkas labs ir sanācis.

Vēl es šodien izdomāju apliet savu puķi, bet izrādijās ka viņa nav. Pēdējoreiz kad es viņu lēju, tas bija apmēram pirms mēneša, tad viņa vēl bija, bet tas nebūt tagad nenozīmē ka viņa ir citā saulē, jo es pieļauju iespēju, ka kāda laba sirds ,redzēdama, ka es nespēju par mazo heterotrofo (?) organismu parūpēties, paņēmusi viņu savā paspārnē.
Nedāviniet man augus. Lai arī cik man ļoti patiktu, ka man dāvina kautko kas ir puķupodā, man nav ne mazākās nojēgas cik daudz un cik bieži tā puķe grib dzert, tad jau labāk es spēju parūpēties par ciemiņiem, meiteni un neizpīpētām cigaretēm.

Un tagad vērsīšos pie traģiskā. Parādīšu jums ko cilvēka psihei spēj nodarīt tā sātaniskā olu dauzīšanas spēle, kurā nav iespējams uzvarēt.
Temats jau ir daudzsološs: pohuj ballls huji jaici
Un vēstule:
bļa phuj pakasu visas 30 olas un 8 superolas nepazistamai vecenai ar 3 parastajaam
gan jau riktigi prieciga bus, ielogojasu n skat pilna peža ar olām bļa bet es priecājos ka pakasu unn av vairs jaspelee tas ir galigi traki es atvečaju bet nu krišam palika vismaz tikai 100 parastas un viss.
phuj rudzi, vari ari nopublicet dienasgramatā šito ,manu vestuli jo es galigi eju uglet un zin ka streliniekiem vajag pieminēt piemiņu.
citplanētietis zaļajā kombinzonā. 18 - gadīgā marija delgado kolumbija galvaspilsētas Bogotas nomaļā parkā satika... CITPALNetieTII! un sākās mīlestības romāns. Romāns sākās ar to, ka citplanētietis Marijai pastāstīja, ka viņš esot ieradies no Zonda planētas, lai novērstu briesmīgu kosmisko karu un piedāvāja meitenei kļ't par viņa palīdzi. Pēc tma tālās planētas pārstāvis uzaicinājis viņu uz savu mītni. bļa pēc pornofilmas izklausās, ej kāst woli.

/Kā viņam ienāca prātā, ka es kautko tādu varētu gribēt publicēt es tiešām nezinu:D/
Tātad svinot Lieldienu reloaded, uz brīdi ieturat visi klusuma brīdi izrādot cieņu Ivara Brenča zudušajam saprātam.

Jauku nakti.
Un trešdien aprit gads kopš es vairāk vai mazāk regulāri kko rakstu un iespējams, ka es līdz tam vēl nebūšu atgriezies un nebūšu neko uzrakstījis, tapēc jūs varat vnk iedzert alu par mani, vai arī ja es jums nepatīk jūs varat vienkārši nospļauties.


Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru