sestdiena, maijs 10

Adult

Tikko (ja es zinu ka to raksta) noskatijos "Graduation", un lai arī filmu "ak es vienmēr uz tevi paļaujos" dieviet`(jo tas ir ono) IMDB sola man tikai nožēlojamu 5,9, es viņai liktu ne mazāk par 7 tātad 8 un ielieku 10.
Protams nestāv līdzi Fight Club vai citām filmām tik labām bet man kautkā patika galīgi. Es tur neko nevaru padarīt, ka man ir vājības uz filmām par jauniešiem, kuri vēl zog un kur vēl ir meitenes tādas ar kurām es varētu draudzēties.
Un vēl tur skanēja Bloc Party, un citā viet
ā Iggy Pop - The Passenger

Pirms tam vēl es paskatījos 20 min filmu ar nosaukumu "Virgin Territory", kura mistiskā kārtā bija manā datorā, un lai arī izklausās ka tas varētu būt kautkāds lēts porno, izrādās ka viņa ir pa viduslaikiem un mēri un mūķenēm, kuras arī plikas tur figurēja. Nezinu. Neaizrāva un idzēsu. IMDB arī saka tikai kkāds 5,1 vai kkas tāds.
Vienīgas labais tur bija dialogs starp vienu kas ir uz zirga un vēl nenojauš ka drīz sēdēs vannā kopā ar divām plikām mūķenēm un citu kurš ved vēl trešo uz ratiem, kurš ir miris.
2:He had special abilities!
1:Like what? Dying?
Kautkā sasmējos.

Un tā Graduation laikā es nonācu pie 2 secinājumiem: 1.Man kautkā galīgi pievelk krūtis :`D Nu to jau es zinu sen, bet es pieķēru sevi skatamies uz tās meitens krūtīm un aizdomājos. Tam visam apakšā noteikti slēpjas loģisks izskaidrojums, bet pagaidām es to izprast nemāku, tapēc varu vien turpināt priecāties :)
2.Es izdomāju ka nav nekāda sakara tajā, ka ja viens džeks dabū cita džeka meiteni, un tad tas pirmais sado viņam pa muti. Loģikas nekādas manuprāt, ja man kāds tā izdarītu es pat viņu neienīstu manliekas, vienīgais var būt kautkāda greizsirdība un tā. Vienīgais ja tā meitene ir stulba, tad loģiskāk būtu viņai pa muti dot, bet kapēc tā dara džeki es nezinu. Saprāts valda.

Vakar es noskrēju sportā 3 kilometrus +/ - kāds šiliņš, lai šodien varētu nodot asinis. Kautkā forši.
UN ES NOSKRĒJU neraugoties uz Daiņa milzīgo "vienam jau ir grūtāk skriet" neticību un kautkur 3 aplī ap stadionu uznākošo smieklu lēkmi par to, ka kāda no klasesbiedrenēm nobļāvās "ATCERIES ZVIRBULI!".
Un tā nu es tagad zinu, ka mana asinsgrupa ir B+, kas pilnīgi noteikti nozīmē "Brūns pozitīvs" un vēl man ir prieks un donora apliecība un kautkādi citi bukleti un mazins caurumins vēnā.
Viena no māsiņām teica "tu pirmo reizi ja?" es saku "jā" un viņa "malacis!" kautkā forši :)
Un ejot prom es pateicu "uz redzēšanos!" par ko viņām tur baigie prieki uznāca. Vispār ja varētu es vēl 5 reizes nodotu, bet nu tagad es iešu nodot pie katras izdevības. Kautkā tāda sajūta ka esi kko labu izdarījis uznāk :)

Šodienas mana ģeniālāka doma ir tā, ka vaidzētu dziļāk papētīt kā varētu no toletespapīra iegūt makaronus ar sieru vai kautko citu ēdamu, jo izlasīju uz pakas, ka toletespapīram ir neierobežots derīguma termiņš, tapēc varētu sapirkties daudz un noglabāt un tad kad uznāk grūti laiki, tad varētu no viņiem ēdienu taisīt.
Ģeniāli! Valteru par prezidentu!

Tā nu šitās pēdējās skolas dienas aizrit, un ja kāds domā, ka es mācos tad rūgti maldās. Lielākais uz ko es varu sevi piespiest ir Ezeras "cilvēkam vaig suni" lasīšana, bet salīdzinot ar Poteru viņa velkas gliemeža ātrumā un salīdzinot ar atgadījumu ar suni naktī, viņa vispār nevelkas.

Un kāds varētu izskaidrot tos taurenīšus un sirsniņas tur augšā. Es jau neko nesaku, man nekas nav pretī, vienkārši viņi mani mulsina, jo es nesaprotu vai tas ir par godu tam ka es nodevu asinis, vai tam ka piedzērušies krievi šodien pie uzvaras pieminekļa dziedāja vai arī māmiņdienai vai Maijas vārdadienai.

Un vēl es vakar atklāju kautko ļoti pretīgu: skatijos zvaigznēs un pīpēju un neredzēju ka iet jau uz beigām un iepīpeju biški filtru un tad paliek tik pretīgi, ka tu nesaproti vai atrāk tu uztaisīsi desmaizi vai apvemsies

Šodien sēžot pēc asinsdonorēšanas un pīpējot pa radio ar Daini dzirdējām, ka Rīgā ūdens nebija un tapēc nevienam uz skolu nebija jāiet. Akdievs kādā pasaulē jūs dzīvojat nūģi dumie, Mālpilī no skolas nelaiž mājā pat ja nav ūdens, elektrība un jumts deg reizē.

Un vakarā ar Daini bijām ārā alu iedzert estrādē un papļāāt par to kuram ir vairāk redze pasliktinājusies un kā nez pie skolas stroikā ir tie pāļi sadzīti zemē. Un kā zinām Dainim patīk ļoti freestailot, kas savukārt varētu nepatikt citiem, bet nu lūdzu mazs gabals no tā, kas man bija jāklausās nenoteiktu laiku, jo es viņu nenoteicu:
"..es vienreiz runāju pa telefonu ar čiksu
un pēctam es redzēju viņu pliku..."
Un Vīni - viņš ir atradinājies no "Jāāāā" lietošanas "D

Un es zinu, ka es aizmirsu veselu lērumu lietu ko es gribēju ierakstīt, bet neko padarīt - jāiet pīpet.
Saldu sapni murmuļi.

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru