ceturtdiena, maijs 29

Nāvīgi labs.

Tagad es varu padalīties ar sevi:
http://navigilabs.blogspot.com/
Lūk mani garlaicības augļi, kas liek uzjautrināties pat man pašam.
Pabaro čizō un paskaties cik ātri viņa māk cepumus ēst un tad kad tu gribi beigt un nonem peli nost tu redzi cik vina paliek bediga un gribi iedot vinai paest vel.
Lūk kā rodas atkarība!
Un Sommers ir kautkāds Saimja ienaidnieks briļļains gejs un tapēc man pēc pasūtijuma bija jāuztaisa kautkas kur viņam slikti klājas un vēl tur jābūt krāniem. Tad nu lūk!
Un savas atsauksmes par to visu, josevišķi XZIBITY tu vari droši paust un priecāties.
Un pēc Elvija ieteikuma es tur sākšu bāzt arī savas dienasgrāmatas un tapēc cilvēkiem kuriem patīk lasīt uz citādāka fona būs vareni prieki.

Šitai laikā ir viskautkas noticis!
Kautkad bija eirovizija (varbut tas bija pirms mana pedeja ieraksta) bet es viņu neskatijos un nebut to nenozeloju.
Eirovizija ir koncerts kurā valstis aizsūta lielākos idiotus kādus var atrast un tad tērē naudu lai noskaidrotu kura no visām valstīm ir vislielākie idioti.

Šodien prasiju matemātikas skolotājai un noskaidroju ka man matemātikas ieskaitē nav mazāk par 9. Bet 10 visticamāk arī nav.
Lūk sasodīta būšana - sastāsta nabaga valteram ka ieskaite ir kautkas pārcilvēcisks ko neviens parasts mirstīgais nolikt nevar un Valters aiziet un redz ka ir galīgākā haļava un ir tik ļoti pārsteigt par to ka ielaiž kautkādas neuzmanības kļūdas.
Sasodīta nebūšana.

Šodien angļuvalodas eksāmenu uzrakstīju manuprāt labi un žetons galīgākais tie mkas viņu sastādija jo tur bija gan uzdevums par delfīniem, gan par smēķēšanu. Smiekls galīgs.
Un vēl es izdomāju ko nozīmē tie līmeņi:
A - Awesome
B - Brilliant
C - Crappy
D - Dumb
E - Embarrassing
F - (you) Fucked up

Tad es vēl palasīju dienasgrāmatas populārākās un atradu lūk ko:
http://www.draugiem.lv/friend/?openBlog=1&stats=0&fid=1190922&pid=3518877
Reizēm es tiešām brīnos par to cik gan cilvēki spēj būt muļķīgi, un man vienmēr obligāti ir jāiekomentē tādas dienasgrāmatas.
Lai arī viņš iespējams ir vēl dīvaināks par mani, es ceru ka viņam galīgi labi klāsies.

Vēl es esu bijis uz kautkādām konsultācijām un nositis ļoti daudz laika pie datora un guļot. Izklausās pēc normāla nūģa :)

Un tagad man ir vairāk brīva laikā kā saprašanas un man nav ne mazākās nojēgas ko citu darīt bez ēšanas un slaistīšanās.

Un vēl kas ir brīnumjauki, irtas, ka, neskatoties uz to ka man biksēs ir caurums un kabatas ir pašrocīgi pielāpītas, es tomēr izlemju par labu SigurRos biļetes pirkšanai un varu pastaigāt arī puskails kādu laiku un pēctam mirt svētlaimē.
Ja kāds man varētu uztaisīt zelta rāmi, kur viņu līdz augustam ielikt es būšu galīgi pateicīgs un varbūt pat to rāmi kautkad atgriezīšu.
Un vēl es būšu pateicīgs arī ja kāds man atsūtīs labu lasāmvielu pa pastu.

Un es varu atļauties rakstīt maz tagad, jo tu tāpat vēl nositīsi savu tik dārgo laiku kamēr iziesi XZIBITY.

Jauku nakti/dienu/bezskolu muļķadesas.

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru