svētdiena, decembris 20

Rekviēms negaidītam bērnam

Ir kaut kāds zināms šarms mirstošā būtnē. Misija Marss bija lieta, ka mira jau no pirmās dienas. Ja neko daudz nezini - īsumā 6 cilvēkiem sadirsa, ka viņi piedalās sociālajā eksperimentā, ieslēdza vienistabas dzīvoklī uz 9 mēnešiem, un atstāja atrofēties.
Zīmīgākie varoņi:
Marbels - atsakās uzvilkt kreklu. Džeks, kurš šovu saskatīja kā burvīgu iespēju sadabūt sev sirdsdāmu. Nopietni čali? Vieglākais veids kā dabūt meiču ir būt ieslēgtam kopā ar viņu, un vēl 4 cilvēkiem? Var taču arī kauties ar govīm.
Nils Kārkliņš - šovā izvēlējās iesauku "Ralfs" :l
Hasija - 13gadīga meitene ieslodzīta 18gadīgas meitenes ķermenī, visticamāk vēl nav informēta par seksu, tāpēc nesaprot ko Marbels no viņas grib.
Tad vēl tur bija 2 vienādi džeki, un boring meiča, kuru aprakstam es JAU esmu iztērējis par daudz zīmju.

Satura nekad nebija daudz, taču ik pa laikam bija interesanti uzmest aci vai tie cilvēki tur vēl nav nomiruši, vai pārgājuši kaut kādā pirmatnējā dzīves ritmā. Tuvu. Kaut kādā brīdī pēkšņi tika izlemts, ka lidojot uz Marsu varētu notikt arī izbalsošanas, kā rezultātā šķiet izbalsojušies visi dalībnieki.
Vakarnakt gribēju apskatīties kā iet nabaga cilvēkiem, un secināju, ka viss, kas ir palicis livestreama bufferī iestrēgusi pēdējā šova minūte.



Tas ir kaut kā reizē smieklīgi un saldsērīgi skaisti. Es esmu totālā sajūsmā par šādu lietu iemūžināšanu, un nu, reāli mums ir pēdējā minūte realitātes šova. Izskatās, ka piektdienas vakarā jaunieši nākuši vienkārši iedzert brīvās telpās. Tajā pat laikā lapā nav sižeta ar pēdējiem notikumiem un Twitter konts miris kopš Novembra vidus. Tā atklāsme, kad tu saproti, ka skaties uz kaut ko mirušu, ir tomēr nedaudz sajūsminoša.

Galu galā, lai arī 6 cilvēki par to samaksāja ar pusgadu savas dzīves, es teiktu, ka varbūt varam to saukt par sociālo eksperimentu, kura hipotēze bija, ka bariņš dulburu var uztaisīt realitātes šovu. Hipotēze neapstiprinājās.
Lai vieglas smiltis, Misija Marss.

Lūk, kaut kā beigas.

4 komentāri:

  1. Visskumjākais ir tas 34-gadīgais džeks, kuram sejā varēja redzēt skumjas, kuras izveidojās brīdī, kad pateica:"Nu, nu neviens uz Marsu īstenībā nebrauks. Tas ir tikai šovs"

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Tas ir tas pats Nils, kurš sauc sevi par Ralfu. bet jā, skumīgi - izskatījās, ka viņš tiešām gaidīja tādu nopietnu pieeju tam pasākumam :D

      Dzēst
  2. Man vēl nav pilnīgi skaidrs, kā tas tika parādīts (izskatīt epizodes prasa laiku), bet bija ārkārtīgi daudz neprofesionalitāšu. Es tev nepārmetīšu par tavu komentāru par mani, jo zinu savus mērķus - Hasī gan deva savu baudījumu, bet meitenes meklēt es negāju. Būtībā stāstīt ko sīkāk man nav - ja paskatos kopumā, visreālākie konkurenti bijām Kajaks un es, pārējie gāja ar pilnīgi citu motivāciju kā eksperimentu uz Marsu, kā arī zināšanas nebija plašas tēmā. Kad devos uz turieni, gaidiju vairāk tādus, kam šī tēma interesē.
    Kaut ko jau varēja iegūt no šī laika, bet nu pārāk smalki par to arī nevaru runaāt.

    Es ticu, ka nebija Interesanti skatīties, nezinu vai ir vērts par to iespringt.

    -M

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Paldies par komentāru, esmu nedaudz sajūsmā! :)

      Dzēst