sestdiena, decembris 20

change.

Ja tu gadijumā meklē pilnīgi neaptēstus ļautiņus, kuriem prāta nav vairāk kā beigtam ūdram, tad manliekas man albuma pie tā "I like turtles" video ap 90% to, kas komentējuši ir tādi. Es vienkārši skatos un nesaprotu vai stulbs esu es vai tie tur, vai arī vienkārši viņiem liekas, ka labākais veids kā pavadīt laiku ir secināt lietas.

Es šorīt pamodos pus8 un piecēlos arī un izkāpu no gultas, un izdarīju visas pārējās lietas, kuras parasti dara cilvēki, kuri izkāpj no gultas un nedomā iet atpakaļ gulēt. Nespēju atcerēties visā savā iepriekšējā mūžā nevienu reizi, kad es tādā laikā būtu labprātīgi pamodies un arī sācis kautko darīt.

Un garstāvoklis man bija tik (:, ka es nolēmu uzrakstīt 8lapu eseju akadēmiskajā rakstīšanā!! Pulkstens ir pus5 un man tur pat virsraksta vēl nav. Tā vietā es esu palasījis grāmatu, atspēlējies spēlītes netā un izlasījis viskautko un noskatijies visādus video.
Vēl piemēram es šodien nebraucu uz Auci, bet Ivars ar Fotonu un Elīnu Pr brauc, jo viņiem ir kautkādas suicidālas tieksmes.
Vēl es meklēju kautko un nonācu kautkādā lapā, kur bija daudz atkailinātas sievietes un tad interesanti. Nu tur nebija pornogrāfija, drīzāk kautkas, ko varētu nosaukt par erotiskām bildēm vai kautko tādu, un tad sākumā ir 2 bildes un tās ir čist smukas, tur nekas no tā ko parasti neatkailina nebija atkailināts, un galīgi smuki un tad es domāju "WOW" un paskatos tai lapā zemāk, un tur ir vnk kautkas tāds ka man seja uz 2min palika vnk "WTF?" Sievietes ar supernesmukām krūtīm un vēl viskautkādas un tad es nesaprotu, kapēc cilvēki kuri nav skaisti to nesaprot un uzskata, ka man kautkas tāds būtu jāredz. Aizliegt ar likumu šito vaidzētu!

Vēl es diezgan veiksmīgi izvairos no domāšanas par to kas mani nomāc un tad es spēju gandriz visu dienu pavadīt priecīgā garstāvoklī un istabas kārtošanā jau esu panācis tādu revolucionāru sasniegumu kā gultas saklāšana. Pēdējoreiz saklāta viņa bija manliekas kautkad Oktobrī.

Vēl es esu izdomājis ko man tagad galīgi gribas - zaļu kreklu (es pat zinu kādu, tikai neatcerējos kur tādu redzēju), viskiju ar ledu tādā glāzē, no kādas pienākas tādu dzert, nepazīstamu, bet man kautkā patīkamu cilvēku kompāniju (kurā ir vismaz 1 ko es pazīstu, savādāk es tur ganjau būtu vnk klusā pele) un īsākus matus. Pirmo un pēdējo es grasos nokārtot un par to vidējo es nezinu kā, bet to es varētu kompensēt ar velvienu kreklu.

Es esmu Mālpilī viens (ģimene un cilvēki ar kuriem es neeju pīpēt neskaitās) un kautkā dīvaini. Un izskatās, ka Vīnis šogad ir pakāsis Renātei ziemassvētku lampiņu uzlikšanā, jo viņai jau ir, bet Ivaram neesmu redzējis. Tur starp tiem abiem ir sacensība kurš pirmais vairāku gadu garumā, vienīgais interesanti ir tas, ka Renāte visdrīzāk nemaz nezin, ka viņa tajās sacensībās piedalās.

UN VĒL!!
Man Mamma ir nopirkusi PANNAS! un kā tik es aizeju atgulties dīvānā, tā man tiek rādītas PANNAS! Tur ir panna govs galvas formā un panna kā zvaigzne un vēlkautkāda panna, bet šitai brīdī man tās pannas kautkā galīgi neinteresē un vispār neinteresē ari nekas, kas tajās pannās varētu tikt taisīts, jo nav kautkā vēlme uz ceptu pārtiku.

He. Es jūtos labi.
Ir sajūta, ka atradies kautkas, kas līdz ar ziemas atnākšanu bija pazudis.
Vēl ir bail, ka pazudīs kautkas, kas galīgi ilgu laiku bijis daļa no dzīves.

Un tad pasakiet Dievam, Belcebubam, Horoskopu čigānietei vai arī Godmanim, ka ja kāds uztaisīs tā, ka tas otrais nenotiks, es apsolos būt atkal labsirdīgs un neciešams reizē un nopirkt puķes kādam, kas to ir pelnījis, aizsūtīt ziemassvētku pastkartes visiem, kuru adreses man ir un aizbraukt ciemos pie Katrīnas. Tas pēdējais es gan nezinu vai skaitās labs darbs, bet man tur ir tā, kā citi iespējams jūtas baznīcā vai velkautkur. (Baznīca taču nevar būt ka raksta ar lielu burtu)

1 komentārs:

  1. ir drausmīgi, ja nav neviena, ar ko pīpēt. tas ir tāpat, kā tad, ja nav neviena ar ko iedzert un ir jādzer vienam un kopā tas viss izraisa drausmīgu vientulības sajūtu.

    AtbildētDzēst