svētdiena, februāris 22

Murr.

Ja tu lasi šito tikai lai uzzinātu kā Ivaram ir apzagts dzīvoklis, tad lasi no beigām
Ir diezgan stulbi aiziet gulēt un nevarēt aizmigt, jo tad tā sanāk vēl bezjēdzīgāka laika šķiešana kā Seņkānes lekciju apmeklēšana (kas manuprāt ir bijusi bezjēdzīgākā nodarbe, ko es mūžā esmu darījis), ja vien man prātā neienāk kautkādi superlieliski plāni, kas, protams, vēlaizvien nav noticis.

Es varu paziņot prieka vēsti, ka es beidzot esmu atradis savu ibankas lietotāju numuru. Jā, varat nepateikties, es tāpat zinu, ka apmēram 95% kas šito lasa tikko akmens no sirds novēlās.
Vispār tā atrašana izvērtās gandrīz pusnelaimīga, jo aptuveni 5min pēctam kad ibju ielogojies ibanka es attapos amazon.com viena spiediena attālumā no 4 grāmatu (kuru man iespējams nemaz nevaig) pasūtīšanas.
Man patīk grāmatas. Ne visas protams, bet dažas grāmatas man patīk labāk par dažām meitenēm.
Tagad es lasu Catcher In The Rye, un man patīk ,lai arī vēl necik tālu es neesmu ticis. Jebkurā gadijumā man patīk labāk par Ziedoņa epifānijām, kuras man likās es baigi gribu lasīt, bet izlasījis 45lpp es sapratu, ka man ir pārāk garlaicīgi un aizmigu un vairāk nelasīju.
Man nepatīk viena meitene no viena kursa, un ja man būtu jāizvēlas vai lai pasaulē ir viņa vai Twilight grāmatas, tad es ņemtu to otro. Tas protams ir tāpat kā salīdzināt mīlēšanos un dzīvošanu Krievijā, bet es uzskatu, ka ne es ne mans Dievs nav vainīgs pie tā, ka viņa nāk uz skolu gatera strādnieka kreklā. Varat vainot savu Bībeles dievu, kurš tur spridzina kautkādas pilis nost, lai izraēļiem būtu kur dzīvot (un nemaz netaisiet tagad stulbas sejas, es lasīju veco derību (to ar bildēm) un visu zinu!!).
Ja kādam ir pieejams Melvin Burgess - Doing It, es dotu šokolādi, ja man to grāmatu iedotu jebkādā veidā (es varu lasīt arī ar krievu burtiem, angļu valodā no akmens plāksnēm).

Es esmu pašam negribot sācis aklimatizēties kojās! Pagājušonedēļ es tur biju 2 naktis un vēl vienu dienu līdz vakaram un tas manuprāt pašlaik ir rekords. Tas, ka savā istabiņā es pavadījis esmu tikai kādas 5min protams nav svarīgi. Man nepatīk savā istabiņā, jo tur nav mājīgi, ir nesmukas tapetes, un mani salamāja par to, ka man bija kājas uz galda. Vēl es kojās taisīju ēst pirmoreiz mūžā un tas arī nebija traģiski, lai gan pelmeņi nesanāca īsti tādi cepti, kā bija manos plānos.
Vēl kojās dzīvo piemēram arī Filips, kurš izskatās, ka domā, ka viņš mācās neklātienē, un arī glūņa, kurš glūn uz sievietēm un nogriež viņām pelmeņiem mazāku uguni, kamēr viņas neredz. Tīrs ļaunuma iemiesojums, ka es jums saku!!

Vēl es biju pie Čizo un Elvija.
Pie viņiem ir forši, un kā īres maksu viņi prasa kefīru un alu un pēctam tur var piemēram aizmigt, un no rīta Čizo tik klusi grabinās pa virtuvi, ka es nepamostos, un nemodina mani arī, kad es krācu un vicinos ar rokām pa gultu. Kojās manā istabiņā piemēram no rītiem reizēm ieslēdz gaismu un man izdeg acis, vai arī naktī dažreiz dauza durvis tā ka tikpat labi es varētu arī stroikā gulēt.
Elvijs ir Elvijs un viņam ir stilīgākās brilles, kādas esmu redzējis. Manuprāt nav iespējams ar brillēm izskatīties labāk par Elviju.
Čizo ir blonda un viņa dzer ļoti daudz kefīru. Pēctam viņa saka tā "TU GRIBI MANI SASPIEST?! TUR BŪS PAUKŠ UN KEFĪRS!". Vēl viņa zin tādu lietvārdu kā "putekļusukurs" (lietojams teikumā "man garšo dzērvenes ar putekļusukuru";) un vēl viņa pa telefonu kautkam stāsta nevis kā iet viņai, bet kā viņai iet SIMS. Viņa spēlē SIMS tik ļoti, ka piemēram mēs ar Elviju skatamies American Pie(un mēs noskatamies divus pēc kārtas un vēljorpojām mākam rēķināt!) un tad pēkšņio mums aiz muguras Čizo saka "es esmu stāvoklī!".
Viņi ir ļoti jauki, un es neturu uz viņiem ļaunu prātu par to, ka viņi mani nav aicinājuši uz nevienu no viņu zivju bērēm un , ka viņiem mājās nav Lukas evaņģēlijs.

Vēl es biju pie Katrīnas.
Pie Katrīnas arī ir forši, jo viņas istaba atrodas citā laika telpā, un ir kā liels būris pa kuru lidinās divi putni, kurus sauc Ceturtais un Piektais (kas ir viņu kārtas numurs, kāds viņiem būs, kad viņus apēdīs kaķis). Vēl viņai ir neieslēdzama duša, un vecāki, no kuriem mamma domā, ka wolis ir kautkas, kam ir problēmas ar alkoholu un tētis ir tāds : "bet nu ir normāli būt tēvam un nepamanīt,ka meitene gultā blakus wolim nav gluži Tava meita?
man liekas,ka vecaku rokasgramatā ir jābūt kautkam rakstītam par šito."/Katrīna/

Vēl es biju arī pie Brey kautkad, bet par tik senām lietām nevar rakstīt, jo tad fakti galvā sagrozās un es varu uzrakstīt, ka piemēram Skudrucis dzēra džinu rozā krāsā, kaut arī patiesībā viņš dzēra bezalhakolisko alu un teica, ka tas ir garšīgs.

Un es uzskatu, ka man iet labāk nekā, piemēram, 3.februārī un man ir jauna klade, jauna soma, kurā var ielikt gan dvieli gan kladi un vēl man galva sāp arvien retāk un vēl es gribēju uzrakstīt kautko par krūtīm, bet to es nedarīšu, jo to manliekas aizliedz ētika vai kautkas tamlīdzīgs. Varjau būt, ka es kļūdos.

Un Ivaram apzaga dzīvokli!
Zaglis ir bijis ar ļoti izkoptām zagšanas spējām un manuprāt viņš tikpat labi varēja arī izlauzties ūpja dzīvoklī un nozagtr viņa birstes. Cik es zinu no Ivara mammas, tad garnadzis (re- es rakstu kā īsts "Kurzemes Vārda" žurnālists) iekļuvis mājā pa vaļā atstāto balkonu un izārdījis visas atvilknes (iespējams meklēdams Ivara HP kārtis) un nav paņēmis datoru, uz kura var spēlēt DOOM3 uz pilnām grafikām un baidīties, un nav paņēmis Ivara istabas vidū mētājošo fotoaparātu, kurš iespējams maksā vairāk nekā visas manas drēbes kopā un nav paņēmis arī Ivaram uz galda tornītī saliktos stāvošos 13latus. Neko neiznu par parasto telefonu, bet ja zaglis būtu bijis Dainis, viņš noteikti zagtu to, jo sen pirms pāris (kādiem 15) gadiem, kad Dainis aizdedzināja māju, viņš no mājas laukā svarīgo lietu nešanu sāka ar parasto telefonu.
Vēl Ivaram virtuvē pa visu grīdu ir izšķaidītas asinis, un uz sienas uzrakstīts "YOU`LL SUFFER".
Nē, es mānos, bet ta sir tikai tapēc, ka man savādāk liekas, ka tā laupīšana tik interesanta nemaz neizklausās.
Pagaidām izskatās, ka tas ir vienkārši bijis Ūpis, kurš sajaucis dzīvokļus, un meklējis pa atvilknēm savu svarīgo blociņu, kurā puse no pierakstītajiem vārdiem ir "otrdiena".

Manliekas es varētu uzrakstīt vēl šitikpat, bet man ir aizdomas, ka Pēteris varētu uz to reaģēt ar kautko tādu kā "es nevaru tik daudz burtus izlasīt :(" tapēc es beigšu ar vārdiem "The only way to get smarter is by playing a smarter opponent"

The only way to get smarter is by playing a smarter opponent - Fundamentals of Chess; 1885

6 komentāri:

  1. kaa cilveeks, kurš dzīvo pilnīgi citā kososa pusē var zināt par laikrastu Kurzemes vārds, kurš, savukārt, ir vēl citā kosmosa pusē un iznāk liepājā?

    AtbildētDzēst
  2. NU katra Latvieša pienākums ir zināt "Kurzemes vārdu" jo manliekas mēs ar Ivaru vienreizs pavadījām vairaks stundas lasot tos rakstus un smejoties kā traki

    AtbildētDzēst
  3. a tur nav smiekliigi patiesiibaa, ja nu vieniigi, pa draati veestii lasiitaaji, kur var smieties, kad akmens no kalna ripo, bet vairāk tā sadaļa nav, jo visur ir krīze un visi sūkā.

    AtbildētDzēst
  4. ha. es piektdien izlasīju šitos vārdus Mesijas rokasgrāmatā: "The only way to get smarter is by playing a smarter opponent"
    Ja zini, kas ir Mesijas rokasgrāmata. Tad zini, arī ka - tai ne vienmēr ir taisnība. bet reizēm ir! cheers!
    /s.ķ.m./

    AtbildētDzēst
  5. Selindzhers ir legjenda !

    AtbildētDzēst
  6. http://books.google.com/books?id=H-N1N4rMsGwC&dq=Melvin+Burgess+-+Doing+It&printsec=frontcover&source=bn&hl=lv&ei=-uGiSYCZJ4Hs0AXVqbiCDQ&sa=X&oi=book_result&resnum=4&ct=result#PPT1,M1

    ceru,ka tāds ar derēs.

    AtbildētDzēst