pirmdiena, novembris 16

MLIA.

Dažkārt man liekas, ka visi foršie cilvēki grib dzīvot kautkādās citās valstīs, vai arī ka cilvēki, kurus pazīstu es speciāli izliekas mazāk interesanti nekā viņi patiesībā ir, lai es ar viņiem nedraudzētos. To es protams nesaku par cilvēkiem ar ko es draudzējos un tiem kuri man patīk.
Ivar tuvāko 2-3 nedēļu laikā man nezināmu iemeslu dēļ man šķiet, ka tev pienāks pa pastu Bībele, vai vismaz kaut kāda grāmata, kas sludina Jēzus vārdu.
Man gan liekas, ka tas būtu pārāk labi, lai būtu taisnība, bet ja tā notiks, tad lūk visi, kuru adreses man ir, arī varēsiet gaidīt Bībeli pa pastu.
Bībele pa pastu. Un cilvēki vēl runā, ka pasaule ejot uz galu.

Šodien skatoties televizoru un saprotot pārāk maz vārdus nonācu pie secinājuma, ka es esmu apmulsis. Vai tiešām ir tā ka visi baltie, melnie burvji, kolduni, zīlnieces, "cilvēka programmēšana", "uzlikt kods", babas ģaģas lāsts un čakras trešais vārsts strādā īpašāk krievijā?
Nē nopietni, es gan neesmu meklējis, bet es nekad neesmu redzējis nevienu amerikāņu raidījumu, kur visi runātu par mājas apsildīšanu ar torsionu lauku, jo sievietei kaimiņos ir uzlikts kods, ka viņas enerģijas neiet pareizā virzienā un beigās dēls Saška, var izdzert tikai puspudeli šņabja, nevis ierasto pilno. Pa krievijas kanāliem turpretim manliekas neko citu principā nerāda. Katru reizi, kad es uzslēdzu kanālu krievu valodā tur visi runā par tādām lietām, ka par normāliem tos cilvēkus točna saukt nevarētu un dažreiz man gribas lai man būtu astrāla kāja ar ko iespert viņiem pa seju.
Mans vienīgais izskaidrojums tam visam ir slikts šņabis.
Un vispār manliekas šitā visa padarīšana īpaši labi nedraudzējas ar Bībeles labajiem vārdiem un tad beigās sanāks, ka 90% Krievijas iedzīvotāju nonāks ellē. Nē. Aizmirstam iepriekšējo teikumu. Šitā runājot vēl cilvēki sāks pievērsties Dievam.

Papildus tam raidījumam vēl es šodien nenoskatījos divas filmas. Ir diezgan stulbi, ka datora ir filmas, bet tu viņas negribi redzēt. Nopietni. Tad ir jāpavada 3 stundas lasot par smieklīgiem cilvēkiem, un domājot kāpēc viņi visi nav mani draugi.

Mans draugs toties ir mysterygoogle.com
Tā ir labākā un bezjēdzīgākā lieta reizē, ko es esmu atradis pēdējā ļoti ilgā laikā un princips ir ļoti vienkārš. Tu meklē ko tu gribi un tev atrod to ko meklēja iepriekšējais.
Lūk piemērs:
meklēju "i doubt that this salmon looks like a hat"
atrodu "im stalking you"
Ja parastā google nobruktu un šitais būtu vienīgais, kas palicis, manliekas pat es sāktu apmeklet bibliotēkas, lai uzrakstītu referātus. Vai arī nē! Varbūt man būtu smieklīgākie referāti kursā.

Un tā kā es nenoskatījos nekādas filmas es varu uzrakstīt par to divas lietas kas man patīk:
1.sausas kļavas lapas
2.benzīna smarža

Lūk. P!

3 komentāri:

  1. Starp citu un cita starpā, manuprātiņ, pa krievu kanāliem gan vairāk rāda kaut kādas trakās tiesas, kur vienmēr ir visādi puisieši un onkuļi, kas šā paša puslitra iespaidā nosituši savu tēvu/māti/sievasmāti/skolas direktoru, kas tam bērnībā imagināru poniju atteicās nopirkt. Ā jā- vēl jau arī ''davai požeņimsja'' un tāda veida lieliskie raidījumi. ^^

    AtbildētDzēst
  2. YLIA.
    Bet kura gan nav.

    AtbildētDzēst