trešdiena, maijs 5

Kaijas.

Zini faktu, kad tu paliec vecs un sāc palikt dīvains, ne īpaši gudrs un uzskati celšanos 5 no rīta lai risinātu krustvārdu mīklas, kamēr tava kaimiņiene izkrīt pa logu, un pēc tam tevi rāda televīzijā sakot, ka tavuprāt viņa izdarīja pašnāvību, jo nemācēja runāt, un vienīgais cilvēks, kura prāta šis notikums paliek ilgāk par 17min esi Tu un es? Nu redz, man liekas, ka tu to nevari zināt, jo ja tu neesi vecs, Tu nezini kā tas ir, un ja tu esi, nu tad tu visdrīzāk šito nelasi, jo neesi nopircis internetu. Jebkurā gadījumā mani sāka mākt šaubas no rīta vakardien, vai arī aizvakardien, es īsti vairs nesaprotu, kāda te dienu kārtība ir, un šķiet, ka ne man, ne arī manam ķermenim nav ne mazākās nojēgas, par to vai man būtu jāguļ tagad vai nē. Bļeģ. Lūk, vēl, neatceros kad pēdējo reizi es pabeidzu teikumu ar to pašu domu, kas man bija sākumā, tā vietā lai novirzītos uz pilnīgi kaut ko citu.
Jebkurā gadījumā es gribeju runāt par kaijām. Ap 5 no rīta es no pīpētavas iztraucēju divas kaijas, un tad man likās, ka viena no ģeniālākajām lietām, kurām es varētu veltīt savu laiku ir spēlēt pacietības spēli ar Kaiju. Jā, manā pasaulē ir pilnīgi normāli stāvēt nekustīgi pīpētāju placī un 5min domāt vai tā kaija laidīsies lejā vai tomēr man ātrāk apniks nekustēties. Kaija protams neuzvarēja, kas gan dažiem varētu būt pārsteigums. Zini - katra diena, kad tu vismaz kaut kādā veidā esi pārāks par kaiju, jau ir automātiski izdevusies. Visiem tiem, kas tagad domā "bet kā, kaijas taču ir nenormāli krutas" es varu pateikt aizveries. Zini kā, kad tu skaties pa gabalu lido kaijas, un tev viņas īpaši nepatīk, bet tai pat laikā nav arī gluži tā, ka liktos viņas stulbas? Tas ir tāpat kā pa gabalu uz čigāniem skatīties. Kaijas ir pilnīgi debilas, torīt viena dabuja čipsi un tad divas stāvēja un vienkārši bļāva viena uz otru un grozija galvu tik smieklīgi, ka man nācās smieties tik skaļi, ka viņas lidoja prom. Ja pasaulē ir kaut kas stulbāks par putniem, tad tās ir tikai zivis, bet nu tu jau protams arī nevar būt īsti gudrs, ja tev Dievs ir ielicis vēderā balonu, kas neļauj noslīkt.
Runājot par Dievu, es tikai gribu pateikt, ka es ceru ka Tev nav radies kautkāds maldīgs priekšstats ka es būtu ateists. Jutta tā ierakstīja mūsu kopdarbā, un, zini, es biju diezgan sašutis. Tas ka man albumā ir 17 bildes ar Jēzu, nenozīmē, ka es vienkārši smejos(nozīmē gan), bet gan to, ka man ir humora izjūta. Un tad it kā var padomāt, ka man par šito varētu stulbi sanākt, kad es nomiršu, bet nu - vainu Dievam ir humora izjūta, vai arī visi joki nāk no elles, un tad padomā - it kā paradīze, bet nav joki. Izklausās pēc stāvēšana pie galda ar nenormāli garšīgiem ēdieniem viesības, kurās Tu neesi ielūgts. Tas otrs savukārt izklausās pēc pamošanās pohainam kaut kādā pirtī 3km no Ikšķiles bez naudas, kopā ar Saimi. Neesmu gan speciālists, bet nu es teiktu, kamēr ir joki, tikmēr viss zaibis.
Un par Jēzu - Es it kā domāju vai tās bildes ir pieklājīgi kaut kur rādīt, un vispār cik pieklājīgi ir ķiķināt rakstot kaut ko klāt Jēzum, bet nu parādiet man vienu cilvēku, kurš ir pie pilna saprāta un izpētīdams šito lapu http://jesus-withyoualways.com/artist.htm neatrod absolūti pilnīgi neko smieklīgu. Nē nerādiet. Man patīk dzīvot ar domu, ka cilvēkiem ir humora izjūta.

1 komentārs:

  1. Kaija kliedz, kaija brēca
    Kaijai bērni pazuduši...
    Nekliedz, kaija, nebrēc, kaija
    Tiešām bērni pazuduši

    AtbildētDzēst