otrdiena, augusts 31

DRRRRRRRRRRRRRRRRm

Hei, ļaidos! Man nav ko darīt, tāpēc es sēžu birojā un rakstu. Ne tas nenozime, ka man ir darbs, tas vienkarsi nozime to, ka kamer mana istaba nevar redzet gridu, jo tur ir pilns ar tapetem, apmetumu un 93. gada avizes Diena izlaidumiem, mes atdusamies labakaja parodija par vardu istbaa, kadu es esmu redzejis. Ta ir apmeram 1,5x3m liela telpa ar superdebilam tapetem un hanteli. Runa ka kadreiz esot bijusi meitas istaba. Man liekas ta bus bijusi viena no tam gimenem kur meitu uz 9 gadiem iesledz istaba, lai ivna nemiletos. Par biroju to sauc, jo.. nu tas ir birojs un viss.
Ja man ir jauns vecs dzivoklis un tas ir nikni!
Es nezinu, es kaut ka esmu loti loti sajusma. Vakardienu un sodien principa veltiju visu tapesu (kuras bija limetas 5 slanos, lidz ar to pec norausanas istabas lielums palielinajas par 2kv/m) rausanu nost, caurumu aiztaisisanu, socializesanos un brauksanu pec poda. Cik biezi tu esi braucis pec poda? jo es nebiju vispar pirms sodienas. Tagad mums ir pods un tas ir nenormali kruti, jo pirms tam nacas iet uz Barona centru, un vardi āiziesu uz toleti" nozime, ka tas cilveks aiziet uz minutem 20.
Man ir ari lieliski dzivokla biedri pagaidam. Janis Cibovskis, kuram nav mati, bet ir fiksits un vins mak izdarit tadas lietas ka uztaisit tami durvju restauresanai un sudigi nolakot galdu. Vel ir Marta, kura ir iespejams garaka meitene ko es pazistu. Ne nav gan, bet ir loti gara, bet ari loti jauka un man vina patik un vinai ir milzigs galds un vina man lauj izmantot savu spaktellapstinu kas tikai tuvina musu draudzibas saiknes. Vel ir Ketija. Vel ir Rusis, kuru es pagaidam neesmu saticis, bet izklausas pietiekami lidzigi vardam Lusis, un tas, manliekas, ari jau ir labs sakums musu draudzibai. Vinam ari ir Vards garaks par uzvardu, kas ir loti zimiga cilveka kvalitates ipasiba.
Ja mes pipejam, remontejam un dzeram divci. Pagaidam dzive nevaretu but ipasi skaistaka
Mjau.

1 komentārs: