trešdiena, janvāris 28

Pats tu esi virsraksts, tizlais kretīn!

Man ir visādas problēmas.
Es piemēram esmu galīgi noguris un aizeju gulēt 3os bet lidz 4iem es trinos pa gultu un tā arī es neesmu aizmidzis.
Vēl manliekas es ari esmu dabujis mandeļpriekus reizē ar ivaru un tagad rijot siekalas sap un man ir aizdomas, ka es rīt modīšos nelaimīgs.
Vēl man ir problēmas ar meitenēm. Es tā izdomāju, ka būtībā tās ir divas:
1.Es esmu co-dependent bitch. Man visulaiku liekas, ka man ar kādu jābūt kopā, jo man kautkā galīgi gribas, lai man ir kāds par ko domāt un lai kāds domā par mani. Un vēl man patīk skūpstīties, bet tas tā mazāk svarīgi.
2.Man viss pārāk ātri apnīk, un tad tās meitenes, kuras es no sākuma mīlēt mīlēt pēctam ir ka vairāk nē un tas mani tracina. Es gribu lai man pasaka, kura ir labākā man par kuru labakas nav, lai es varu to aicināt uz randiņu un kadreiz precet. Izskatās ka jau sen ir cauri tie gadi, kad svarigi bija tik bucoties un nekas cits, un tagad es nevaru isti kopa ar nevienu nekad normali saiet, jo man ir aizodmas, ka beigsies stulbi. Tad kad es beidzot atrodu kautko, ar ko es cist esu parliecinats, ka viss bus zaibis un lidz muza galam, tad tai mani protams nevaig. Life sucks. Un tad sitas abas problemas kopa, ka man kadu vaig un tad tomēr nē sanāk visai stulbi.
Vēl es esmu duraks.
Vēl es esmu mūžā bijis tikai uz vienu randiņu, un pat tas nav manliekas īsts randiņš, jo ar meiteni es jau biju kopā. Tagad man ir plāni kautko aicināt uz randiņu un tad iet un jā. Es vēl īsti nezinu kā randiņā ir jauzvedas, bet es noteikti kautkur uzzināšu. Un vēl man jau gadiem liekas, ka es nevaru iet uz randiņu ja man nav rokas kalkulators (taka pulkstenis, bet pulkstena vieta kalkulators, kurs nerada laiku), bet taka mani sada kalkulatora meklejumi nav bijusi sekmigaki par manu zoologijas atzimi, tad es esu izlēmis, ka es varu iet uz randinu ari bez tada kalkulatora.

Vakardien es domāju, ka šodien būs trešdiena. Es biju tik pārliecināts, ka šodien ir trešdiena, ka es tam svēti ticēju līdz brīdim, kad ap 20iem vakara man Ivars pateica, ka sodien tresdienas tomēr neesot. Visai dīvaini. Ja es būtu Dievs, tad visas dienas būtu trešdienas, dažas sestdienas, un tad vēl varbūt kādreiz es ieliktu arī kādās citas dienas.

Rīt es domāju ierasties pie Pētera, kuram itkā esot telefoni, kurus tas ir gatavs iedot pretī saņemot tikai mana acs ziluma apsmiešanu, tā kā, ja tev gadijumā šķiet, ka vienam no mums varētu rasties vēlme kontaktēt ar otru, tad tu droši drīksti atsūtīt vēstuli ar savu numuru un pretī dabūsi manu, vai arī vienkārši kautkādu skaitļu kombināciju kuru es izdomāšu speciāli un individuāli tieši tev!
Ja Pēterim būs piciņas un viņš mani ar viņām cienās tad ritdiena varētu būt kautkā skaista diena.

Vēl es gaidu pavasari. Man tagad gribas lai ir saule daudz un sauss un tik silts, ka itkā ir silti, bet kad paliek nakts, lai ir nedaudz vēsāk, jo tad ir tā sajūta, ka tu vēlumā ej no andrejsalas prom, kur pa siltumu dzerts alus, un tad tevi pārņem smuks vēsums. Man izklausās šitas forši.

Un vēl man gribas brilles. Es neiznu kapēc, jo ar redzi man itkā viss ir galīgi labi, bet man liekas, ka ja man būtu brilles pēksni tad es būtu cits cilvēks. Es arī īsti nezinu kapēc lai es tagad gribētu būt cits cilvēks, bet ej nu saproti tādu, kas Ivara maja iet padzerties un attopas izēdis Ivara rosolu un pukstot, ka stulbi pieēdies un dzert nemaz patiesiba negribas.

Jauku Jums visiem dienu stulbie duraki ^___^ (Redz kā es uzrakstīju "Jums" ar lielo burtu!)
(AKDIEVS KA ES MILU AMERICAN BEAUTY ^_______^)

3 komentāri:

  1. vot šito ir daudz foršāk lasīt nekā to kvadrātsakni :) izvirzu savu kandidatūru randiņam :) ja velies0 vari mani izvēlēties :) m.t.ļ.s.

    AtbildētDzēst
  2. Tavu co-dependency problēmu es saprotu no visas sirds, arī to, ka cilvēki apnīk es saprotu. Un foršākas ir vienkārši satikšanās, jo randiņi ir tā, kā filmās rāda, tajās, kur beigās kādam ir vēzis un visi raud.
    American Beauty ir glīti tur, kur rāda video, kur lido maisiņš, kaut kā interesanti ļoti, jo siena fonā arī bija smuka.
    veiksmi mīlestībā ^__^

    AtbildētDzēst
  3. ezis - tas ne mazākajāmērā nav domāts kā sludinājums (:
    Un paldies.
    Un jauku dienu.

    AtbildētDzēst