pirmdiena, septembris 1

Standing there with nothing on. She gonna teach me how to swim.

Es sēžu ilgi un nevaru atcerēties kādā veidā es 5dien vispār tiku uz Rīgu, vai arī tas bija 6dien, un viss, kas nebija vakar manliekas bija pagājušogad vai kautkad ap to laiku, tapec es labāk rakstīšu vispirms to ko es atceros, un tad pēctam varbūt izdomāšu pats sev kautkādus lieliskos piedzīvojumus.

Jebkurā gadijumā pirmsaristotelis un Aristotelis man ir iedvesis lielāku kopības sajūtu ar SZF nekā 12 gadu laikā es guvu Mālpils vidusskolā, lai arī vienīgie vārdi ko es pagaidām no sava kursa zinu ir Ieva Elza Ģirts un senjors Lastovskis, bet viņš neskaitās jo viņu es zināju jau arī iepriekš.
Sōrī džeki, bet nu mani nekad tā īsti tā arī tā trīnīšu mešana neaizrāva.

tātad man atmiņa ir forša.
Kautkādā mistiskā veidā es esmu nonācis SZF pēkšņi un es neatceros kas notiek pirmstam. OK.
Pirmsaristotelis bija visai pirmarsitotelīgs. Baiba tur nebija, tapēc vienīgais, ko es pēc sejas atpazinu bija senjors Lastovskis un tas nav tas labākais ko atpazīt situācijā, kad tev ir nedaudz slikti un tu skaties apkārt un jau izplāno kurus cilvēkus tu šogad ienīdīsi.
Tur bija kautkāda runāšana, tad bija iešana ārā un stāvēšana aplī. SZF nemāk taisīt apļus vispār, tas tur tā ir modē. Tad visi aplī stāvošie, kuri bija maz, bet vispār arī daudz, nāca priekšā un teica apmēram tā "sveiki mani sauc Valters Brūns un man patīk ēst", es piemēram neatceros nevienam vārdu no tās padarīšanas, bet vienai meitenei bija smuki auskari toties.
Vēl man patīk SZF jo viņi zin ko nozīmē ēst, un ja es aizeju uz kafejnīcu un redzu, ka parasto 2 cepumu un pustējas vietā ir vairāk maizes nekā mēs ar Saimi varētu dienas laikā apēst, tad man uzreiz pret cilvēkiem ir cieņa.
Vakarā bija CITY RACE kurš mani vispār neaizrāva tik ļoti, jo man sāpēja galva un visādi citādi slikti bija tapēc par to es neko īsti nestāstīšu, bet nu tas arī nebija slikts.
Vispār ir forši un es jau no sava kursa + - esmu izdomājies kuri man patiks, kuri man būs vienalga un manliekas es esu atradis arī vienu, kuru es slepeni ienīdīšu, kautgan īsti pārliecības nav, jo vēl ir tikai 1. septembris, kautgan persona izskatās un izturās tieši tā kā es varētu viņu ienīst.
Vēl man pateica, ka mani iecels par kultūras ministru un nedaudz manāmi iereibis Mārtiņš, ja nemaldos, sajuta pēkšņu vēlmi mani nest, tā kā ir skaidrs, ka tur būs tādi kas mani neinīst arī.

Tai pat laikā paralēli pa visam citā pasaulē kur ielas nesaucas tā - "Maskavas iela" vai "Daugavpils iela" Aigars, Saimis, Vezlijs un vēlkautkas gaidīja mani pie GC apmēram no 21-23 laikam, kamēr viņiem aizgāja līdz smadzenēm, ka īsti nav jēga mani tur gaidīt, un viņi aizgāja dzert šņabi. Es taipatlaikā ieslēdzu telefonu, kuram bija tik maz baterija, ka vispār maz lai piezvanītu Agnesei un man piezvana Aigars un beigās visiem tomēr ir kontakts.
Pēc idejas mēs gājām "Baltajās naktīs", bet patiesībā visi vienkārši biški iedzēra, tad piekusa un tad aizgājām pie kanāla sēdēt/stavēt un pļāpāt.
Man patīk sēdēt pie kanāla, es nezinu kapēc, bet tā ir viena man no mīļakajām vietām Rīgā. Mālpilī piemēram visi stāv pie "Pālēniem" jo tur ir šņabis un mazais kazino un vel šņabis.

Naktī es vispār neko nesapratu, es īsti nevaru pateikt vai es aizmigu vai neaizmigu, jo es vienkārši nesapratu, jebkurā gadijumā es atrados guļus stāvoklī dīvānā ar Agnesi un Vezliju un vēl jāni bičovski un smējos par to ka Vezlijs guļ sēdus. Ja es varētu gulēt sēdus tad man istabā būtu vēlvairāk vieta, bet tā nebūs nekad mūžā, jo man patīk gulēt guļus.

Svēdiena bija diena, kad bija Flugtag. Vareni. Flugtag.
Es noskatijos 20 cilvēkus kas lidoja un foršākais manliekas no tā visa bija tas ka viens tas lidonis aizķēra fotogrāfu un vēl tas kā sipiniece un tas čalis teica "fotogrāfs mūk, fotogrāfs mūk" kad brauc kādi braucēji.
Tā jau man itkā nav nekā pret lidaparātiem un ūdeni un Sipenieci, bet man nepatika tik ilgi kājās stāvēt tapēc es vienkārši aizgāju uz dzīvokli pagulēt vel.
Tad bija Aristoteļgājiens, kurš vispār bija forš un tā un kad tu iestājies SZF, tev iedod dzeltenu kreklu, kurš patiesībā ir pat forš, jo pie ruļļiem šoreiz nav bijis cilvēks kurš domā, ka uz krekla jāraksta ar Comic Sans fontiem (jo uz visiem krekliem vienmēr ir rakstīts ar tiem), bet piemēram juristiem iedod vienkārši skoču uz kura rakstīts tavs vārds. Vispār man tie juristi neliekas īpaši labi kā studenti un es nebrīnīšos, ja nepaies ne septembris, kad Dainis jau sāks džemperi biksēs bāzt, bet nu varbūt arī ka es rūgti maldos.

Pēctam kopā ar ElīnuPR un Ivaru Vīni XX Brenci Berci Koksi un Agnesi negājām kešot, bet es nopirku netālu no dzīvokļa veikalā pīrāgu, kas maksāja par 10snt vairāk nekā kautkāda maize ar zapti iekšā un izrādijās ka tas pīrāgs ir meli un nemaz nav pīrāgs. Es biju gaidījis, kautko kas garšo pēc gaļas, bet izrādās tur arī ir zapte. Garšīgi jau, bet meli tikuntā.

Un te nu klāt jau vakars un Spīķeri woohoo.
Dzelzs Vilks bija smuks un pārējais man neinteresēja jo man piemēram liekas, ka Mārtiņš Freimanis īsti nesaprot ko viņš dara, tapēc, kad es uz viņu skatos, man paliek jocīgi, jo viņš izskatās tāds kurš var pēkšņi sākt skriet ar galvu sienā vai grauzt ķieģeļus. Aizgājām uz tirgu, kur bijām pirmstam superslepeni alus saslēpuši un tad dzērām. Forši. Un tad atnāca džeki vesels bars, no kuriem kautkādi bija no daugavpils un velkautkurienes, bet nu es zinu, ka viens no viņiem bija arī no SZF. Un tad viens no viņiem iepazīstoties saka.
X:pasaki velreiz savu uzvārdu?
W:Brūns
X:eu tev gadijumā nav tie vidaki draugos?
Vidaki.
Tā viņi saka Daugavpilī - vidaki. Vai arī piemēram "tev ir galīgi forši vidaki!" un tā. Vēl viņi viens otru sauc par pidariem un teica mums "tas ir baigi normāli Daugavpilī", jo laikam domāja, ka mēs nelamājamies nekad vispār everā. Viņiem vaidzētu dzirdēt, kā mēs ar Daini mākam lamāties.
Vēl viņi iecēla Agnesi par pavēlnieci un laizīja viņas kedas zoli.
Jebkurā gadijumā es biju pēctam ĻOTI manāmi iereibis un jautrā prātā un vispār viss sanāca baigi forši.
Pie McDonalda apmainijos ar dzīves pieredzi ar kādu 44gadus vecu vīru, kuram ir pamatizglītība un viņš nekad nav studējis vai gribējis studēt, bet beigās viņš ir vienkārši no tiem, kas uztaisa ātri bēbi un tad nemācas vairāk. Vēl viņš teica ka viņš ir baigi laimīgs un tā, bet beigās izrādijās, ka viņu sieva tiko pameta vai kautkas tā un 3 bērni un vēl viņš gāja uz McDonaldu ēst. Tie nav laimīgi cilvēki kuriem ir 44 un viņi iet 2 naktī uz McDonaldu ēst.

Vēl es satiku kautkādu Martas Vaļumas draudzeni, kuru manliekas es esu kautkad redzējis, un beigās sanāca laikam tā, ka viņa pateica, ka viņa mani vispār skaidrā nekad nav redzējusi.
Es varētu censties un panākt, ka mūsu attiecības paliek tādā līmenī : D

Nakts nakts Rīts Rīts.

Es nogulēju savu pirmo lekciju mūžā ^__^
Baiba vispār neatnāca arī uz otro.
Baiba nebija arī aristotelī.
Baiba nesaprot luis`u tapēc pieņemu, ka viņa iespējams arī B daļu vēl nav izvēlējusies.
Baiba tu šogad grasies mācīties? :D

Vēl par to 44 gadu vīru - viņš man iemācija vārdu "glīta", jo es tādu iepriekš nelietoju, bet tagad es lietoju un varu pateikt tādus teikumus, kā "tu gan esi sasodīti glīta" vai arī "lūk tā ir viena glīta meitene" vai arī "glīti nostrādāts".
Vareni.

Tagad man negribas smēķēt, kas ir pretdabiski, jo es pēdējoreiz smēķēju kautkad ap 14 iespējams, tapēc es iešu un smēķēšu.

Lai veicas mīlestībā!
http://www.youtube.com/watch?v=UtUI5MC9tVM
Tur es gribu būt.

1 komentārs:

  1. Ja tu gribi būt tur tā kā tajā video, tad tev jāizdara sliktas lietas un būsi iekšā, ja mācēsi iztēloties. Tas tā.
    Iespējams vienīgie garie.. teksti? kurus nav slinkums lasīt ir tavi, laikam tāpēc, ka šitas ir interesanti tāpat kā šitas ~ vilnītis.
    Kaķēni neskums.

    AtbildētDzēst