pirmdiena, novembris 3

Diemžēl ierakstu nevar saglabāt zemāk redzamo iemeslu dēļ - nav saprāta.

Es kā normāls cilvēks stundu gulšņāju un slīgstu nelielā depresijā par to, ka man nav jēgas, un ka es nekad neatradīšu darbu un man nebūs naudas un es nezinu kā es dzīvošu un tad man ir jāceļas 03:16 augšā lai konstatētu faktu, ka es esu padirsis dzīvokļa atslēgas.
Cik stulbi ir tas?
Un vēl tagad es atceros, ka esu esmu bloķēts Harija Potera domubiedrugrupā, par to ka es tur visus apsmēju un tad vispār bezmazvairaudāt jāsāk.
Es esmu TIK labs, ka es māku būt pilnīgs kretīns pat pret cilvēkiem, kurus es nepazīstu.

Tad es varu parādīt kādas vēstules es esmu te draugos saņēmis.
Piemēram 2007 gada 22.jūnijā Ivars brencis man atsutija vēstuli ar tekstu "darba nav".
Bet tā paša gada 15. septembrī man Skudrucis atrakstija vēstuli "sveiks Valter..
vari luudzu pastaastiit kaa tu skype sataisiiji?" un kā mēs skaidri redzam, tie ir bijuši laiki, kad cilvēkiem patika daudzpunktes. Protams tādi ir vēljoprojām, bet tie pārsvarā ir emočikses un Edgars Siliņš, kurš nezin ka jautājuma teikumi beidzas ar tādu "?" nevis tādu "..." simbolu.

Tagad man palika smagi sirdij un es logā atspulgā pamaniju ka mana seja izskatās pēc "man nav ne mazākās nojēgas, kas šitai pasaulē notiek" un saliekot tos abus kopā un vēl izlasot vēstuli no 2007 gada, pēc kuras es pieņemu, ka man likās ka ir gandrīz pasaules gals, es lemju par labu iešanai pīpēt.

[EDIT 08:55] Atslēgas ir atrastas, pasaule var atviegloti uzelpot ^__^

5 komentāri:

  1. ir Tev jēga. :) mtļs :)

    AtbildētDzēst
  2. Starp citu - kad tu vispār guli? :D

    AtbildētDzēst
  3. Jā, man radās tieši tāds pats jautājums - kad tu guli?:D

    AtbildētDzēst
  4. Nu es nemāku īsti atbildēt :D
    Nav īsti tāda laika diennaktī, par kuru varētu teikt "Pulkstens ir šitik, un Valters šai laikā vienmēr guļ", bet nu principā es guļu 5dienās 6dienās 7dienās un tad vēl kad atslēdzos pie televizora un "Ievadā Studijās un Pētniecībā" un naktīs kautkad.
    Jā, man nav īsti izpratnes par jēdzienu "pareizs gulētiešanas laiks", bet toties man ļoti garšo kafija. Varbūt arī tas ir iemesls kapēc es reti guļu.

    AtbildētDzēst