pirmdiena, augusts 10

HUIŅA

IMDB SŪKĀ PIMPI
Es ļoti atvainojos, bet WTF? manuprāt es esmu redzējis sliktāko filmu universā un, sasodīts, es emsu redzējis DAUDZ filmu.
Napoleon Dynamite (2004)
Lai arī nosaukums izklausās visai vilinošs, un sākumā var šķist, ka filmā varētu būt arī teicējs, tad nē! AIZMIRSTI! nekā tāda tur nav. Filmas sākumā dārgais skatītājs tiek iepazīstināts ar NENORMĀLI SMIEKLĪGU ģimeni!!! Ir vecmamma, kurai jābrauc prom, kautkur ellē ratā, un vēlāk tiek rādīts kā viņa ar savām draudzenēm tuksnesī brauc ar kautkādu bagiju.
EI NOST! VECMAMMA EKSTRĒMI SPORTO WWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOWWWWWWWWWW
Kurš ellē to būtu domājis!!! Tas ir tik nepareizi, un tapēc nenormāli smieklīgi LLLOOOLLL!!!!!!!!!!! Mirsti vecā suka bļe.
Tad ir čalis kuram ir debīla frizūra, un viņš ir pilnīgi stulbenis un sēž mājā un čato netā ar kautkādu savu sapņu sievieti. OK es saprastu to ka tas ir domāts nūģis arī tad, ja nebūtu izmantotas visas iespējamās klišejas. Vēljoprojām ir nenormāli interesanti. Un tad ir protams arī Napoleons, Puisis ar stulbām brillēm, seju un frizūru (brilles foršas, bet ja viņas velk Napoleons tās ir STULBAS) un bikses viņam ir uzvilktas pāri nabai. Un runā viņš kā lohs. Tā kā es neesmu izlasījis aprakstu, bet skatos uz dullo es vēl esmu neizpratnē vai tā ir komēdija vai drāma. Tā kā Napoleons ir tik stulbs un īgns, ka man vairāk nav smieklīgi, es secinu ka viņam ir kautkāda smadzeņu disfunkcija un tā ir drāma un es automātiski pārslēdzu garstāvokli uz "ai man ir žēl un beigās es raudāšu". GUESS WHAT?! tā neibja drāma, tā bija smirdīgākā komedija ko es esmu redžejis, un es esmu redzējis Date Movie.
Tad vēl uzrodas kautkāda pieaugusi Alise Brīnumzemē, kura tā vispār izskatītos samērā jauka, bet tā kā ši ir KOMĒDIJA, viņai ir salikti mati vienā pusē kā idiotei. LOL. Tas ir tik nestilīgi, es esmu nosmējies līdz asarām.
Un tad ir Meksikānis Pedro, vienīgais normālais tēls filmā, un es gribētu, lai viņš mācās manā skolā un viņš būtu mans labākais draugs. Pat ja viņš nepīpētu!
Vēl ir pāris varoņi, bet es negribu salauzt klavieratūru to rakstot.
Tātad filmas sižets ir nenormāli interesants - Napoleons ir nepārtraukti nelaimīgs, nūģis čato netā, Pedro kandidē par prezidentu vēlēšanās un vēl ir kautkāda balle paredzēta, bet tas viss nav svarīgi. GUESS WHAT! Pedro uzvar vēlēšanās, viņi visi iet uz balli, nūģis satiek savu draudzeni ar ko čato un viss. Ome atbrauc mājā.
Tur nebija pilnīgi nekā. Es nezinu vai kāds režisoram ir pateicis tādu īpašības vārdu kā "interesants", jo.. NAV!
Es neko neteiktu pat par to ka nav sižeta, ja vien Napoleons nebūtu kaitinošākais tēls visā kino vēsturē. Viņš staigā apkārt un īd un izskatās debils, un lai arī citiem tas varbūt šķiet smieklīgi, visu filmu mani nepameta doma, ka es iespējams atmestu smēķēšanu, ja vien man dotu iespēju normāli ar kāju iespert tam kretīnam pa seju. Tā ir zemē nomestākā mana mūža pusotra stunda! Tik pat labi es varētu pie sevis uzaicināt to Māras draudzeni kurai nekas nepatīk un skatīties uz viņu pusotru stundu, vienīgās atšķirības būtu tās ka,
a)Māras draudzeni nevar "nomest lejā" un sākt taisīt galerijas lai publiski ņirgātos par saviem draugiem
b)Māras draudzenei varētu iedot pa purnu.

Un lūk ko mums saka imdb - 6,9 un izcils komentārs - "TOO FUNNY"
WELL GUESS WHAT "TOO FUNNY"GUY!! I WOULD LIKE TO "TOO FUNNY" MY FOOT IN YOUR FACE!
Es neatceros kad es pēdējoreiz būtu bijsi tik nikns pēc filmas noskatīšanās.
6,9???????????????????????????????? Es varu nosaukt 50 filmas, kam imdb reitings ir zemāks, bet viņas ir labākas.!!!
Nav pasaulē labāka kritiķa par mani Jūs nolādētie kretīni un es šitia filmu dodu ne vairāk kā -9,3 balles. Jā tas ir mīnus, tas nozīmē negatīvs. Ja tu nezini ko nozīmē negatīvs, tad vienīgais ko es tev varu pateikt ir - nelasi manas dienasgrāmatas ja tavu vecumu var uzrakstīt ar vienu ciparu!

FAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAK

5 komentāri:

  1. Damn, ja man būtu šitāds PMS, es laikam nošautu visus sev apkārt esošos aiz tā vien, ka man viņu paliktu žēl.

    AtbildētDzēst
  2. izklausās jauka filmiņa, noteikti noskatīšos, paldies tev!

    AtbildētDzēst
  3. IMDB nav ne vainas.Uz vērtējumu nevajadzētu skatīties..katram savs viedoklis. manējais bieži vien nesakrīt ar to, kas tur tiek parādīts.to saiti noteikti apmeklē arī 9gadīgi bērni, kam tā filma varbūt šķita hilarious.

    AtbildētDzēst
  4. viss ir huiņa un tātad arī IMDB(Imbecīlo Mudaku un Debīliķu Bars) Un vispār-huiņa ir viss izņemot bites...pa lielam-arī bites ir huiņa(C) Pūks

    AtbildētDzēst