pirmdiena, janvāris 11

11.01.10

Somija paliek siltāka vai arī man no Somijā pirkta alus ir mainījies asins sastāvs un asinsgrupa tagad ir "Soms +", kā rezultātā nav vairs auksti.
Šodien bija ieradies arī tehniskais vīrietis ar uzgriežņatslēgu atgaisot istabā radiatorus. Tehniskie darbinieki te ir smieklīgi - viņi angļuvalodu māk sliktāk nekā Filips, bet ir nenormāli draudzīgi, un pavadīs minūti lauzoties, lai tikai pateiktu, ka pazīst kādu no Latvijas.
Vakar biju kautkādā mākslas muzejā. Bija forši. Var daudz reklāmas apskatīties, fotoizstādi un vecas štelles un nu kā jau muzejā pienākas viss, tikai interesanti. Pēc muzeja darbinieku uzskatiem top modes lieta tagad ir kaleidoskopi un uzvelkami roboti, jo tos pārdeva vairāk nekā pastkartes un bukletus kā tas mēdz būt parasti.
Vēl tur ir kino un mēs kautkad ejam uz "Avatar". "New Moon" neviens ar mani negrib iet skatīties. Vārguļi nolādētie.
Šodien biju skolā un neko nesapratu. Man ir aizdomas, ka viņu augstskolu kursu pieteikšanās sistēmu ir izveidojis čalis, kurš jau 5 dienas nonstopā dzer šņabi. Visreālākais variants kā dabūt kursus, kuras gribas, ir, škiet, iet vnk visur uz pirmajām lekcijām un teikt "hey bimbo can i join?".
Rīt sākas pirmās lekcijas un tam par godu es ierakstiju sevi veļas mazgāšanas grafikā 8 no rīta, un tagad es īsti nesaprotu cik reāli ir, ka es izvelšos no gultas, jo Miles vel gulēs un nevarēs man spert.
Slēpņot arī es vēl īsti neesmu bijis, jo Miila visu laiku kautkur skrien apkārt uz suši pasākumiem un es vēl neesmu atradis nevienu citu, kurš tā baigi gribētu vazāties apkārt.
Lūk arī vienīgais slēpnis ko esmu atradis, Miles un mana kapuce.

Miles ir smieklīgs, viņš fotografē visu, kas pietiekami ilgi atrodas vienā vietā, tad saliek facebookā un es varu komentēt ķīniešu valodā "man ir pilna soma ar alu" un pārējie ķīnieši nerubī fišku kas notiek, jo nu es to ierakstīju ar tiem viņu burtiem.
Vēl es šodien virtuvē pieliku apmērām šitādu kartiņu: "Hi! Although some people might want to disagree, this is NOT Hogwarts, and that means that your dishes WONT just magically disappear and WONT be cleaned by some random house elves, if you leave them in the sink. I did them for you this time, but I hope youll figure out who to do that by yourself in the future. Wolis".
Visi ir stāvus sajūsmā. Smieklīgi :D

Jā, nekas baigi nenotiek, ja neskaita nelielu prātā jukšanu, jo nav ne mazākās nojēgas, kas man jāraksta referātā, kura tēmu es IZVĒLĒJOS, un tā vietā, lai to rakstītu es pavadu stundas nedarot neko jēdzīgu.

Un un lūk - mazs piemērs dzīves pareizībai!
Šodien viena meitene, kuras vārdu es pat nezinu lūdza lai eju ar viņu uz bāru, jo viņai ir dzimšanasdiena, un lai arī es galīgi negribēju, es jau biju pirms tam pateicis, ka man nav nekas plānots, un tapēc īsti nevarēju neko samelot, jo nu uz bāru man čist negribējās iet. Tā nu es pateicu, lai piekāpj vēlāk, un sēdēju istabā un domāju dažādus attaisnojumus.
Neviens neatnācā.
Lūk.
Tagad es varēšu pārmest ka neatnāca man pakaļ un tas manai mazajai sirsniņai bija kā duncis!

Es eju taisīt siermaizi.

2 komentāri: