otrdiena, janvāris 26

Es varu samīļot pingvīnu!

Kāpēc ir smieklīgi dzīvot kopā ar melnādainiem cilvēkiem?
Tāpēc ka četros no 3 (te es gribēju rakstīt "3jos no rīta" pamostoties un redzot istabiņas biedra seju, kuru apspīd tikai gaisma kas nāk no datora man vajag aptuveni pusotru minūti, lai saprastu, ka mana doma "Hei, pa televizoru rāda Nelsonu Mandelu" ir nepareiza un šādus secinājumus es izdaru tāpēc, ka pa televizoru nekad neviens tik ilgi neklusē.
Miegs te čist nav normāls. Miles arī ne. Miles māk sākt dienu ar pusdienām. Es māku gribēt gulēt 24/7 un izdzert svešu kafiju.
Un es zinu kā mēs visi esam diezgan pastulbi domājot ka Āfrika ir salīdzino';si neattīstīta, un viss ko televizorā rāda ir kā cilšu vecākie noķer mežacūku, līdzarto neviens nekad neaizdomājas, ka viņiem tur ir reāli arī lielas pilsētas ar universitātēm un citām štellēm, un principā pa televizoru mums vienkārši vienā laidā rāda Āfrikas Latgali, bet tikuntā es varu atrast lietas par ko var pasmieties.
Šorīt Jowha (jā es iemācījos vārdus: Jowha [Džoha] un Behailu) man rādīja uz tosteri un teica "I think thats for bread!". YEA! Es gan rūpīgi apslēpu savu "wtf" sejas izteiksmi zem vārdiem "I think you are absolutely right" .
Un es pavadu savu rītu klausoties Sigur Ros skaļi, jo es pieņemu, ka istabas biedriem varētu nebūt iebildumi, jo Behailu telefona modinātājs ir kaut kas kas izklausās pēc "Ting a Ling, elves are working at factory". Vēl es skatos salīdzinoši smukas bildes un smejos par siemeļbriežiem.
Ja tu esi kautkāds supermeistars, kuram ir jānosaka fotogrāfijas labums, tu vari likt sliktākus vērtējumus, ja bildēs ir redzami jēri? Man piemēram manliekas riktīgi besī jēri, un ja es kādreiz kļūšu par kaut kāda veida kritiķi es noteikti skatīšos kritiskāk uz visu kur ir jēri.

Šārīta citāts: "Its 9:12 and YOU are already up?!?! JESUS CHRIST!" /Alex/

Un HEI muļķadesas mums ir -11 grādi Celsijā YOOOOOO!!!
Ja neskaita pirmo nedēļu īpaši aukstāks patiesībā arī nemaz nav bijis.
Es gribu kādu dienu pamosties laikā kad saule ir tikko uzausis nevis tuliņ rietēs un vēl tā diena nedrīkst būt skolas diena.
Es zinu, izklausās grūti, bet man šitas ir jāizdara.

Jauku dienu murmuļiem un visām pārējām dzīvām radībām bez krūšturiem, es eju uz skolu, un ja pēc skolas atradīšu veikalā tādu pidžamu kā pusisim no "Wild at Hearts" tad es šodien eju uz pidžammu ballīti!! WOOHOO!
Pagāšnedēļ biju uz karaoke, šonedēļ būs Bingo!

4 komentāri:

  1. man baigi patīk kā tu raksti, tāpēc es noteikti turpināšu lasīt. yay

    AtbildētDzēst
  2. Nu tas tikai un vienigi priecē sirdi.

    AtbildētDzēst
  3. un nelecies, savādāk aizsūtīsim savus -25 un -30 uz somalainenu zemi :D

    AtbildētDzēst