trešdiena, janvāris 27

Samīļot var arī delfīnu!

Dienas citāts: ""tad,kad Tu kādu laiku riktīgi uztraucies par kkādām lietām, uz kurām pēc kāda laika paskaties un nesaproti,kas tie vispār pa mēsliem ir." /katrīna/
Es no sākuma domāju, ka runa iet par socioloģiju, bet izrādās par cilvēkiem.
Strādā abos gadījumos.

Šodien man Miles paprasīja vai es zinu kas ir Bobs Mārlijs. Es viņam paprasīju vai viņš zin kas ir regejs. Izrādās viņiem ir pilnīgi un absolūti sava mūzikas pasaule, un vienīgais ko viņš no manis sauktajiem pagaidām zin ir Maikls Džeksons, un nu viņš arī zin, ka viņš ir miris, tākā mes laikam pašlaik nevarm izdomāt vienu mūziķi, kas būtu dzīvs un ko mēs abi zinātu.
Viņš klausās kautko, kas izklausās pēc Andra Ērgļa ķīniešu valodā un ir ļoti populārs Taivānā.

Vēl šodien virtuvē man viena meitene paprasīja vai tā ir taisnība, ka es māku runāt krieviski. Es itkā atbildēju, bet var redzēt ko nodara 2 gadi bez stroikas. Es krieviski runāju vēl lēnāk nekā Saimis domā, bet nu jebkurā gadījumā viņa bija ļoti iepriecināta.

Es arī beidzot esmu atradis veidu kā viegli aizmigt arī Somijā, man ir kurss "Perspectives to Global Social Development" kurā man janoskatās 40h videolekciju, un pirmo no tām lasa paveca pasniedzēja un tas notiek tik aizrautīgi, ka abas reizes kad es esmu mēģinājis skatīties es vienkārši atslēdzos. Viņai noteikti ir jautra dzīve. Aizej uz makdonaldu, un tu vēl neesi ticis līdz kolas pasūtīšanai, kad visi ir atslēgušies. Helsinkos ir miljoniem makdonaldu. Tas ir tā, ka tu stāvi uz ielu stūra, tev gan labaja gan kreisajā pusē ir makdonalds un vēl aiz muguras viens. Un cilvēki kas tur strādā ir 3reiz vairāk - viena ņem tavu naudu, cita nes čīzburgerus un trešā lej kolu un vēl tu knapi esi ienācvis pa durvīm, kad tev jau no kases bļauj "MOI!".
Nevar īsti saprast kāpēc tādas atšķirības, bet nu mēs ar Ketiju domājam, ka tas varētu būt tāpēc, ka viņiem maksā algu.

Tagad es eju vārīt makaronus, kamēr tu vari padomāt par šo lieliskāko domubiedru grupu pasaulē: "Šeit tiekās visi delfīnu mīlētāji. Visiem delfīnu mīlētājiem. Visiem, kam patīk delfīni. Sarunas par delfīniem. Saziņa ar delfīniem. Viss par delfīniem, jo mēs viņus mīlam."

1 komentārs:

  1. Bļā, tagad es esmu birka. Nē, nu man tas gluži labi patīk, lai gan nezinu par ko. Un tikpat labi man patiktu delfīni, kurus Klaipēdā es tā arī neredzēju, jo nokavēju pēdējo "seansu" un man nebija ko ēst, lai gaidītu nākamo dienu. Neskatoties uz to es varu turpināt mīlēt delfīnus piecos dažādos veidos.

    AtbildētDzēst