ceturtdiena, februāris 11

Drošvien ka viņam tagad ir smieklīgi. Man būtu.

Es nevaru aizmigt jo mani pēkšņi pārņemušas lielas šaubas par mūsdienu cilvēku saprātu. Man arī nedaudz sāp vēders, bet to es it kā varētu ignorēt.
Es vienkārši nevaru saprast kas mūsdienās cilvēkiem vispār liek pievērsties kristietībai!?
Reliģija, kas principā ienīst visu, kas nav viņi paši - aborti, geji, klonēšana, mīlēšanās pirms kāzam, zinātne drošvien kā tāda, kas galvenokārt ir izplatījusies pārsimt gadu laikā, kad tādi paši idioti desoja apkārt pa Eiropu cirsdami, dedzinādami un kārdami cilvekus pa labi un pa kreisi, jo viņiem tā likās pareizi balstoties uz grāmatu, kas māca, ka kosmisks žīdu zombijs, kurš ir tēvs pats sev ļaus tev dzīvot mūžīgi, ja tu simboliski apēdīsi viņa miesu un telepātiski pateiksi viņam, ka pieņem viņu par savu pavēlnieku, lai viņš var noņemt ļauno spēku no tavas dvēseles, kas tev ir jau kopš dzimšanas jo runājošā čūska pārliecināja ribu-sievieti ēst no maģiskā koka, un kura ir sarakstīta vēl garlaicīgāk par Raiņa dzeju, kas drošvien arī ir iemesls kāpēc lielākā daļa šo ticīgo nemaz viņu nav izlasījuši.

Ziniet ko manliekas savās pēdējās dienās skaļi nodomāja cilvēks, kurš izdomāja kristietību, redzēdams kā viņa gara auglis ir izplatījies?
BAZINGA!
Once again, you`ve fallen for one of my classic pranks.

5 komentāri:

  1. Srsly, tev gadījušies bēdīgi eksemplāri un par reliģijām, it sevišķi kristietību, ir vairāk nepatiesu aizspriedumu nekā par nēģeriem, meksikāņiem un āziešiem kopā. Nu nav vairāk 16. gadsimts un viņi tiešām nodarbojas ar seksu pirms kāzām un neuztver bībeli burtiski, jo ir izgudrotas kārtīgas mācību grāmatas.
    Un galu galā - katram ir tradīcijas, tas ka viņi dzer vīnu un ēd maizīti, viņi taču apzinās, ka tas ir tikai simboliski. (Kā var ziedot svētdienas, to gan nesaprotu, ir taču brīvdiena)

    Have fun

    AtbildētDzēst
  2. Jā bet ja viņi neņem visu burtiski tas ir vēljostulbāķ viņiem, jo tikpat labi es varētu sākt apgalvot, ka es esmu supermatemātiķis bet es atzīstu tikai saskaitīšanu, jo atņemšana ir pārāk grūta (tāpat kā atturēšanās) un es to nedarīšu tā vietā vienkārši visu saskaitot.
    Diezvai ar tik labiem līmeņiem tad būtu eksāmenus nolicis un diezvai kāds mani atzīstu parīstu matemātiķi.

    AtbildētDzēst
  3. Damn, good point.
    Bet no otras puses, tieši tie, par kuriem es domāju rakstot komentārus, tic dievam un atzīst tās labās lietas un morāli lielos vilcienos kuras māca baznīca, t.i. izturēties labi pret citiem cilvēkiem (ko daudzi dara arī bez reliģijas, true that). Un par supermatemātiķu piemēru - ar tādu attieksmi tu noteikti būtu jehovas liecinieks vai sektants. Lielākā daļa kristiešu, kurus es pazīstu, drīzāk atzītu, ka matemātika ir patiesa un ticētu vienādojumiem, bet saprastu, ka reālajā dzīvē uz ielas nestaigās parabolas un triganometriskās funkcijas roku rokā ar indukciju.

    AtbildētDzēst
  4. tieši šodien par šo te domāju, jo nācās dzirdēt ļoti utopiskas mācītāju runas. patiesībā bieži par šo domāju.

    tu esi trāpījis tieši desmitniekā!

    un jā, neskatoties uz to, ka nav 16. gs. es esmu personiski pazīstama ar ļoti daudz cilvēkiem, kuri svēti tic, ka nedrīkst nodarboties ar seksu pirms kāzām un nedrīkst dzert, un dziedāt dziesmas, kurām ir "pasaulīgi" (dikti jauks kristiešu izteiciens, varētu domāt, ka paši karājas ārpus pasaules) dziesmu vārdi. tas viss tiešām ir. un tie nav tikai aizspriedumi

    AtbildētDzēst
  5. Labi, man veicas. Jums nē. Esmu saticis tikai vienu tādu riebīgu kristieti un viņa arī pirms tam bija stulba.
    Gadās. Palieku pie sava.

    AtbildētDzēst