ceturtdiena, februāris 18

olut olut

Tagad es zinu kur ir Alko un man ir pieejami visi plašie vinu klāsti. Drošvien tātad arī sākot ar tagad ir pareizi uzskatīt, ka es esmu ta pa īstam iedzīvojies Somijā.
Šorīt es pamodos no rīta traki domājot par to kā es nepīpēju un kā es visu pasauli izglābšu no pīpēšanas, jo tas taču ir tik viegli. Es nezinu kas notiekt bet pagaidam nepipesana tiešām iet viegli. Man sāk palitk žēl Cīosas. Blakusefekts nesmēķēšanai kā izrādās ir nevis aptaukošanās un sejas neglītums bet pēkšņa apņēmība visam un 2kāršots alkohola patēriņš. Izskatās ka es varu aizmirst par tādu jēdzienu kā "jānopērk alus vēlākam laikam" jo ja es nopērku pudeli vīna un 6 alus, un pēc pāris stundām secinu, ka visu to esmu izdzēris un piedalos diskusijā aizstāvot Rebeku, sakot, ka lai arī vāciete, es neticu ka meitenes ar tik smukām sejām var but sirdī ļaunas. Rebeka ir smieklīga. Vēl smieklīgaka ir Federika! Viņa visus angļu vārdus beidz ar galotni -ē, un poļu meitenes vinu suac par " shining pizda". Tas protams nav smiekligakais. Pirms paris dienam bija karnevāla ballīte, kas tiešam arī bija galīgi laba karnevāla ballīte, kurā visi arī pārģērbās, es par Alexu, Alex par Axelu, divi čaļi par sarkangalvītēm un tādā gara. Un tur arī lūk bija labakais tērps ko es savā mūžā esmu redzējis - Federika pārģērbās par Jēzu un striptīzdejotaju vienlaicīgi. Protams viņa pati domāja ka viņa ir laumiņa, un varbūt es biju pietiekami lielā pālī, bet man liekas mans "I swear to Jesus, you are a stripper!" pārliecināja pat viņu. Tajā vakarā es uzzināju arī ka nevienam kā izrādās vina nepatīk, un Lūks kuru es biju redzējis tikai melnās drēbēs un klausās kautko ko Pēteris Zīraks varētu un dzer lielus daudzumus alkohola pārģērbās par Federiku NETĪŠĀM!!! kas manliekas to padara vel smiekligaku pat par pašas Federikas kostīmu.
Un ja neskaita Jēzu tad ir kautkā forši - Cīosa pārģērbas par zeltu. Izskatījās vienkārši ļoti smuki, bet tā ideja man likās kautkas galīgi jā.
Es šovakar esmu zelts.

Es šovakar gribu dzert alu, bet visi kautko mācās un Karena kura man apsolīja LIELU ballīti aizbēga spēlēt boulingu, jo Edvards pārak skaļi mīlēja spāņu meitenei blakusistabā, un es laiakm galīgi to neapskaužu.
Vel es šodien redzēju Miilu bez brillēm. Tas ir dīvaini. Ja tu redzi bez brillēm cilvēku, kuru tu nekad neredzi bez brillēm tas tiešām ir jocīgi. Ja viņa man naktī plika bez brillēm apgultos blakus mans labākais minējums drošvien būtu, ka tas ir Mailzs.

Un vēl es nesaprotu kas notiekt.
Lielākā daļa cilvēku vainu vienkārši nesaprot manu humora izjūtu vai arī saskata to kā kautko galīgi smieklīgu bet nenormāli dīvainu.
Es piemēram izlēmu, ka kautkad drīzumā es cepšu kūku un tad uzdāvināšu to kādam random cilvēkam. Tad man prasa kapec gan lai es kautko tādu darītu , uz ko es vienigais ko varu izodmat ir - iegut uzticibu un tad cilveks nekad muza nedomatu ka es butu spejigs uz ko ļaunu kame rkadu dienu es vinam iemestu ar alu pa galvu. Tad visi smejas ka nenormali, un pectam ir nesapratne, jo nevienam te neliekas reali iespejams plans nesaindēt kūku.
Un vēl es zinu kur ir Tamperē lielākās humpalas!

Tagad es atkal esmu situacija kad es isti nezinu kas man ir jadara ja es nevaru pipet. Es laikam panemsu alu un iesu runat vnk ar random cilvekiem.
Signe Millere veljoprojam nav ielikusi seksigas bildes ar geizeriem.
Es aizmirsu pastastit ka mes sodien atradam slepenu pazemes armijas bazi ar milzigam terauda durvim un vecām tantēm bet ko nu vairs. Skāde.

Un vel! Google translater ir vel smiekligaks ja izmanto vairakas valodas pec kartas! Es uzrakstiju meitenei no slovākijas pastkarti latviski ka vina izskatās labi un lai vinai galigi lieliska diena. Vina vinu iztulkoja uz slovaku valodu un atsutija man vai ir pareizi iztulkots. Es slovaku valodu nemaku tapec ar google translator no slovaku uz anglu. Beigās izrādās ka es viņai dāvinu mērci! Zaibis!

1 komentārs: