ceturtdiena, februāris 3

Publisks FUI Maijai!

Kāds pazīst Maiju, kas strādā Narvītī uz Dzirnavu un Barona krusta?
Viņai ir vasaras raibumi, bet tik un tā - Sučka viņa ir.
Es nezinu pēc kādiem visuma likumiem tas vispār ir taisnīgi, bet es tur gāju pirkt cigaretes un man tur vienkārši nepārdod. DIENĀ, KAD ES NEESMU SKUVIES! Es nezinu kā tas ir iespējams. Es visu mūžu dzīvoju pārliecībā, ka mana bārda un ūsas ir valsts atzīts pilngadību apliecinošs dokuments, un tagad man vienkārši paprasa tiesības. Es izskatos pēc cilvēka, kam kāds dotu tiesības? Es avāriju ar aizvērtām acīm spēju izraisīt sēžot blakus, kur nu vēl pie stūres. Un skaidrības pēc atzīmēju - es nerunāju par 'šorīt neskuvos, ak vai mani rugāji' tipa ūsām, bet par 'nedēļa Mālpilī bez mazākās nojēgas, kur varētu atrasties skuveklis'. Es runāju par tādam ūsām, ka pa gabalu mani no Anatolija Kreipāna varētu atšķirt tikai eksperts.

Kaut kas šitāds man notiek pirmo reiz mūžā. Mālpils benzīntankā es cigaretes neskuvies varēju nopirkt jau 17 gadu vecumā. Tagad man ir 21. Ko tas nozīmē? Es no sākuma mēģināju uztvert to kā komplimentu, bet nu tagad es saprotu, ka neviena meitene (atskaitot Skudruci), kas man varētu interesēt, negrasās uzsākt attiecības ar 17gadīgu čali, pat ja viņa ekselentajās ūsās atspoguļojas visas varavīksnes krāsas. /Mani māc bažas par to, kāpēc tas, kas man šeit labo tekstu, ar sarkanu pasvītro vārdu "ekselentajās" >:l /

Es zinu, ka tas viss ir sīkums, un galvenais ir mīlēt, bet reizēm es vienkārši kļūstu sašutināts, kad meitenes ar vasaras raibumiem nedod man cigaretes.

3 komentāri:

  1. Parasti gan meitenes ar vasarraibumiem nav TĀDAS...

    AtbildētDzēst
  2. anatolijam kreipānam vairs nav ūsas :(

    AtbildētDzēst
  3. tas ir psihi, bet man Maija (bļē, tieši Maija!) arī nav pārdevusi cigartetes divas reizes, kad es nebiju iekārusi kaklā pasi.

    AtbildētDzēst