ceturtdiena, augusts 7

Brāļi ar slepkavniecisku uzvārdu.

Es katru dienu kautkā pēdējā laikā skatos pastkastē vai man nav atnākusi vēstule. Man kautkā ir sajūta, ka man kautkad jābūt vēstulei no kāda.
Vienīgais ko es esu saņēmis kopš Katrīnas vēstules ir papīrs ar to cik tagad BAFā maksā desa, un kurš no 2l aliem ir lētākais.

Vakar nebija īsti varena diena. Es biju darbā un vēl es gulēju. Bet lija ļoti daudz lietus un tas bija kautkā forši. Citreiz man patīk ka līst lietus, bet citreiz nē.

Vēl es vakar ēdu biezzupu. Biezzupa ir kautkas stulbs, tu paņem vismazako bļodiņu un ēd, un vina tapat nekad nepaliek tukša. Ļoti grūti un jāed ilgi un beigas izrādās, ka vēl bonusā es esu apdedzinājis muti.

Šodien es jau kārtējo reizi cēlos 08:00 un man tas nepatika. Man patīk izgulēties, bet ja es gulu pārāk ilgi, tad arī nav labi.
Man ir ļoti dīvains miegs un tā un es mēdzu negulēt ļoti ilgi un tamlīdzīgi, bet kad es gulu ilgi , tad man pectam visu dienu girbas gulēt. Tādas kā narkotikas, ja sāc, tad nevar atiet.
Naktī man bija sapnis par to, ka visa mana klase stājas LU un visi, izņemot Daini, kautkādā zālē tur pilda eksāmenu angļuvalodas, jo Dainim Dāvis lika cept desas, lai kad visi iznak no eksāmena var forši pasēdēt pie ugunskura un pacept desas. Dainis bija bēdīgs un viņa seja bija tāda -> :( un viņš teica "es arī girbu iestāties". Pārējā sapņa daļa sastāvēja no tā, ka mēs ar Ivaru Vīni Brenci smejamies līki līdz asarām par to ka mežā strādā mežstrādnieki, no kuriem vienam ir uz galvas egle dabiskā augumā un pārējiem ir dzltenas ķiveres uz kurām ir dabiska auguma priedes un vēl viens no viņiem apgāzās un nevarēja vairāk piecelties. Mēs smējāmies kā traki. Šodien es to pastāstiju Vīnim un viņš smējās arī dzīvē.

No rīta labi nestopējās, aizstopēju līdz ropažiem, džeku, kurš bija ļoti jauks un izskatijās līdzīgs tam Sirmā Ēdienkaratē, un viņam bija lauzta kriesā roka, taka varetu but ka vins tiesam ir karatē. Un ar kreiso roku viņš stūrēja un pārslēdza ātrumus, un manliekas tas anv tik viegli, bet vins tapat mani paņēma. Es nezinu vai tā likums atļauj braukt. Un ko darīt ja salauž labo roku, jo tad jau ar kreiso manliekas kamēr pārslēdz ātrumus tikmēr jau visi cilvēki pie Origo gājēju pārejas vairāk nav gājēji.
Pēctam es pusstundu pablandījos pa mežu un nostopēju vīrieti ļoit resnu un ar bārdu un viņam mašīnā bija putekļi, skrūves, klavieratūra un divas kastes ar tomātiem. Es domāju ka viņš ir kautkāds datorvīrs pirms es pamanīju tomātus. Tagad es nezinu kas viņš ir. Vēl viņš līdz Hotel Berģi nepīpēja, bet no turienes, līdz akmens tiltam izpīpēja 4 zilos winston. Rīgā stress laikam. Es nepīpēju, man nepatīk pīpēt mašīnās un telpās vispār. Un vēl man ir klaustrofobija nelielā mērā, bet viņa nestrādā mašīnās. Viņa strādā tad ja es ielienu kautkur kur manliekas kur es ar paša spēkiem netieku ārā. Piemēram es ielienu skapī un nav traki, bet ja kāds viņam kautko piestumj priekšā man uzreiz trūkst gaisa un es jūtos galīgi sūdīgi un ļoti girbu tikt ārā.

Rīgā es izkāpu pie akmens tilta 11:08. Man īsti nepatīk iet tā dziļumiem cauri vecrīgai. Es tur neko nesaprotu. Vēl tur ir ļoti dauz baznicas, es nezinu kapēc, bet penši noteikti 7dienās ceļas 5:00 un zīlē uz kuru baznīcu lai šodien iet.

Biju fakultātē, nekā īpaša, meitene viena, kas iet uz politologiem netika budžetā. Vēl viņa lasīja līgumu un viena cita meitene arī. Es viņu parakstīju nelasot. Ak kāda bezadbildība!
Man nepatīk lasīt garlaicīgas lietas, par kurām tāpat jau viss ir skaidrs.

Pēctam atbraucu atpakaļ, un norunāju satikties ar Vīni pa telefonu un tā.
Šodien es pirmoreiz mūžā dzirdēju atbalsi Galerijcentrā. Ivars mani neredzēja un pagāja garām un es pieksrēju no muguras, uzlecu viņam un nobļāvos "NES MANI!" un viņš pārbijās un 5reiz skaļāk nobļāvās "ĀĀĀRGH!" un bija atbalss. Kautkā forši. Vēl tur bija Ieva, kura mani paŗsteidza u nizrādijās vakarā celiq no blogspota un es galīgi apjuku. Viņa mani zinot jau ilgāk kā gadu. Jauki. Es viņu nezinu pat ne 20daļtikilgi.
Gaidot Martu Vaļumu, kura gribēja redzēt, kas ir geocachings ēdām siermaizes un dzērām kefīru un izdomājām, ka Vita Bērziņa ir izdomāts cilvēks, jo ne ses ne Vīnis viņu neatceras no Māras Murjāņu party un vēl viņai last.fmā rādās beyonce, un tad ir pilnīgi skaidrs, ka tas ir izdomāts cilvēks, jo īsti cilvēki neklausās Beyonce manuprāt. Es patiesībā nezinu nevienu viņas dziesmu bet tas vārds vnk ir pārāk dīvains. Noteikti ka izskatās tāpat kā Rihana.

Šodien bija varenveiksmīgi, dabujām veselas 6 kastes. Slinkums stāstīt par to visu, bet bija galīgi labi.
Vēl es tagad zinu kur ir prezidenta dārziņš. Ja kāds zin kā var ietikt iekšā vanšu tiltā kautkā savādāk, nevis ielaužoties prezidenta dārziņā, es esu pati uzmanība.

Un vēl, runājām par to ka amerikāņiem ekstrēms ir viss izņemot burgeru ēšanu, un izrādās Ieva bija amerikā un viņa teica, ka tur sievietes ejot ārā no mājas kreklā, zeķubiksēs un platmalē. Es nezinu kur viņiem prāts. Nav brīnums, ka visi par viņiem vien runā.

Atpakaļ atkal braucu uz Siguldu un man blakus sēdēja viena krieviska meitene un tālāk vēlviena un viņas abas bija iestājušās sporta pedagoģiskajā akadēmijā laikam un viena tikusi budžetā un otra nē, un tapēc viņas sāka dzert Rīgā, un tad brauca turpināt dzeršanu mājā un piedāvāja man želejas končas. Manliekas ir dīvaini cilvēki, kur i pacēl klausuli un saka "aļo".

Vakarā es biju amatierteātrī un šodien pat bija forši. Nebija ne ienaida nekā un bija Dainim alus līdzi un kautkā vnk smējāmies un viss labi. Bet tas nenozīmē, ka es turpināšu viņu apmeklēt :D
Un vēl es zinu ka no visa amatierteātra ir reāli tikai 2 cilvēki ar atbildības sajūtu un kā par nelaimi tie esam mēs ar Daini un tā kā teikumā ir "es" tad vispār var teikt, ka 1,5 cilvēki ar atbildības sajūtu. Ernests dabūs pa muti. Nu labi varbūt nedabūs, bet nokutināsim līdz lauztām ribām.

Un fakin geocachings, es jau nedēļu nejūtos atpūties :D
Un vēl man ir sajūta ka man kautkā trūkst, bet es nevaru izdomāt kas. Nav tā labākā sajūta, bet nav arī tik traki.
Dīvaini.

Un, ja kādam ir izskaidorjums manai vakardienas 3ciparainajai un šodienas vienkārši lielajai statistikai, es esu pati uzmanība. Pēdējoreiz tā bija, kad es nesamaksāju doublecoffee rēķinu. Es ceru, ka es neesu pašam nezinot atkal kko noziedzies.

4 komentāri:

  1. Tu speciāli visu vārdus ar "kaut" raksti kopā, vai Tev vienkārši ir slepkavnieciski instinkti, kuru dēļ vēlies nokaut "kā", "kas", "ko" un citus mazos vārdeļus.?
    Tas būt pirmais jautājums.
    Man bija arī otrs jautājums, bet tā kā Tu sirgsti ar parāk augsta pašnovērtējuma sindromu, tad to otro jautājumu atstāšu citai reizei.
    -sīkais-

    AtbildētDzēst
  2. tu vari droši arī neatstat, un vnk nekad vinu neuzdot.
    Un es saprotu, ka tas tevi laikam nenormāli tracina, bet nu es vairs neeju vidusskolā (arī pamatskola ne) tā ka man par pareizrakstības kļūdām vairāk vai mazāk vairs nav jāuztraucas. Veiksmi 8. klasē!

    AtbildētDzēst
  3. :D dāds džeks, ko tu pīpē??? :D pārrēcos lasot!!!

    AtbildētDzēst
  4. It kā balto Kent, kad pietiek naudas.
    :D

    AtbildētDzēst