piektdiena, augusts 29

Valters & Agnese

Es skatos MTV un tur ir tā, ka cilvēki aizsūta savus vārdus un tad viņiem pasaka " jā, nē, iespējams, varbūt, izslēgts" par to vai viņi būs kopā. Tie ir meli.
Es pats izlemju vai man ar kādu cilvēku būs jā vai izslēgts vai varbūt, jo tā vienmēr ir, jo piemēram vienmēr, kad es noskatu kādu meiteni, tad es arī varu iegūt viņas simpātijas, ja es gribu, tapēc es pats to nosaku, un televīzijā ir meli.
Un vēl ja es aizsūtu piemēram Valters & Agenese, tad nevar tā būt, jo viņi nezin vai es domāju Agnesi, ar kuru man tagad nekas nesanāca, vai Agnesi, kuru es pazīstu kopš Sigur Ros, vai Agnesi Pastari, kuru es nepazistu vispār, un atradu meklētājā uzrakstot " Agnese" , jo viņas ir pilnīgi dažādi cilvēki un man nav vienāda attieksme pret viņām visām, tapēc tas ko man pateiktu būtu tikai un vienīgi meli.

Šodien es biju domājis celties kautkad 11:07, bet es pamodos apmēram 12:04, jo man zvanīja Katrīna un prasīja " eu tu gadijumā nezini, kas Vonnegutam uz kapakmeņa rakstīts?" un es nevarēju pagulēt un cēlos un apakšbiksēs meklēju kas tur rakstīts (es meklēju internetā un man kājā bija tikai apakšbikses, nevis tā ka es meklēju iekšā apakšbiksēs). Es neatradu. Bet, ja katrīna man nebūtu zvanījusi, tad es nogulētu iespējams līdz 15:00 vai arī kādam citam laikam, kas nav vēlāks par to, jo es neticu, ka es varētu nogulēt ilgāk par to.
Ja, kāds atrod BILDI ar viņa kapakmeni, tad es viņu labprāt gribu redzēt, jo man patīk Vonneguts un es tešām gribu zināt, kas ir rakstīts viņam uz kapakmeņa.

Tad es gāju stopēt un man nestājās neviens, bet beigās tomēr apstājās matemātikas skolotāja bijusī un viņa ir forša un mēs visko parunājām un tā. Pēctam mani paņēma sieviete, kurai mašīnā bija pelēka žurka ar rozā asti no gumijas un kad mašīna brauc viņa kratīja galvu, gandrīz kā tie suņi tikai savādāk, un vēl es domāju vai tā aste ir lunkana vai nē, jo ja viņa ir lunkana, tad man viņa patīk, bet ja viņa tā vienkārši izskatās, bet patiesībā nelokās labi, tad man viņa nepatīk un es viņu negribētu. Un vispār man tā žurka nepatika un es viņu negribētu vispār.

Pēctam Rīgā es redzēju vecu vīru ar lielām lūpām un vēl pēctam mēs gājām uz kino.
Mēs tas ir es, Vīnis, Agnese, Madara Ārīte, Lāsma, Pata, Saimis un Laumiņa. Man patīk iet uz filmām ar Vīni, jo ar viņu ir forši kautko skatīties, un ar Saimi, jo man patīk, ka viņam pēctam ir prieks, ka viņš ir bijis uz labu filmu un ar Agnesi, jo es viņu īsti nepazīstu, bet viņa ir manā intereses lokā un tapēc man ir interesanti redzēt ko viņa dara. Lāsmu es īsti nepazīstu un nav tā, ka es būtu baigi ieinteresēts viņu pazīt un kādreiz man viņa īsti nepatika, bet šodien man viņa patika, Madara Ārīte man patīk vispār, es nezinu kapēc un Pata manliekas ir laba un arī dīvaina, jo nes mājā mašīnu dekoratīvos diskus, bet ar viņu es īpaši tā nekontaktēju, jo viņa ir manai māsai draudzene. Ar Madaru Ārīti un Lāsmu es arī nekontaktēju, bet tas ir citu iemeslu dēļ, jo tā vienkārši ir.

Mēs bijām uz WALL-E un The Dark Knight.
WALL-E bija tāda, ko tiešām var nosaukt par "mīļu", jo man bija traki prieki un es skatijos un mani aizkustināja tur pat viskautkas. Tiešām nezināju, ka var gaidīt kautko foršu no filmas, kurā galvenais varonis ir maziņš robots, kuram nav kāju, bet riteņi.
Smieklīgākā vieta filmā bija, kad bija pilnīgi kluss un reizē Ivars gribēja paņemt praņiku no čaukstoša iepakojuma un sanāca tāds čauksts skaļš klusumā un es sāku smieties un Ivars sāka smieties un Agnese arī par to, ka es smejos un mēs visi smējāmies.

The Dark Kinght bija labs, bet tas sižets beigās, bija visai bezjēdzīgi pavilkts garumā un varbūt es biju piekusis vienkārši, bet filma bija forša, bet es noteikti varu pateikt vismaz 10 filmas, kuras man patika labāk, lai arī imdb tops saka pavisam kautko citu.

Pēctam visi pašķīrās un mēs ar Saimi atbraucām pie brey, kur bija arī skudrucis un cits neviens nē, bet 2 picas. No sākuma es negribēju braukt, jo man palika drūmi, bet pēctam man tomēr bija prieki.
Atbrauca sausiņš ar Kaiju un viņiem bija mašīna, kuru Brey sauc par benzīna zārku, un mēs aizbraucām nedaudz pakešot.
Par benzīna zārku to mašīnu nosauca tapēc, ka viņa patērē daudz benzīna, jo viņai ir liels motors, ko saka ar kautkādiem cipariem un zārks ir tapēc laikam, ka tu ielej tai mašīna benzīnu un viņš nomirst vai kautkā tā.
Atradām 2 caches no 4 ko meklējām, vienā bija ielikta izkususi šokolāde un otrs bija filmiņu trauciņš, kādi man ļoti nepatīk, jo es varu noslēpt viņus 5000 vietās un neredzu tam jēgu, jo viņos var tikai ielikt uzlīmi mazu vai krievu kapeiku.

Naktī mēs bijām atpakaļ un Skudrucis ar Brey uzreiz aizgāja uz gultu, bet mēs ar Saimi nē, jo es esu naktsputns, bet Saimis izdzer kapučino un tad iet gulēt. Patiesībā viņš ilgi sēdēja pie datora, un tad mēs izgājām uzpīpēt un atnācām un bija atnācis Brey brālis tikai šortos, kurš pieceļas 3 naktī un iet skatīties internetā telefonus un tā nu beigās es te tiku tikai pus5, bet man bija prieki, ka mistiskā veidā man bija 6 komentāri un es viņus izlasīju un man bija prieki kautkapēc.

Vēl es tagad māku parādīt nematemātiskiem cilvēkiem saprotamā veidā to ar ko atšķiras veselais saprāts no matemātikas (ir tāds uzdevums ar kazām un mašīnu un superbingo) un man ir liels prieks, jo agrāk es nemācēju parādīt tā lai citi saprot, bet tagad māku un girbu visiem parādīt.

Man gribas vēl uzrakstīt, jo man tāpat nav ko darīt un pēc kādām 2-3stundām jau celsies skudrucis un es varētu būt augšā lai viņš varētu pasmieties par mani, bet tad citi tieks "ou fak gari es nelasu" vai arī "forš stāstiņš tikai zajebalas lasīt" vai kautko tamlīdzīgu (jā kautkāds tāds komentās bija, un apsveicu viņa īpašniece, mēs ar Vīni visai bieži par tevi smejamies)

Vēl man liekas ka vārds "Rulete" ir no kādas citas valsts un vārds "tikko" man asociējas ar Lieldienu salām un kad es biju mazs, tad es domāju, ka " tuaelete" saka tikai Itālijā.

4 komentāri:

  1. Par kazām un mašīnu - no grāmatas SavādaisAtgadījumsArSuniNaktī? Jo tur tā ir.

    AtbildētDzēst
  2. Nu vispār es par to zināju no seriāla Numb3rs, bet, jā kautkā iepriekš biju palaidis garām, ka tai grāmatā ir visai labs izskaidrojums tam

    AtbildētDzēst
  3. es kā traka meklēju tā kapakmeņa bildi. bet nefiga nevaru atrast. vai tiešām nevienam nav tik liela intrese lai nofočētu viņa kapu?

    bet tad suddenly es atradu kko līdzīgu :D kur meitene bija uzzīmējusi viņa kapu. varbūt tāds viņš ir arī īstenībā.
    http://www.flickr.com/photos/gimmiebrains/2202403633/

    AtbildētDzēst