svētdiena, janvāris 31

A Proud Member of the Century Club.

Kamēr Skudrucis čeko manas dienasgrāmatas es pavadīju 15min cenšoties nomazgāt no rokas krānu.
Nē tas nav tetovējums, bet kautkāds superstilīgs marķieris ar kuru Bido parakstījās uz manas rokas un valstī no kuras viņš nāk, acīmredzot, o burta vietā tiek lietots krāna zīmējums.
Vakar mēs spēlējām spēli, kas ja nemaldos saucas "Century". Principā tā ir labākā dzeršanas spēle ko es esmu redzējis, un labākais veids kā sākt un beigt ballīti. Spēles noteikumi ir tādi, ka 100minūtes pēc kārtas tu dzer alus šotu katru minūti, un nu tas nav gluži viegli. Sākām mēs 5 čaļi, un pārsteidzošā kārtā arī visi tikām līdz 100, lai arī man un Fandam ap 63 palika garlaicīgi.
Bido vēl pēctam bija spējīgs aiziet uz bāru un tad 5 no rīta iedzēra šņabi un tad arī viņam palika garlaicīgi.
Pirms stundas viņu satiku un viņam manliekas ir nelaimīgākā diena mūžā jo šodien acīmredzot ir kautkāds Teniša čempionāts, un Eurosport ir vienīgais kanāls ko šeit nerāda un viņam ir tādas paģiras, ka viņš arī nevar pagulēt, tā kā situācija ir diezgan bēdīga.
Es savukārt jūtos ļoti labi un pamodos 8 no rīta, un kamēr Džoa uz grīdas lūdzās noskatījos diezgan garlaicīgu Star Trek filmu.
Uz Bingo mēs tā arī todien neaizgājām, jo pusei cilvēku bija pohas, daži kautkur pazuda un daži vienkārši jutās miegaini. Iesim citreiz.
Man patīk kojas šeit. Nevar īsti salīdzināt ar Rēznas 10C un es nerunāju par plastmasas logiem un tādām štellēm. Šeit nepastāv tāda iespēja, ka kāds tev varētu nozagt katlu ar visiem pelmeņiem, ko tu vāri. Ir divi kopīgi ledusskapji un principā tu vari atstāt uz galda maizi un atnākt pēc 3 dienām un redzēt ka viņa ir sapuvusi nevis apēst. Tā forši diezgan. Vēl ir krievu meitene, kura aizvakar nez kāpēc uzskatīja, ka katru reizi kad es ieeju virtuvē man pienākas bezmaksas alus, jo viņas istabasbiedrene laikam teic alai atnes no veikala alu, un viņa atnesa lielu paku nevis vienu alu, un pati alu nedzer tāpēc tā muļķīgi. Vēl viņa sāk dienu ar Jack Daniels un domā, ka tas ir tas pats kas kafija, un es itkā neuzdrošinos pavēstīt viņai patiesību.
Vēl lietuvietes vakar uztaisīja pelmeņus. Trakas. visulaiku kautkas te kautko gatavo, un tad ja tu 10min gaidi rindā lai tiktu virtuvē un uzvārītu savus nolādētos makaronus, tev ielūdz uz pankūku ballīti un nekāda makaronu vārīšana nahuj nesanāk. Es jau protams nesūdzos.
Tagad itkā ir plānots 15:00 iet uz publisko saunu pēc kuras tu vienkārši ielec ezerā, uz kura ir arī ledus, un tas izklausās nedaudz slimi, bet nu kāds zinātājs teica, ka brīvdienās tur esot tik pilns, ka pat Aigaram pālī nebūtu kur nokrist, tā kā varbut nekāda lekšana ūdeni nesanāks. Nevar zināt.

2 komentāri:

  1. Muļķīgs jautājums, bet kā var precīzi noteikt laiku "ik pēc minūtes" spēles Century laikā?
    Ja visu laiku jāblenž hronometrā un tad jāizrauj šots, tad tiešām varētu būt garlaicīgi.

    AtbildētDzēst
  2. nu mums bija vnk liels pulkstenis blakus un mes skatijamies, pirmas 10min ir nedaudz taka gaidisanam bet pectam aiziet traki.
    Ar vardiem 'paliek garlaicigi' es savukart apzimeju bridi kad konkreta persona secina ka kungis velas atbrivoties no sava satura.

    AtbildētDzēst