sestdiena, marts 6

Didnt see this in the evening news, huh?

Es esmu atpakaļ Tamperē un man ir 9 brīvdienas, kurās protams Ryanairs uz Latviju maksā 30eiro katrā virzienā.
Nahuj Ryanairu.
Man neiznāmu iemeslu dēļ kojas izskatās pustukšas, taču izskatās, ka tas nav nekāds iemesls, lai samazinātos ballīšu skaits 3šajā stāvā.
Helsinkos ir smieklīgi cilvēki, un es pat nerunāju par Ilonu, kura ļoti dusmīgi saka, lai bļeģ nahuj nomazgā traukus, un pēctam nāk ļoti pārsteigta un apjukusi redzot, ka es reāli arī esmu viņus nomazgājis.
Kad braucu uz Helsinkiem visi ienākošie un izejošie vilcieni no Tamperes bija aizkavēti par 20 minūtēm. Nezinu kapēc, bet pienemu ka tapēc, ka ta ziņojumu teiceja bija piedzērusies. vai arī vienkārši runāja zviedriski, īsti skaidrības nav.
Jebkurā gadījumā dabuju smirdīgāko vilciennu savā mūžā, ja neskaita to reizi, kad braucam kautkur no Mārupes rīta uz centru un bija tik pārbāzts, ka varētu domāt, ka dziesmusvētki klāt. Te itkā nebija tik traki, bet izskatījas, ka esmu iekapis vagonā, kas paredzēts cilvekiem bez kājām, aizmirsis biju arī austiņas, līdz ar to izpalika mana serialu skatīšanas un vienīgais par ko es varēju uzjautrināties to pusotru stundu bija tas kā meitene man priekšā bija aizmigusi ar vaļā muti.
Pasilā, kas ir Helsinku rajons, kurā varot it kā nopirkt pelmeņus pa logu redzēju atpakaļ skrienošo vīru. Neredzeju tam nekādu loģisku izskaidorjumu, bet viņš atmuguriski skrēja uz eskalatoru. Smieklīgi.
Itkā neko daudz nedarīju, pakritu Ketijai uz nerviem nedēļas garumā un tā.
Un kur tu pēdejoreiz izkāpi kad brauci tusēt?
Centrālajā stacijā? Nu es izkapu šeit:
http://www.youtube.com/watch?v=FXnT5NnHYEQ
Nopietni. Javien es tagad kko nesajaucu ar stacijām. Pirms 6 gadiem noteikti Saimis domātu ka es esmu superstilīgs.
Braucot prom no Helsinkiem metro iekāpa slīpās gravitācijas vīrs. Viņš gāja atliecies 30grādu leņķī uz atpakaļu kamēr atrada kur apsēsties un tad pīpēja. Man pretī sēdēja sieviete ar nopietnām brillēm un izskatu kas saka "es esmu nopietna pastāvīga sieviete, un es uzskatu, ka vīriešu vienīgā funkcija ir apmierināt manas vajadzības reizi 3 mēnešos" un skatījās uz mani ar izteiksmi, kas nozīmē, lai pasaku tam čalim lai beidz pīpēt. Es neteicu. Bija sasodīti smuks rīts, man nebija ko pīpēt, un viņa cigarešu dūmi lika man domāt ka es braucu uz darbu stroikā. kautkā forši.

Atbraucu vakar uz savu labāko kursu mūžā. Vakar gan bija pēdējā lekcija, bet tas nenozīmē, ka es viņu mīlu mazāk. Pasniedzejs ir superkruts, lai arī viņam ir jocīga izpratne par trakiem kadriem - kad viņs gribeja rādīt bildes ar galvaskausiem no Rwandas, viņš pabrīdināja, un teica ka ja kādam ir slikti, viņs beigs rādīt, bet tagad rādot viņu veidotu īsfilmu par Nepālu, viņs neteica neko, un kad sāka rādīt čupas ar līķiem viss ko viņs pateica bija "Didnt see this in the evening news, huh?".
Vēl atklājās, ka "British beheadedness and Latvian logic" ir labākā kombinācija lai 10min laikā saprastu, ka nav skaņa tapēc, ka uz kompja nospiests " Mute" .
Tagad man itkā vajadzētu pabeigt savu globalizācijas majasdarbu, bet es īsti nezinu ko darīt. Tajās lekcijās man iestājās tāds ņerubiļņiks, ka neko nevarēja pierakstīt, un tagad vienīgais jēdzīgais ieraksts no 2h garas lekcijas man šķiet ir "Tu esi pārāk resna, lai nāktu uz šito lekciju", lai arī man nav ne jausmas par ko es to būtu domājis, un kāda velna pēc es esmu to pierakstījis. Varbūt es sāku trenēties savai pasniedzēja karjerai.
Lekcijā kur man bija jātaisa radio programma mēnesi pirms vēlēšanām man ta aizbrauca jumts, ka tagad tur pāri visam ar lieliem burtiem vienkārši rakstīts " CRAZY SHIT"
Bet tas nenozīmē, ka es slikti mācos, mani pieraksti dažbrīd ir tik bagāti ar informāciju, ka vienā brīdī lekcijā, kad es gribēju sameklēt vai es pareizi esmu raksījis vārdu " Sovereignty" es mēģinaju kladē nospiest "Ctrl+F". Nekas nesanāca.

Pa naktīm atkal sāk parādities mans ierastais dienas režīms, un tā es līdz 6iem rīta pavadīju videočatojot ar cilvēkiem, kurus nekad neesmu saticis.
4 jaunieši no Ohio man rādīja kā viņi māk breikot, cik daudz parūkas ir meitenes mājās un vienai uz krekla bija rakstīts "be gone before house falls on your head" kas ir diezgan foršs uzraksts manuprāt. Viņiem patika ari mans krekls. Arī man patīk mani krekli. Threadless ir mans labakais draugs.
Vēl pusis no UK man rādīja trikus ar bungu vālīti un savu loku, un vēl es uzzināju, ka "VALTERS!!!! THATS A BADASS NAME!!", kas ir tiešs pierādījums, ka es drošvien būtu labs pirāts.

Tagad ir laiks Ofisam.

5 komentāri:

  1. man jau šķiet, ka pareizāk būtu `patstāvīga`, nevis `pastāvīga`

    AtbildētDzēst
  2. Nu es domāju, ka tev ir taisnība!

    AtbildētDzēst
  3. Grūti lasīt, ja tik daudz teksta. Bet vienalga incant.

    AtbildētDzēst
  4. manuprāt, tu varētu rakstīt scenāriju "The Office" un būtu vēl smieklīgāk. skatītos visi, kas tv parasti neskatās vispār. varbūt tu pat varētu nerakstīt skriptu, bet vienkārši runāt kameras priekšā. tu mani sasodīti labi izklaidē. lieliski!

    AtbildētDzēst
  5. teksta daudzumam nav nozīmes, ja piesaista tur rakstītais...izskatās ka garlaicīgi tev tiešām nav..Ceums tev. (:

    AtbildētDzēst