trešdiena, marts 10

Neretas vidusskola - FUCK YEAH!

Gribi dzirdēt kaut vienu normālu iemeslu kāpēc gan lai cilvēks, kurš gājis gulēt 7:44 celtos 09:36?
NERETAS VIDUSSKOLA FUCK YEAH!
Par Neretu pāris vārdos varētu teikt, ka tā ir pilsēta, kura, lai arī sākumā Google Maps to uzrāda vienkārši kā punktu upes vidū, ir tradīcijām un sievietēm pēc 30 bagāta, un drošvien būs arī pirmā pilsēta Latvijā, kurā varēs lietot Google Street View. Droši vien jau ka nē, bet nav arī svarīgi tas tagad, protams, ja vien tu neesi no Neretas, ko nevarētu apgalvot Ginta Petrone, kura savu brīvo laiku pavada apmeklējot Neretas vidusskolu (FUCK YEAH) un spelējot tvisteri bez tvistera, kā mēs to redzam šeit: http://www.draugiem.lv/gallery/?pid=78517626 .
Neretas vidusskolai arī ir diezgan jauka mājaslapa, kurā ir pieejami dažādu interesantu aptaujiņu rezultāti, taču šodien nav viņu laimīgā diena, jo pie jautājuma „Vai gaidi pavasari?” Es atbildēju „Bļe nē!!”. Pirmkārt tur tādas atbildes nav, es nospiedu vienkārši „Nē”, bet viņiem vajadzēja redzēt KĀ es to nospiedu, Otrkārt es meloju, jo patiesībā gaidu un Treškārt es neesmu cilvēks, kurš iepazīstoties var teikt „ Sveiki, esmu Jurševics Borščs, lepns Neretietis!”līdz ar to viņu iegūtie dati ir 3reiz neprecīzi, un varu derēt, ka šovakar arī Ilze Šulmane mierīgi negulēs.
Lai nu kā tas viss sākās šādi: (Man nav ne jausmas, kas ir R.Misūne, lai gan pieņemu, ka viņai ir kāds sakars ar Neretu, es negalvoju ka runāju tieši ar viņu).
R.Misūne: Labdien, zvanu Jums sakarā ar projektiņu!
W: (Vat?) Nu, labi
R.Misūne: Šeit no Neretas vidusskolas mums tas projektiņs map sap labprup (nav ne jausmas ko tas nozime)
W: Nu, labi
R.Misūne: Nu, kad uz viena datora atver to programmu, tad viss iet, bet uz citiem mums prasa I.P. adresi
W: (cenšos atcerēties kā debiliem cilvēkiem izstāstīt kā pārbaudīt I.P. adresi) Bet cik ļoti Jums liekas, ka Jūs esat piezvanījusi uz pareizu numuru?
R.Misūne: (pārbauda) Nē nu es zvanu pareizi numurs tāds kāds te firmas mājaslapā rakstīts!
W: Nu es ne vienā firmā nestrādāju, un ātrumā arī nekādus risinājumus Jūsu problēmai piedāvāt nevaru
R.Misūne: Bet kapēctad tur ir tas numurs?
W: Kā lai es pie velna zinu, nahuj tas numurs ir, es esmu Somijā un es gribu gulēt, kas tā ir par mājaslapu
R.Misūne: nu šitā dmpap.lv (tā arī pa burtiem nosauc)
W: simt punkti atcerēšos!
Tad apmēram arī saruna beidzās.

Likās smieklīgi, un tā kā man tajā brīdī bija ļoti tracinošs sapnis, kurā man bija Ķīnā jābrauc ekspedīcijā bet kuģa kapteinis bija ļoti stulbs un kuģis ūdenī visulaiku rotēja ap horizontālo asi, nespēdams noturēt līdzsvaru un es psihoju, kamēr blakus uz ekrāniem rādijās tādas Ķīniešu gudrības kā „The wisdom that rotates is that of controversial, even more when counterwise” (Jā- Vat?) un tā kā man tas bija atbesījis nolēmu celties un ir labi it kā.

Nezinu ko tālāk darīšu, bet nu es uzskatu, ka diena jau ir izdevusies. Pirmajā brīdī gribēju aizrakstīt kautko tiem dmpap, bet nu pārdomāju, jo nevarētu jaunu teikt, ka man katru dienu no Neretas zvana.
Lūk!

Jānis Egliņ tu tikmēr vari apskatīties šo:
http://www.imdb.com/title/tt1307824/Nedaudz apskatījos un izskatījās interesanti.
Pārējie varat nemaz nelūrēt, un nav nekādu tiesību apsmiet, jo kamēr Jūs tur fanojat par Džastinu Beiberu un saviem ierakstiem tvitterī, man ir manas nūģa vajadzības, kas jāapmierina.

5 komentāri:

  1. paldies par pingvīniem

    AtbildētDzēst
  2. Tu neesi īblis! Tu esi visforšākais blogotājs, ko man nācies sastapt!
    Priecīgus svētkus un turpini brīnišķīgos darbus! ^^

    AtbildētDzēst
  3. Prieks ka mana bilde paradas!

    he LOL

    AtbildētDzēst