otrdiena, februāris 19

H

Vakar vakarā noskatījos pusotru stundu garu filmu par dabu.
Jezus marija, neko tik krutu es vel nebiju redzējis, saucas Earth. Vienkārši. Stils. Skatijos un apbrīnoju vienkārši, visu pusotru stundu ar muti vaļā un kautko tādu noskatoties pilnīgi gribas dziedāt "And we live in a beautiful world (yeah we do yeah we do)".

Es gribu skūpstīties zem ziemeļblāzmas. Izskatijās pēc kautkā galīgi forša.

Šodien noskatījos 2/3 no Zeitgeist. Nē viņa anv vāciski un nē tur nefigurē nekāds laika gars, m
azāk vācuvalodu vaig mācīties. Vienkārši diiezgan kruti dokumentāli par reliģiju un 9/11, bet par Amerikas centrālo banku man kautkā neinteresēja, tapēc izmantoju laiku lietderīgi nositu viņu sēžot internetā.
Atšķirībā no pirmās šitā gan nav ne uz pusi tik skaista, bet dokumentāli diezgan labi dokumentalizē.

Vēl esmu paspējis šodien uzrakstīt domrakstu literatūrā, kurā 50% ne mazāk ir meli, jo vienkārši, nevar man likt stāstīt par lietu 300 vārdus, ja es visu varu pateikt ar 100 un pārējo tapēc man nākas melot. Tēma bija "ko es meklēju un atrodu cilvēkos" varbūt Džeks Uzšķērdējs gribētu uzrakstīt vienkārši "dzemdes", bet nē viņam jāraksta 300 vārdi.
Man patika filma par Džeku Uzšķērdēju, viņa bija forša.

Vēl es esmu sameklējis pāris atbildes uz vēsture to darbu uz kuru pati Balode visuaugstā teica "ja tu neizni kādu atbildi pieraksti jautājumu lai vari mājās sameklēt un rīt pierakstīt, es tev varu arī grāmatu iedot".
Ak jel kapēc gan visiem skolotājiem nevarētu būt tāda attieksme, es nezinu.

Lasīju šodien tvnetā, ka tagad kokaīnu ir 15 vai arī 3 reizes vieglāk dabūt nekā pirms šengena iestāšanās. Varbūt nopirkt tā pavairāk un kautkā iesmērēt visam skolotāju kolektīvam? Varētu būt smieklīgi. Bet pārāk dārgi, es labāk aizeju uz čili picu, 2reiz uz kino un vel nopērku puķi Agnesei nekā izmetu naudu "priekam".
Ja gribat kautko tādu darīt, rēķinaties visi ar "pamuti no manis" ja gribas narkomānu priekus, pamēģiniet labāk pasēdēt vienkārši uz metadona.

Pārbaudiju tiko inbox`u, beidzot saņēmu arī to darbu no LADC. Man jau likās, ka nekad neatnāks, jo viņi mani negrib, izskatās ka tomēr laikam nedaudz grib.
Forši.

Jocīgi ir tas, ka brīžiem man liekas, ka man ir pārāk daudz laika, bet brīžiem es vnk domāju ka man nepietiek ar tām stundām diennaktī un man ir pārāk maz laika paspēt visu izdarīt un vēl pietiekmai izgulēties skolai. Stulba būšana.

Smieklīgs gadijums jeb anekdote iz dzīves:
Daiņa brālis vakar via kad veda mājās daini un ivar un vēl tur ko un apstādina policija un lika trubiņā pūst jo uz jautājumu "alkoholu esat lietojis?" viņš atbildēja "nevaidzētu būt." tik vienkārši, bet es uzjautrinos visu dienu :D


kautkas galīgi kruts.
Success is my only mothafuckin option, failure's not.
/eminem/
ja es sodien klausijos, tikai nesakiet neviens agnesei un ivaram.

varetu vel itka rakstit un vel visko bet es nezinu kautka tomer ari nevaretu.

jauku dienu mulkadesas.

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru