piektdiena, februāris 1

kurzemes- vards

Es šodien mājā biju viens pats daudzas stundas. Sen tā gribējās.
Izrādijās beigās, ka nav nemaz tik forši, internetā nebija ko darīt , neko citu negribējās, sadusmojos un aizgāju gulēt līdz kautkādiem 20.

Vakarā atrbauca Ivars un pastāstija man smieklīgāko adresi pasaulē.
www.kurzemes - vards.lv

Viņiem ir smieklīgākie rakstu nosaukumi pasaulē.
Piemēram:
Glābj akā iekritušu minci
Avarē mikroautobuss, cieš pasažieri
"Ķirsī" dzirda pusaudžus
Nazi iedur vēderā
Aiznes instrumentus
S...<
abojā svētku egli
Mēģina aiznest pakešlogu
Nelikumīgi nošauj alni
Muca saspiež strādnieku


Manliekas viņiem ir speciāli cilvēki kas domā nosaukumus un arī notikumus :D

Un vēl rekur 2 labākie raksti:
Pa logu izkrīt bērns

29.oktobrī ap pulksten 16 Buru ielā 8 pa atvērtu dzīvokļa logu no otrā stāva izkritis nepilnus divus gadus vecs puisēns. Mazulis nogādāts Liepājas Reģionālajā slimnīcā. Kritiens bijis veiksmīgs, zēns nav nopietni cietis. Policija noskaidro, kādēļ mazulis izkritis pa logu.

Kritiens bija veiksmīgs? Nezkapēc izklausās tā itkā tas bērns speciāli leca ārā :D

"Kurzemes Vārds" jau rakstīja, ka medības pagājušās nedēļas nogalē traģiski beidzās Nīcas mežniecībā – tika sašauti divi cilvēki. Kamēr policija izmeklēšanas interesēs plašāku informāciju par notikušo sniegt atsakās, noskaidrojām, ka savus kolēģus sašāvis viens no vietējiem medniekiem.

Mednieks, kurš laikrakstam stāstīja par notikušo, skaidroja, ka šauts ar renkuļiem, kādēļ iespējams ar vienu šāvienu ievainot divus, jo vienā patronā atrodas deviņi renkuļi. Dzinējam Jānim S., kurš negadījuma brīdī bijis tērpies košajā brīdinājuma vestē, viens no renkuļiem trāpījis vēderā virs nabas, bet otrs saplēsis jakas piedurkni. Bet medniekam Valdim P., kurš pirms ievainošanas vēl šāvējam paspējis uzsaukt, ko tas dara, renkulis trāpījis krūškurvī. "Valdis var uzskatīt, ka piedzimis otrreiz, jo renkulis aizgājis aptuveni centimetru no sirds," uzsvēra stāstītājs.

Mednieks lēš, ka šāviens izdarīts no aptuveni 50 metru attāluma, taču pieļauj, ka tas varēja būt arī mazāks: "Satraukumā varbūt neprecīzi noteicām." Izsaukuši palīdzību, mednieki centušies arī uzzināt, kādēļ noticis negadījums. Šāvējs teicies sajaucis cilvēkus ar zvēriem. "Mednieks drīkst izdarīt šāvienu tikai pa skaidri saskatāmu mērķi. Vainīgais pēc negadījuma skaidroja, ka neesot īsti redzējis – koks bijis priekšā," atceras mednieks. Un piebilst: "Piedzēries neizskatījās. Jāsāk domāt, ka prātā sajucis." Mednieks arī pastāstīja, ka iepriekš Jānim P. bijušas atņemtas gan autovadītāja apliecība, gan ieroča nēsāšanas atļauja.


Jā tas jau ir tikai normāli redzēt briedi atstarojošā vestē kurš vēl pirm šāviena tev uzsauc "ko tu dari?!" bet protams, protams koks priekšā visu attaisnno :D
Šitas ir smieklīgākais ko es pēdējā laikā esu lasijis.

+muzikālam un vizuālam baudijumam šodien:
http://www.youtube.com/watch?v=tnaj8bwxsvU&feature=related

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru